تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 107 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دفاع رانیری از رم و توتی:رابطه ام با توتی خیلی خوب است

مربی باتجربه رم در صحبتهایی به انتقادات فراوان وارده به تیمش پس از دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ پاسخ داد

سایت گل – کلودیو رانیری، مربی باتجربه باشگاه رم در کنفرانسی خبری در آستانه دیدار فردا شب تیمش مقابل بولونیا، به انتقادات وارده به تیمش پس از شکست رم مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا پاسخگو شد و به این نکته اشاره کرد که جلوروسی به روزهای اوج بازخواهد گشت.
    رانیری در صحبتهایی اعلام کرد که به تیمش اطمینان دارد و نظرات مثبتی نیز در مورد توتی به زبان آورد. رانیری در این رابطه گفت: « صحبتهای زیادی شنیدم و دوست دارم در این رابطه نظرم را بگویم. در مونیخ می خواستیم کارهای خیلی بیشتری انجام دهیم ولی نتوانستیم اوضاع را مدیریت کنیم و من مسئول این ماجرا هستم. من خواندم که توتی برعلیه من حرف زده ولی این صحت ندارد، چون رختکن تیم ما با هم متحد است و من رابطه وفادارانه ای با تمام بازیکنانم دارد. رابطه من با کاپیتان تیمم هم بسیار خوب است.»
    مربی جلوروسی ادامه داد:« گاهی وقتها در بیرون کشیدن توتی یا سایر بازیکنانی که می بایست در زمین می ماندند، اشتباه کردم. ولی همه این کارها برای منافع و مصالح رم بوده است. من انتقادات زیادی را برعلیه این بازیکنان جوان خواندم ولی دوست دارم به شما یاد آوری کنم که این بازیکنان همان هایی هستند که سال گذشته رویای ما را محقق کردند.»
    رانیری ادامه داد:« می خواستیم شروع خوبی در رقابتهای این فصل داشتیم ولی این طور نشد. ولی به دنبال عذر و بهانه هم نیستیم.تیم من قوی است و شجاعت لازم را هم دارد. خواهیم دید.»
    رانیری در بخش پایانی صحبتهایش در مورد تاکتیکهایش و دیدار مقابل بولونیا گفت:« در مورد آنچه ژورنالیستها در مورد کار من و استراتژی هایی که برای تیمم به کار گرفتم می گویند، بروید و خودتان نگاه کنید که من چه کار کرده ام.»
    او ادامه داد:« دیدار مقابل بولونیا خیلی سخت خواهد بود.چون آنها خط دفاعی بسیار منسجمی دارند ولی هواداران ما از ما حمایت خواهند کرد و به خوبی می دانند که چطور باید این کار را انجام دهند.ما سال گذشته موفق بودیم و امسال هم می خواهیم همین روند را ادامه دهیم.»

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

.................................................. .......................................
    این رم دیگه شورش رو در اورده بازی 2-0 جلو افتاده رو 2-2 کرد.به احتمال زیاد دیگه لیپی میاد روی نیمکت!

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوستان میلانی بازم که .....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چندین فصله اینتر نتونسته تو خونه اون شکست بده.
    sorry! یه سوتی بود از جانب من! کلا یه فصل بود که پالرمو نذاشته بود اینتر تو خونش ببرتش!
    - پیش بینی نتیجه ؟

2-1 به سود اینتر (ایشالا برد باشه)
    خدایی پیشببنی رو داشتین؟!
    خلاصه تبریک به اینتری ها! برد شیرینی بود!
    این یووه هم اصاب مصاب نداره ها! اودینزه رو تو خونش ترکوند!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان میلانی بازم که .....
    رونالدینیو: گل زدن به تیمی دفاعی مانند کاتانیا دشوار است
    ستاره برزیلی روسونری از اینکه تیمش نتوانست هر سه امتیاز این دیدار را به دست بیاورد، ابراز تاسف کرد

سایت گل- میلانی ها در دیدار شب گذشته شان در مقابل کاتانیا در ورزشگاه سن سیرو نتوانستند به پیروزی برسند و رونالدینیو، ستاره برزیلی روسونری، از اینکه تیمش نتوانست هر سه امتیاز این دیدار را به دست بیاورد، ابراز تاسف کرد.

