تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 309 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستان من به شخصه هیچ دشمنی با موتورولا ندارم. من فقط به دنبال یه گوشی مناسب هستم .

قیمت دیزایر الان تو گوشی شاپ 465 تومنه

ایکس 10 هم 429 تومن

برای هر دو تای این گوشی ها رام غیر رسمی فرویو وجود داره که خوبم جواب میده ، راسم غیر رسمی جینجربرد هم برای جفتشون اومده ولی هنوز نواقصی داره

چرا ساپورت فارسی مهم نباشه؟ من یکی از سرگرمی هام وبگردی با گوشی موبایله ، حالا اگه نتونم گودرم رو چک کنم واقعا اعصاب خورد کن میشه

اما مهمترین دلیل من که فعلا باعث میشه از دیفای صرف نظر کنم ساپورتشه ، من میخوام گوشی بگیرم که روش جینجربرد نصب بشه . خود گوگل اعلام کرده هانی کوم حالا حالا ها برای موبایل ها نمیاد . پس جینجربرد احتمالا برای مدت زیادی اخرین نگارش اندروید برای گوشی های موبایل هستش . با توجه به امکاناتی که داره نمیشه بی تفاوت از کنارش گذشت .

من همین الانم با ایکس 10 مشکل دارم . ولی خوب بسیاری از نقطه ضعفاش بر طرف شده و الان قیمت مناسبی داره . برای کسی که دوربین خوب میخواد میتونه انتخاب مناسبی باشه

دیزایر هم که قبلا گفتم مشکلش باطری مزخرفشه و گرنه مشکل دیگه ای نداره و خریدارانش هم بسیار راضی هستن

دوستان تجربه شخصیم نشون میده تعصب کورکورانه از یک برند خاص همه اش ضرره ، من خودم مدت ها طرفدار سونی بودم ولی الان مدتیه که این علاقه ام خیلی کمتر شده و الان خیلی بهتر انتخاب می کنم و از انتخاب هام راضیم .

دوستان برای یک آدم دانشجو مثل من 400 - 500 تومن پول کمی نیست واسه همین دوست دارم همه چیز رو دقیق بررسی کنم .

قطعا دیفای یکی از آپشن های من برای خریده اگه بعضی مشکلاتش بر طرف بشه

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

ببخشید که این سوالو می پرسم ولی من تا حالا من با اندرویید کار نکردم ولی واقعا نفهمیدم 2.2 چه ربطی داره
    به کیفیت فیلم برداری؟؟؟
    ربطی نداره ، فقط چون گاهی اپدیت ارتقا ورژن اندروید به 2.2 و همچنین ارتقا کیفیت فیلمبرداری به اچ دی تو بعضی گوشیها با هم انجام گرفته این ذهنیت پیش اومده که برای فیلمبرداری با کیفیت اچ دی نیاز به فرویو هستش
    Last edited by sunrise07; 07-02-2011 at 21:28.

2. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

ببخشید که این سوالو می پرسم ولی من تا حالا من با اندرویید کار نکردم ولی واقعا نفهمیدم 2.2 چه ربطی داره
    به کیفیت فیلم برداری؟؟؟
    والا دوست عزیز منم مثل شما هیچ وقت با آندروید کار نکردم. ولی توی بعضی سایتها خوندم که این امکان وجود داره که با ارتقا ورژن آندروید به 2.2 امکان فیلمبرداری با 720p هم وجود داره. دیگه جواب تخصصی رو دوستانی که سروکارشون با آندرویده باید بدن.

4. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

آیا دیفای تا سقف ورژن 2.2 رو ساپورت میکنه؟ یا اگه دیفای رو با نسخه 2.2 داشته باشیم بعد ورژن جدیدتر آندروید بیاد میشه اونو روی گوشی ریخت یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه بخوام 520 تومان خرج کنم حتما میرم xt720 رو میگیرم
    عزیز الان که 520 نیست ! 420 هستش !

7. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من خودم شخصا به نظرات تمامی دوستان اخترام میزارم ... بالاخره هر کسی برای خودش اولویت هائی از بودجه گرفته تا هزار نکته ریز و درشت داره که حتما هم درسته ...
    من خودم اولویت اولم داشتن یک موبایل بر مبنای پلاتفرم اندروید هست ... دوم اینکه بعد از بررسی از لحاظ روحی با هر چیزی اسمشو بزارید یورز اینترفیس موتورولا رو برای اندروید بهترین میدونم یعنی خیلی خوب از عهده بر اومده .. پس رسیدم به موتورولا .
    سوم دیزاین گوشی که با بررسی تصاویر و ریز شدن روشون اینا نظرمو به خودش جلب کرد Droid X ، Defy ، Atrix آخری که gsm رو ساپورت نمیکنه در نتیجه مرخصه آتریکس هم که نیومده ... این دیفای موند ..... حالا اولویت چهارم بودجه هست برای منم هزینه کردن بالای 400 کمی سخته مگر چیز خاصی باشه ..... این دلایل باعث شد فعلا منصرف بشم .
    در نهایت :
    قدرت ما در خرید یک گوشی یا نخریدن آن در توانمندی اون گوشی خدشه ای وارد نمی کنه

9. 5 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

صداش خیلی بلند خوبه توقع صدای n95 نباید داشته باشی چون استریو و دالبی و... نداره ولی خیلی صدا شفافه بلند هم هست تو اسپیکر به بلندی n900 که من رو دست اون ندیدم نمیرسه ولی از htc hd و آیفون بهتره .....باتریشم گفتم 2 روز راحت دووم میاره کلا من نمیدونم موتورلا چه جوری این گوشیو داره با این قیمت میده؟؟؟؟؟
    صدای n95 که خوب نیست. 5800 صداش خوب بود. صداش در مقایسه با 5800 چطوره

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

عزیز الان که 520 نیست ! 420 هستش !
    جدا؟
    من سه یا چهار شب قبل رفته بودم بازار. خیابان شالیکوبی گرگان. یکی میگفت 515 یکی هم گفت فعلا ندارم اما برات میارم قیمتش هم بالای 520 بود دقیقا یادم نمیاد.
    اینم قیمت یک فروشگاه در تهران
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    گوشی شاپ هم بالای 500 گفته.
    Last edited by zimka_14162; 08-02-2011 at 00:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

این قیمتی که شما گذاشتی مربوط به xt720 هستش تو ادرس لینک هم معلومه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جدا؟
    من سه یا چهار شب قبل رفته بودم بازار. خیابان شالیکوبی گرگان. یکی میگفت 515 یکی هم گفت فعلا ندارم اما برات میارم قیمتش هم بالای 520 بود دقیقا یادم نمیاد.
    اینم قیمت یک فروشگاه در تهران
    کد:
    کد:
    گوشی شاپ هم بالای 500 گفته.
    والا بچه ها گفته بودن تهران الان 420-440 گیر میاد !

14. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان کسی از بازار تبریز خبر نداره؟ دیفای اگه اونجا 440 گیر بیاد حتما میخرم. خواهشا اگه کسی خبر داره کجای تبریز و به چه قیمتی هست پ.خ بده. ممنون میشم
    .
    متاسفانه سایت گوشی شاپ قیمت دیفای با خدمات پارسه(گارانتیه؟؟) 525000 زده!!! سر گردنست انگار!!!
    کد:
    Last edited by ehsan_update; 08-02-2011 at 15:21.

16. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •