دوستان من به شخصه هیچ دشمنی با موتورولا ندارم. من فقط به دنبال یه گوشی مناسب هستم .
قیمت دیزایر الان تو گوشی شاپ 465 تومنه
ایکس 10 هم 429 تومن
برای هر دو تای این گوشی ها رام غیر رسمی فرویو وجود داره که خوبم جواب میده ، راسم غیر رسمی جینجربرد هم برای جفتشون اومده ولی هنوز نواقصی داره
چرا ساپورت فارسی مهم نباشه؟ من یکی از سرگرمی هام وبگردی با گوشی موبایله ، حالا اگه نتونم گودرم رو چک کنم واقعا اعصاب خورد کن میشه
اما مهمترین دلیل من که فعلا باعث میشه از دیفای صرف نظر کنم ساپورتشه ، من میخوام گوشی بگیرم که روش جینجربرد نصب بشه . خود گوگل اعلام کرده هانی کوم حالا حالا ها برای موبایل ها نمیاد . پس جینجربرد احتمالا برای مدت زیادی اخرین نگارش اندروید برای گوشی های موبایل هستش . با توجه به امکاناتی که داره نمیشه بی تفاوت از کنارش گذشت .
من همین الانم با ایکس 10 مشکل دارم . ولی خوب بسیاری از نقطه ضعفاش بر طرف شده و الان قیمت مناسبی داره . برای کسی که دوربین خوب میخواد میتونه انتخاب مناسبی باشه
دیزایر هم که قبلا گفتم مشکلش باطری مزخرفشه و گرنه مشکل دیگه ای نداره و خریدارانش هم بسیار راضی هستن
دوستان تجربه شخصیم نشون میده تعصب کورکورانه از یک برند خاص همه اش ضرره ، من خودم مدت ها طرفدار سونی بودم ولی الان مدتیه که این علاقه ام خیلی کمتر شده و الان خیلی بهتر انتخاب می کنم و از انتخاب هام راضیم .
دوستان برای یک آدم دانشجو مثل من 400 - 500 تومن پول کمی نیست واسه همین دوست دارم همه چیز رو دقیق بررسی کنم .
قطعا دیفای یکی از آپشن های من برای خریده اگه بعضی مشکلاتش بر طرف بشه
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
ربطی نداره ، فقط چون گاهی اپدیت ارتقا ورژن اندروید به 2.2 و همچنین ارتقا کیفیت فیلمبرداری به اچ دی تو بعضی گوشیها با هم انجام گرفته این ذهنیت پیش اومده که برای فیلمبرداری با کیفیت اچ دی نیاز به فرویو هستش