خوندید انشالا پست من رو ؟ نه.اگر این مستندات صحیح است چرا پس هیچ لاشه ای از هواپیماها و فضاپیماهای باستانی تاکنون پیدا نشده؟
دلیل پیدا نشدن لاشه هواپیما اینه که هواپیمایی وجود نداشته.
خوندید انشالا پست من رو ؟ نه.اگر این مستندات صحیح است چرا پس هیچ لاشه ای از هواپیماها و فضاپیماهای باستانی تاکنون پیدا نشده؟
دلیل پیدا نشدن لاشه هواپیما اینه که هواپیمایی وجود نداشته.
نمیدونم هنوز روش اسم نذاشتم
ولی خیلی برام جالبه میخوام بیشتر روش تحقیق کنم
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
خیلی دوست دارم نظر همه رو در مورد این نظریه بدونم
بله! اتفاقا خدمت جناب سیمور در پرشین تولز هم ارادت دارم.یه زمانی مدیر بودن
اما استدلال هایی که گفته شد اصلا برای من قانع کننده نبودفکر کنم خیلی راحت خواستن موضوع رو انکار کنن
یعنی مصریان با اینهمه شاهکار و ظرافت در بناها همینطوری رو هم رو هم عکسها رو کشیدن و به صورت کاملا اتفاقی شبیه چند چیزی شده که همگی با هم ارتباط نزدیکی دارن؟؟؟
یا فوتوشاپی بودن موضوع که خیلی حرف عامیانه ای بود
وجود شی کشف شده هم بر هیروگلیفها صحه میزاره.البته من مطمئنم بیشتر از چیزی که ما می دونیم کشف شده
اما در مورد اینکه چرا چیزی پیدا نشده خیلی به موضوع ساده ننگریداما توضیحش پیچیده تر از اونی هست که من بتونم در چند خط بگم
اهل رسانه ! از تهیه کننده فیلمی مثل "2012" گرفته تا مستندسازهایی که این روزها نونشون توی روغن هست تا نویسنده ها و ...بله هميشه روشي براي اثبات عددي وجوددارد ولي اگه با مدارك ديگه همخواني داشته باشه درسته
به نظر شما مطرح كردن 2012توسط چه كساني صورت گرفت؟
چه كسي از اين قضيه سودي خواهد برد ؟
حالا تازه توی 2010 هستیم. ایشالله تا 2012 سودی که این دوستان میبرن چند برابر میشه !
دوست من , بنده خودم با این جور چیزا خیلی حال میکنم. به خاطرش هم از کودکی با کتاب های به درد نخور "عجیب اما باورنکردنی" و این جور چیزا شروع کردم تا الآن که کتابهای فون دانیکن رو میخونم. ولی در کنارش دوست دارم دیدگاه خودم رو هم داشته باشم نه اینکه هرچی میخونم سریع قبولش کنم.دوست عزیز برای متوجه شدن هیروگلیفهای پست شماره 161 و این شی که در پست 164 گفتم شما به 2 چیز احتیاج داری:
1- فکرت رو گسترش بدی! واقعیت چیزی هست که می بینید.هزار راه هم برای ردش هست.اما آیا حقیقت از بین میره؟! 100% نه
یک سوال می پرسم ببینم چقدر دوست داری دنبال حقیقت باشی!
اگر این مستندات صحیح است چرا پس هیچ لاشه ای از هواپیماها و فضاپیماهای باستانی تاکنون پیدا نشده؟
2-اطلاعات جانبیت بالا باشه.مسائل خرافی منظورم نیست.مسائلی که خیلی ها میدونن اما بهتر میدونن ناگفته باقی بزارن
اگر علاقه داشتی راهی برای اثبات اینها بهت نشون بدم بهم پیام خصوصی بزن(البته هر کسی دوست داشت میتونه پیام بزنه)
من اگه بخوام منطقی فکر کنم , این عکسهای هواپیما و ... رو در بدترین حالت به ذهن انسانهای اون موقع نسبت میدم. وقتی اونها از چند هزار سال پیش آرزوی پرواز داشتن و شخصیتی مثل ایکاروس که میتونه پرواز کنه رو توی داستانهاشون خلق کردن , چرا نباید یه چیزی مثل هواپیما بکشن ؟! اونها گاری و درشکه ای داشتن که توش 4,5 نفر سوار میشدن. حالا همین گاری رو به شکل یک هواپیما توی خیالات خودشون تصور کردن و ازش نقاشی کشیدن. کار سختی هست ؟!