او در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" همیشه گذشته از یک خط دفاعی تیمی که با نفرات زیاد دفاع می کند، دشوار است. ما در این دیدار تلاش زیادی انجام دادیم و با سری بالا زمین را ترک می کنیم.

تیم پیشرفت کرده است و این مهم است که ما سرهایمان را بالا بگیریم و سعی کنیم که در بازی هایمان تداوم داشته باشیم.

شکست مقابل چزه نا دیگر مربوط به گذشته است و هرچند دو امتیاز در بازی این هفته از دست دادیم اما نباید سرخورده باشیم. بعضی مواقع بد بازی می کنید و می برید؛ در بعضی بازی ها نیز خوب بازی می کنید اما نتیجه دلخواهتان نیست.

فوتبال همین است و ما باید هر هفته سخت کار کنیم."

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چه میکنه این الکس! البته طبیعیه دیگه
    اگه تو ویکیپدیا سرچ کنید میبینید این مرد کیه
    انگار نه انگار 36 سالشه و هر افتخار ممکن رو کسب کرده
    هنوز تشنه موفقیته

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیدونم چرا این اینتریا دوست دارن بگن تو میلان محبوبترن!
    همه میدونن که تو شهر میلان اکثرآ طرفدار AC MILAN بزرگ و معتبرن. نه اینتر که با افتخارات یوونتوس متولد شد
    خداییش اینتر یه دونه بازیکن داره که عین الکس و رونالدینیو بازیکنای بزرگ و محبوبی باشن؟ اصلا شمه اصالت تیمیو مقایسه کنید
    اینتر اصلا بازیکن ایتالیایی داره؟
    بازیکن قدیمی داره؟(غیر از زانتی که اونم احتمالآ تیمی نخواستتش تا حالا)
    هرکی تونسته ازین تیم فرار کرده. بالوتلی. ایبرا. ویرا.

only juve & milan

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

سوپر یووه اغاز به کار کرد ( اودینزه 0 - 4 یوونتوس )
    28 شهریور 1389
    ورزشگاه فریولی برای یوونتوسی ها خوش یمن بود، این تیم سرانجام در این استادیوم توانست ناکامی های هفته های اخیر را با یک پیروزی پرگل برابر میزبانش، اودینزه جبران و شادی را به تیفوسی های خود هدیه دهد.

یوونتوس در این دیدار تنها گل نزد بلکه بسیار خوب و هماهنگ ظاهر شد و قدرت خط میانی و حمله این تیم با استحکام خوب خط دفاعی بیشتر جلوه کرد تا پیروزی 4 بر صفر یووه با گل های بونوچی، کوالیارلا، مارکیزیو و یاکوئنتا به دست بیاید.

دل نری با تیمش را با ترکیب استوراری، موتا، بونوچی، کیه لینی، گریگرا، کراسیچ، ملو، مارکیزیو، په په، دل پیرو و کوالیارلا به میدان فرستاد. این ترکیب نسبت به دیدار اروپایی یووه تغییراتی را در خود می دید.

به نظر می رسد استوراری جانشین بهتری برای بوفون باشد و با مصدومیت دچلیه فرصت برای حضور گریگرا در میدان رسید .

یووه بازی را بسیار خوب و طوفانی شروع کرد، در هفت دقیقه نخست این بازی تیم مهمان به خوبی نشان داد که برای برتری قدم به میدان گذاشته و هیچ نتیجه ای جز پیروزی انان را راضی و خرسند نخواهد کرد.

نمایش یووه در کنار بازی خوب کراسیچ، مارکیزیو و کوالیارلا و دل پیرو به خوبی نوید یک بازی زیبا را میداد و همین مسئله در 45 دقیقه نخست بازی ثابت شد. یووه با سه گل ازحریف خود پیش افتاد تا نوید روزهای خوب را به هواداران دهد.

همکاری دل پیرو و کوالیارلا تا دقیقه 10 بازی بارها ورزشگاه را به وجد اورد اما گلی به دست نیامد تا اینکه در دقیقه 18 یووه با ضربه ازادی که توسط کاپیتان به دست امده بود و ضربه دقیق بونوچی به گل نخست خود رسید .

