از این سه لینک استفاده کنید ، آموزش نصب انی بازی هاست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این سه لینک استفاده کنید ، آموزش نصب انی بازی هاست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
جدیدا به یک مشکل تو بازی samurai vs zombies defense 2 برخوردم.
من چندتا بازی hd دارم که با هیچ کدوم مشکلی ندارم و با هیچ بازیه دیگه ای هم این مشکل رو نداشتم،از جمله بازی samurai vs zombies defense،به تازگی نسخه 2 همین بازی رو نصب کردم ولی متاسفانه کاراکتورهای بازی به صورت سایه نشون داده میشن،برای اطمینان از چند سایت دیگه دانلود کردم،هم فایل apk و هم data ،باز همونجور بود،حتی یه شماره نسخه دیگشو هم نصب کردم بازم فرقی نکرد،در آخر رو یه گوشی دیگه امتحانش کردم اون هیچ مشکلی نداشت،معلوم شد مشکل از دستگاه خودمه،دوستان کسی راه حلی داره واسه این مشکل؟لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.مرسی
مشخصات دستگاه:
samsung galaxy tab plus p6200
android 4.0.4
روت شده
Last edited by moshkal; 29-03-2013 at 00:11.
تبلت هیوندای گرفتم ولی 95 درصد بازیهای اندروید رو نمیتونم توش نصب کنم
این مدل تبلتمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
سلام. من بازی shadowgun گرفتم ولی پس از دانلود دیتا و نصب ان و دانود 8 فادل و بعد از ان صفحه صوورتی میشه لطفا کمک کنید
کسی نیسیت جواب بده.
اقا تو رو خدا کمک کنید!!
سلام. من بازی shadowgun گرفتم ولی پس از دانلود دیتا و نصب ان و دانود 8 فایل و بعد از ان صفحه صورتی میشه لطفا کمک کنید گوشیم هم Wintoch q73![]()
تونستم مشکل حل کنم ولی موقع دانلود 9 فایل ارور java io eofexception میده چه کار کنم؟
واقعا نمیخواهید جواب بدید![]()
کسی نیسیت جواب بده.اقا تو رو خدا کمک کنید!!تونستم مشکل حل کنم ولی موقع دانلود 9 فایل ارور java io eofexception میده چه کار کنم؟"سلام اسم گوشیتون چیه؟ به احتمال زیاد گوشیتون با پسوند جاوا سازگار نیست اسم گوشیتون رو ذکر کنین تا ببینم"واقعا نمیخواهید جواب بدید![]()
![]()
سلام من بازی tnt رو نصب کردم تا مرحله 5-2 رفتم الان باید برم 1-3 ولی وقتی میخوام برم این پیام میاد please enable in-app purchases purchase items! کسی تا حالا این بازی رو کرده من این بازی رو خیلی خیلی دوسش دارم میخوام بازیش کنم ولی این مشگل وجود داره لطفا کمکم کنید مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)