سلام. اینآقای منتظری که میگین واسه کسی مث من که ریاضیاتش خیلی ضعیفهمیتونه کمکی بکنه؟
میخواستم شیمی یزدانی رو بگیرم به نظرتون خوبه؟
فیزیک چی؟
![]()
سلام. اینآقای منتظری که میگین واسه کسی مث من که ریاضیاتش خیلی ضعیفهمیتونه کمکی بکنه؟
میخواستم شیمی یزدانی رو بگیرم به نظرتون خوبه؟
فیزیک چی؟
![]()
راجع به شیمی یزدانی بگم که همشو از رو مبتکران کپی زده.یه وقت نگیری که همه پولتو با این کار به باد میدی.من گرفتم دیگه اصلا مفت نمیرزه.برو مال همون مبتکرانو بگیر واقعا میترکونی.بازم دارم بهت میگم یه وقت نری پولتو تو جوب بریزیا.![]()
کسی اینجا از دی وی دی های 100 استفاده کرده خوب هست
سلاممن دارمش!بچه درسخونی بدمت حروم نشه!هرکی فکر میکنه بدردش میخوره(انصافا اگه درس نمیخونین بسته رو نخواین که شاید بدرد یکی دیگه بخوره!)پیام خصوصی بده آدرس و اینا!واسش پست کنم!تهرانم هست بگه حضوری بدمش!یا با پیک!(هزینه پیک با خودش)خوشش اومد و بدردش خورد هر چقدر دوس داشت هزینشو بده!نخوردم بسته رو بده به یکی دیگه!هدفم اینه یکی استفاده کنه از اینا!حیفه!مجموعه اش خوبه!
داش علی رضا sm شماره تماستو به ایمیلم بفرست می خوام ازت سی دی های استاد مسعودی و زمین شناسیچلاجور رو بخرم.
please![]()
دوست عزیز من فروشنده نیستم اشتباه گرفتی![]()
یزدانی شیمی رو از روی مبتکران کپی کرده و نتونسته حتی خوب توضیح بده همون ها رو هم.
شیمی سیروس رضایی جدید ( تاکید میکنم که حتما جدید ) رو بگیرین عالی هست. همین امسال تهیه شده و فوق العاده مجموعه ارزشمندی هست.
مبتکران هم بهمن بازرگانی شیمی دوم و پیش 1 رو داره که خوب تدریس شدن ولی خیلی قدیمی هستن و اصلا ویرایش هم نشدن مخصوصا شیمی پیش 1 اصلا به درد نمیخوره چون ویرایش نشده. شیمی 2 هم میشه استفاده کرد ولی باید خودت بدونی که حذفیاتش چیا هستن بعد بتونی استفاده کنی. بقیه DVD های شیمی مبتکران هم بسیار خلاصه و به درد نخور هستن.
دوستان یه احتمال جدید میدم که پ خ واسم نیاد!هرکی میخواد ب این id: rehza_chalusi_18 یاهو پیام بده
با سلام من تازه عضو سایت شدم دوستان من چطور میتوانم به کسی پیغام خصوصی بدهم
با سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم دوستان من بعضی سی دی های این موسسه را دارم ولی سی دی فیزیک خیلی خوب است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)