این گل یووه از به عقب نبرد و موجب شد تا حملاتش قدرتمند تر و هدفمند تر ادامه داشته باشد تا خیلی زود به گل دوم خود در دقیقه 24 توسط کوالیارلا که در این بازی انگیزه های زیادی برای گلزنی داشت به ثمر برسد.

این حرکت نیز بسیار دیدنی بود و یوونتوس نشان داد با برنامه راهی میدان شده و دل نری تغییراتی بنیادی و اساسی در ترکیب خود داشته، هر چند که برای دقایقی اودینزه توپ و میدان را در دست گرفت و بسیار خطرناک ظاهر شد اما بونوچی در کنار کیه لینی و استوراری در این لحظات بسیار خوب ظاهر شدند و دروازه یووه را بسته نگاه داشتند.

در حالی که به دقایق پایانی بازی در این نیمه نزدیک می شدیم یووه با نمایش خوب کراسیچ توسط مارکیزیو به گل سوم خود دست می یابد تا یک پیروزی شیرین را در 45 دقیقه نخست شاهد باشد. این گل یوونتوس را به ارامش بسیار خوبی رساند تا شاگردان دل نری با اطمینان بیشتری زمین بازی را ترک و راهی رختکن شوند.

دل نری بدون تغییر در ترکیب تیمش نیمه دوم را اغاز کرد اما تنها 4 دقیقه بعد از شروع این نیمه نگذشته بود که یاکوئنتا به دستور دل نری راهی میدان شد تا جای دل پیرو که در این دیدار انگیزه های بسیار زیادی برای گلزنی و تکرار خاطره نخستین گلش با پیراهن یووه داشت از میدان خارج شود.

در دقایق بعدی شاهد کاستن حملات یووه بودیم، اودینزه توپ و میدان را برای مدتی در دست گرفت و توسط دی ناتاله حملات خوبی را ترتیب داد که مدافعین بانوی پیر بسیار خوب ظاهر شدند و استوراری نیز با واکنش های به موقع خود دروازه را بسته نگاه داشت.

در ادامه ملو و موتا نیز جای خود را به سیسوکو و لگروتالیه دادند و در دقیقه 76 یاکوئنتا که با کوالیارالا نیز همکاری خوبی در این دیدار داشت توانست گل چهارم یووه را به ثمر برساند تا بیانکونری در هفته سوم سری ا سرانجام طعم شیرین برتری را بچشد و با سه امتیاز ارزشمند به خانه بازگردد.

منبع: ------------
    Last edited by kamy_R; 19-09-2010 at 20:30.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امیدواریم یووه دوباره پا بگیره

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیدونم چرا این اینتریا دوست دارن بگن تو میلان محبوبترن!
    همه میدونن که تو شهر میلان اکثرآ طرفدار AC MILAN بزرگ و معتبرن. نه اینتر که با افتخارات یوونتوس متولد شد
    خداییش اینتر یه دونه بازیکن داره که عین الکس و رونالدینیو بازیکنای بزرگ و محبوبی باشن؟ اصلا شمه اصالت تیمیو مقایسه کنید
    اینتر اصلا بازیکن ایتالیایی داره؟
    بازیکن قدیمی داره؟(غیر از زانتی که اونم احتمالآ تیمی نخواستتش تا حالا)
    هرکی تونسته ازین تیم فرار کرده. بالوتلی. ایبرا. ویرا.