Last edited by Mr.Crow; 14-09-2010 at 16:06.
Mr.Crow عزیز
حالتهای مختلفی برای بررسی هست.اما نمیشه با چند خط توضیح داد.اما من یه خط کلی میدم
مثلا فرض کن یه آفریقایی کشورش توانایی ساخت فضاپیما رو نداره.اما امکان نداره در دفتر نقاشی یک بچه آفریقایی چنین چیزی رو ببینیم ؟ یا حالا هر جای دیگه
مصریان باستان یا هر قوم دیگه هم ممکنه با دیدن پرندگان و حشرات چیزهایی شبیه اون ترسیم کنن یا بسازن اما چرا یکدفعه چند چیز کنار هم آمده و انقدر به وسایل امروزی ما شبیه؟
در این مورد نظریات مختلفی رو میشه داد اما همشون در یک چیز مشترکن.مصریان باستان بیشتر از اونی که به ما گفتن میدونستن![]()
چه جالبچرا باید 2012 پایان دنیا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه آدم جمع شدن راجع به پایان دنیا صحبت می کنند ولی هیچ کس نمی دونه چرا؟؟؟؟
بی کاری با آدم چها نمی کنه!!!!!!!!!!![]()
سلام
شما اگه به اون یه خط اکتفا کنی حرف شما صحیحه ...
اما حداقل از 100 درصد بحث مطرح شده ی اینجا 70 درصد اش اطلاعات به درد بخوره (حداقل برای من)
اینطور هم میشه گفت که : اینها رو بدونم که چی بشه؟!
این "که چی بشه؟" یک سوال خانمان براندازه خایلی بهش فکر نکنید! D:
ببینید دوست عزیز کسانی که با تعصب به یه راهی یا طرز فکری وارد میشن مطمئنآ راه درستو نمیرن
و البته کسانی که حمایت میکنن
A رو که معلومه از چی اومده
B=13
S همون مار و یا نماد شیطانه
t اینجوری شبیه صلیبه ولی موقع نوشتن صلیب برعکسه
E هم از برعکس کردن 3(انگلیسی)بوجود اومده که برعکس دو تا معنی میتونه داشته باشه every one و 666
f رو هم که به وفور در مصر باستان و کتیبه هاش میتونید ببینید و نماد فراماسون هاست
و...
SR71 هم یک مثال بود که دولتهای مختلف چیزای مختلفی رو دارن قایم میکنن
البته از بابک نمیتونن قایم کننا!![]()
چون ششمین حرفهf رو هم که به وفور در مصر باستان و کتیبه هاش میتونید ببینید و نماد فراماسون هاست
و...ووقتی سه تاش رو کنار هم بزاریم میشه 666
اسمش هم آخن است وبهش کلید هم میگن
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
به غیر از اون دارن استفاده ی --------هم میکنند و اوضاع بعضی کشورها رو هم میخوان بهم بزننداهل رسانه ! از تهیه کننده فیلمی مثل "2012" گرفته تا مستندسازهایی که این روزها نونشون توی روغن هست تا نویسنده ها و ...
حالا تازه توی 2010 هستیم. ایشالله تا 2012 سودی که این دوستان میبرن چند برابر میشه !
رسانه وسیله ای است برای تحمیل اعتقادات
اونقدر که یک فیلم روی شما تاثیر میگذاره از هیچ چیز دیگه تاثیر نمیپذیرید![]()
دوستانی که اینجا اعداد جمع و ضرب می کنید فکر نمی کنید دیگران حق دارن به شما ایراد بگیرن؟
وقتی از وجود یک سیستم اعداد باستانی که حاوی معانی و نتایج خاصیه اطلاع ندارن جمع و ضرب شما خنده دار به نظر میرسه
مثل کسی که از وجود مثلا سیستم جمع منطقی خبر نداشته باشه بعد شما این عبارت رو براش بنویسی 1+1=1
خیلی محترمانه برخورد کنه میگه فکر کنم خسته ای![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)