دوستان من به شخصه هیچ دشمنی با موتورولا ندارم. من فقط به دنبال یه گوشی مناسب هستم .
قیمت دیزایر الان تو گوشی شاپ 465 تومنه
ایکس 10 هم 429 تومن
برای هر دو تای این گوشی ها رام غیر رسمی فرویو وجود داره که خوبم جواب میده ، راسم غیر رسمی جینجربرد هم برای جفتشون اومده ولی هنوز نواقصی داره
چرا ساپورت فارسی مهم نباشه؟ من یکی از سرگرمی هام وبگردی با گوشی موبایله ، حالا اگه نتونم گودرم رو چک کنم واقعا اعصاب خورد کن میشه
اما مهمترین دلیل من که فعلا باعث میشه از دیفای صرف نظر کنم ساپورتشه ، من میخوام گوشی بگیرم که روش جینجربرد نصب بشه . خود گوگل اعلام کرده هانی کوم حالا حالا ها برای موبایل ها نمیاد . پس جینجربرد احتمالا برای مدت زیادی اخرین نگارش اندروید برای گوشی های موبایل هستش . با توجه به امکاناتی که داره نمیشه بی تفاوت از کنارش گذشت .
من همین الانم با ایکس 10 مشکل دارم . ولی خوب بسیاری از نقطه ضعفاش بر طرف شده و الان قیمت مناسبی داره . برای کسی که دوربین خوب میخواد میتونه انتخاب مناسبی باشه
دیزایر هم که قبلا گفتم مشکلش باطری مزخرفشه و گرنه مشکل دیگه ای نداره و خریدارانش هم بسیار راضی هستن
دوستان تجربه شخصیم نشون میده تعصب کورکورانه از یک برند خاص همه اش ضرره ، من خودم مدت ها طرفدار سونی بودم ولی الان مدتیه که این علاقه ام خیلی کمتر شده و الان خیلی بهتر انتخاب می کنم و از انتخاب هام راضیم .
دوستان برای یک آدم دانشجو مثل من 400 - 500 تومن پول کمی نیست واسه همین دوست دارم همه چیز رو دقیق بررسی کنم .
قطعا دیفای یکی از آپشن های من برای خریده اگه بعضی مشکلاتش بر طرف بشه
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
ربطی نداره ، فقط چون گاهی اپدیت ارتقا ورژن اندروید به 2.2 و همچنین ارتقا کیفیت فیلمبرداری به اچ دی تو بعضی گوشیها با هم انجام گرفته این ذهنیت پیش اومده که برای فیلمبرداری با کیفیت اچ دی نیاز به فرویو هستش

جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)
.gif)