منبع: ------------
    عجب!!
    شما خوبی؟
    من خوبیم خیلی ممنون...
    چه خبرا؟
    بحث در مورد اینتر اگه اشتباه نکنم.درسته؟
    جان افتخارات یوونتوس؟
    تولد؟
    بله؟
    الکس و رونالدینیو بزرگ ومحبوب باشن؟
    بقول حسین جان:ای خداااااااااااااا
    یه دفعه میزدی میگفتی اصلا تیمی به اسم اینتر وجود نداره وخلاص

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عجب!!
    شما خوبی؟
    من خوبیم خیلی ممنون...
    چه خبرا؟
    بحث در مورد اینتر اگه اشتباه نکنم.درسته؟
    جان افتخارات یوونتوس؟
    تولد؟
    بله؟
    الکس و رونالدینیو بزرگ ومحبوب باشن؟
    بقول حسین جان:ای خداااااااااااااا
    یه دفعه میزدی میگفتی اصلا تیمی به اسم اینتر وجود نداره وخلاص
    قصد جسارت ندارم ولی برو نحوه پیدایش اینتر رو پیدا کن, خوبه که بدونی. لحن پستت هم بش توجه کنی خیلی بهتره.
    ستاره های روی پیرهن یوونتوس معنی شو میدونی؟ اگه نه برو در موردش تحقیق کن.
    در مورد افتخارات و اصالت میلان و یوونتوس که اصلا لازم نیست صحبت شه, مقایسه گذشته این دو تیم
    با اینتر مثل مقایسه افتخارات تیم ملی بنگلادش با تیم برزیله (البته نه به این شدت ولی شبیهشه )
    اینتر تیم بزرگ و قابل احترامیه, ولی اگه بخواد حتی به افتخارات میلان و یوه نزدیک بشه حالا حالا ها راه دارازی داره.
    راستی در مورد محبوبیت دلپیرو و رونی که شکی نیست, البته بستگی شدید داره که تعریف شما از محبوبیت چی باشه,
    چون با توجه به پستت تعریفه متفاوتی نسبت به محبوبت باید داشته باشی که اینقدر اون جمله برات عجیب بوده.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

قصد جسارت ندارم ولی برو نحوه پیدایش اینتر رو پیدا کن, خوبه که بدونی. لحن پستت هم بش توجه کنی خیلی بهتره.
    ستاره های روی پیرهن یوونتوس معنی شو میدونی؟ اگه نه برو در موردش تحقیق کن.
    در مورد افتخارات و اصالت میلان و یوونتوس که اصلا لازم نیست صحبت شه, مقایسه گذشته این دو تیم
    با اینتر مثل مقایسه افتخارات تیم ملی بنگلادش با تیم برزیله (البته نه به این شدت ولی شبیهشه )
    اینتر تیم بزرگ و قابل احترامیه, ولی اگه بخواد حتی به افتخارات میلان و یوه نزدیک بشه حالا حالا ها راه دارازی داره.
    راستی در مورد محبوبیت دلپیرو و رونی که شکی نیست, البته بستگی شدید داره که تعریف شما از محبوبیت چی باشه,
    چون با توجه به پستت تعریفه متفاوتی نسبت به محبوبت باید داشته باشی که اینقدر اون جمله برات عجیب بوده.
    حالا چرا میخوای بزنی؟
    باشه آقا میلان سرور یونتوسه..اخ اخ ببخشید اشتباه لپی شد...
    اگه قرار که من بیام تمام پرونده های اینتر رو روکنم.از قبیل زمان تاسیس+افتخارات+بازیکن های مشهور و...
    شما هم مال یووه ومیلان رو رو کنید...کاربه 3سال تایپ میکشه
    اما از نظر میزان افتخارات درسته که میلان ویوو یه سر وگردن از اینتر بالاترن ولی از لحاض بزرگی تیم نه!!
    هم رده هستن...
    البته هرتیمی یه مقطع ضعیف میشه ویا رویایی بازی میکنه.
    +
    درمورد الکس باید بگم محبوبیت ایشون اونقدر بالاست که من هم دوستش دارم.ودر این زمینه شکی وجودنداره.
    نتیجه:
    ما باهم دعوا نداریم
    اون لحن پستم هم قصدتوهین نداشتم.برعکس اون رفیقمون که اینتر رو نابودش کردهرچندکه شما هم کم نزاشتین..
    جان؟
    بنگلادش؟
    بابا خیلی دیگه درین کم لطفی میکنید.یعنی شدت نفرت اینقدر بالاست؟

حرف اخر..من طرفدار اینتر نیستم.
    وفقط نظر شخصیم رو بیان کردم.
    اگر به کسی توهینی شده در نوشته های من معذرت میخوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •