دفاع رانیری از رم و توتی:رابطه ام با توتی خیلی خوب است
مربی باتجربه رم در صحبتهایی به انتقادات فراوان وارده به تیمش پس از دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ پاسخ داد
سایت گل – کلودیو رانیری، مربی باتجربه باشگاه رم در کنفرانسی خبری در آستانه دیدار فردا شب تیمش مقابل بولونیا، به انتقادات وارده به تیمش پس از شکست رم مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا پاسخگو شد و به این نکته اشاره کرد که جلوروسی به روزهای اوج بازخواهد گشت.
رانیری در صحبتهایی اعلام کرد که به تیمش اطمینان دارد و نظرات مثبتی نیز در مورد توتی به زبان آورد. رانیری در این رابطه گفت: « صحبتهای زیادی شنیدم و دوست دارم در این رابطه نظرم را بگویم. در مونیخ می خواستیم کارهای خیلی بیشتری انجام دهیم ولی نتوانستیم اوضاع را مدیریت کنیم و من مسئول این ماجرا هستم. من خواندم که توتی برعلیه من حرف زده ولی این صحت ندارد، چون رختکن تیم ما با هم متحد است و من رابطه وفادارانه ای با تمام بازیکنانم دارد. رابطه من با کاپیتان تیمم هم بسیار خوب است.»
مربی جلوروسی ادامه داد:« گاهی وقتها در بیرون کشیدن توتی یا سایر بازیکنانی که می بایست در زمین می ماندند، اشتباه کردم. ولی همه این کارها برای منافع و مصالح رم بوده است. من انتقادات زیادی را برعلیه این بازیکنان جوان خواندم ولی دوست دارم به شما یاد آوری کنم که این بازیکنان همان هایی هستند که سال گذشته رویای ما را محقق کردند.»
رانیری ادامه داد:« می خواستیم شروع خوبی در رقابتهای این فصل داشتیم ولی این طور نشد. ولی به دنبال عذر و بهانه هم نیستیم.تیم من قوی است و شجاعت لازم را هم دارد. خواهیم دید.»
رانیری در بخش پایانی صحبتهایش در مورد تاکتیکهایش و دیدار مقابل بولونیا گفت:« در مورد آنچه ژورنالیستها در مورد کار من و استراتژی هایی که برای تیمم به کار گرفتم می گویند، بروید و خودتان نگاه کنید که من چه کار کرده ام.»
او ادامه داد:« دیدار مقابل بولونیا خیلی سخت خواهد بود.چون آنها خط دفاعی بسیار منسجمی دارند ولی هواداران ما از ما حمایت خواهند کرد و به خوبی می دانند که چطور باید این کار را انجام دهند.ما سال گذشته موفق بودیم و امسال هم می خواهیم همین روند را ادامه دهیم.»
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
.................................................. .......................................
این رم دیگه شورش رو در اورده بازی 2-0 جلو افتاده رو 2-2 کرد.
به احتمال زیاد دیگه لیپی میاد روی نیمکت!
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------