خدا نکنه دوست من انشاا... دشمنت بدبخت بشه ! جریان چیه یه خورده توضیح بده چی شده؟ شاید بتونیم کمکت کنیم
خدا نکنه دوست من انشاا... دشمنت بدبخت بشه ! جریان چیه یه خورده توضیح بده چی شده؟ شاید بتونیم کمکت کنیم
عزیز دلم من ef7 خریدم و بعد از 5000 تا موتورش ترکید یعنی سوخت الانم 1 ماهه نماینگی لالا کرده ماشین و حالا 2 تا ef7هم تو نمایندگیه که یکیش 3 ماهه لالا کرده یکیشم 2 ماهه کارکرد 2 تاش رو هم 1000تا
حالا هم میخواستم تا سال جدید نشده ماشینم درست بشه که بفروشم یه 206 اس دی بگیرم دیدم 3 ماه باید ماشین بخوابه اونور سالم مدل بهش میخوره قیمتش میشه 14 تومن مام میشیم این وسط اش نخورده و دهن سوخته نه قطعاتش بیرون گیر میاد نه نمایندگی داره قطعاتشو
تعمیرکار ماشین هم گفت الان درست بشه 5000 تا دیگه بری دوباره 3 ماه باید لالا کنه ماشین اینجا گفت موتورش یه بار مصرفه به درد نخوره اشغاله همین دیگه الان این وسط چه خاکی میشه به سرم بریزم ایا؟
سلام دوستان آیا میشه از شر چراغ های slxخلاص شد وبه جای چراغهای جلو چراغglxقرار داد؟
میشه اما فکر کنم باید تو سیم کشی تغییراتی انجام بشه.
چون لامپ های چراغ جلوی SLX نور بالا و پایینش مجزاست اما لامپ های چراغ GLX نور پایین و بالا در یک
جا تعبیه شده.
ببینم بچه ها لطف کنید در مورد نقاط مثبت و ضعف این پژو اونایی که دارنش و سوار شدن بگن تا بقیه اطلاعاتشون بره بالا
نقطه قوت اينه كه 1و 2 هيچ ماشيني رقيبت نيست
دنده 2 خيلي پر شتاب هست .
مصرف سوخت پايين . موتور سگ جون .فرمان بسيار نرم تر . كم صدا و نرم كار كردن
=====
نقطه ضعف هم به نظرمن كيفيت ساخت پايين كه اين مورد عموميت داره در مورد همه خودروهاي داخلي
سبكي دندهاي 3و 4 و5 هم هست كه به نظرم با توجه اين كه مصرف رو پايين مياره يه مزيته ! همين كه 1 و2 سنگيني داره و شروع پر شتابي داري كافيه
میدونی داداشی به نظرم دنده3 خوبی هم اگه داشت بهتر بود . دنده 1 واسه سرعت گرفتن نیست دنده 2 هم ای یکم اما دنده 3 باید بترکونه که میگی یخورده یواشه![]()
سلام دوستان
مصرف tu5 تو شهر چقدره؟
بيشتر از 7.5 نميشه نهايتا
شروع پر سرعت مهمه داداش. ضمنا چون شما به خاطر 1 و 2 قوي جلو مي افتي دنده 3 هم هيچكي بهت نميرسه
من امتحان كردم . شايد تو گردنه به خاطر سبكي يكم كم بياره
شروع پر سرعت مهمه داداش. ضمنا چون شما به خاطر 1 و 2 قوي جلو مي افتي دنده 3 هم هيچكي بهت نميرسه
من امتحان كردم . شايد تو گردنه به خاطر سبكي يكم كم بياره[/QUOTE]
بابا مگه با دنده 1 کسی شتاب میگیرهوالا من معمولا فقط با 1 راه میافتم با 2 و 3 شتاب میگیرم دنده ی 1 فقط زور داره شتاب نداره که واااااااااااااااااااااااا اااااااااا
از قدیم همه میگفتن 1 واسه حرکته منم بابام وقتی با تریلیش میخواد حرکت کنه اگه بارش سنگین باشه میزنه 1 اگه نه میره یه راست 2
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)