بله پایتخت معتبره و تقریبا بعیده شما بتونید پلیر تقلبی اپل اونجا پیدا کنید.
بله پایتخت معتبره و تقریبا بعیده شما بتونید پلیر تقلبی اپل اونجا پیدا کنید.
بچه ها دیشب آپدیت کردم (ورژن 1.2). 107 مگ بود. البته نصبش لحظاتی بیشتر طول نکشید. چون 107 مگ طولانیه میتونید آیپاد رو ریجکت کنید که صفحه ش بیخودی روشن نمونه - حالا یا جداش کنید یا باشه برای شارژ - و بعدا که دانلود تموم شد وصلش کنید و آپدیت رو نصب کنید..
تغییراتی کرده از جمله در صفحه اصلی بجای 4 آیکن کوچک یه آیکن نشون میده. آلبوم و آرتیست و ... که هرگدوم آیکن جدا داشتند حالا همه زیرمجموعه Music اند. (البته این موارد رو میشه مثل قبل کرد) چیزهایی به قسمت قدمشمار و همینطور setting اضافه شده. مدلهای مختلفی هم به قسمت ساعت و والپیپر اضافه شده. رادیو رو قبلا یادمه صدا روی یک موجهایی بین دو گوش مساوی نبود و برای مساوی شدن باید صدا رو مونو میکردی (مال شما هم اینطوری بود؟) اما الان درست شده..
راستی یه امکان خوبی که اضافه شده رفتن به ترک بعدی با دوبار فشردن پشت سر هم دکمه wake / sleep هست
شما خودت از کجا گرفتی؟ پایتخت؟ کدوم فروشگاه پایتخت جنساش بهتره؟
کسایی که ipod nano از تهران گرفتن و راضی هستن بگن از کجا گرفتن, ما هم بدونیم![]()
من همونطور که گفتم از سایت دی جی کالا گرفتم پارسال.. اما الان نداره دیگه
من نخریدم .
همینی که شما چند فروشگاه بری قیمت بگیری دستت میاد.
انقدر چیز پیچیده ای نیست.
این از اون چیزهایی هست که تقلبیش زیاد نیست اگر هم باشه کاملا مشخص هست و تو مجتمع پایتخت تقلبی نداره. تنها تفاوت در قیمت هستش.
اپلم خوب گرون گرون جنس میفروشه ها.. این بندهای نانو چرا این قدر گرونه؟
من خودم قبلا دو مورد تو پایتخت دیده بودم 25 و 35 تومن. تازه مشکل دیگه اینکه نمیفهمیدم مال خود اپله یا نه. (کسی نمیدونه اصلن یانه؟)
تو یه فروم دیگه یکی بند آیپاد داشت (میخواست بفروشه با خود آیپادش..) گفت 64 تومن خریده! از پایتخت
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
تو سایت خود اپل اروزن ترینش ظاهرا اینه که 25 دلاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا جایی که یادم میاد اصلا ایده دستبند نانو با خود اپل نبود و فکر نکنم اپل وقتش روی این جور مسائل تلف کنه. این مدلی هم که شما لینک دادی مارک برند کنار مدل هست و این سایت اون برند هست iwatchz.com پس اصل و تقلبی به اون شکل که تصور میکنید نداره.
چرا نبود؟ خود استیو جابز تو مراسم معرفیش گفت
حالا اینکه یه برند دیگه میزنه کاری ندارم. منظورم اینه که اینا که تو ایرانه همیناست که تو سایت اپله یا چی؟..
حتما اونی که سایت اپل هست پایتخت موجود دارن چشم بسته این رو بهت میگم. حالا با چه اختلاف قیمت خدا میدونه.
ولی این برندی که لینک دادی خود اپل نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)