تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 210 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2094

نام تاپيک: بهترین عکس هایی که در طول هفتــه میبینیـم

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

2. 8 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در پاسخ به دوست عزیز Grand و کامنت شماره 169:

دوست عزیز ،نشان و لوگوی ایرلاین ملی یک کشور چون پرچم کشور قابل احترام است. آرم هما همواره برای ما ایرانیان سنبل تاریخ پر افتخار و کهن ایران زمین و موجب مباهات بوده. کم نیستند ایرانیانی که خاطره اولین سفر هوایی و پروازشان با این نشان لاجوردی گره خورده. کم نیستند ایرانیانی که در فرودگاه های خارج از کشور با دیدن لوگوی هما عطر وطن را استشمام می کنند. شخصا قضاوت کنید آیا در هیچ کدام از سوانح هوایی که اتفاق افتاد آرم و لوگوی شرکت مسئول به سخره گرفته شد؟ این طرح اولین بار بعد از ظهر دیروز در خبرگزاری عصر ایران به کار گرفته و متاسفانه خیلی زود فراگیر شد. البته خیلی از سایت ها و وبلاگ هایی که از این تصویر استفاده کردند منجمله خبرگزاری عصر ایران تقریبا بلافاصله به نادرست بودن این حرکت پی برده و عکس یا لینک را از سایت یا وبلاگ خود حذف کردند. تصمیم درباره صحیح یا نا صحیح بودن این عمل رو به وجدان و اندیشه بیدار خودتون واگذار می کنم .
    امید که همواره پیروز باشید.

4. این کاربر از dijavoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز ،نشان و لوگوی ایرلاین ملی یک کشور چون پرچم کشور قابل احترام است. آرم هما همواره برای ما ایرانیان سنبل تاریخ پر افتخار و کهن ایران زمین و موجب مباهات بوده. کم نیستند ایرانیانی که خاطره اولین سفر هوایی و پروازشان با این نشان لاجوردی گره خورده. کم نیستند ایرانیانی که در فرودگاه های خارج از کشور با دیدن لوگوی هما عطر وطن را استشمام می کنند. شخصا قضاوت کنید آیا در هیچ کدام از سوانح هوایی که اتفاق افتاد آرم و لوگوی شرکت مسئول به سخره گرفته شد؟ این طرح اولین بار بعد از ظهر دیروز در خبرگزاری عصر ایران به کار گرفته و متاسفانه خیلی زود فراگیر شد. البته خیلی از سایت ها و وبلاگ هایی که از این تصویر استفاده کردند منجمله خبرگزاری عصر ایران تقریبا بلافاصله به نادرست بودن این حرکت پی برده و عکس یا لینک را از سایت یا وبلاگ خود حذف کردند. تصمیم درباره صحیح یا نا صحیح بودن این عمل رو به وجدان و اندیشه بیدار خودتون واگذار می کنم .
    دوست عزیز من که از صحبتهاتون چیزی نفهمیدم
    ولی این صحبتهاتون چه ربطی به این تایپیک داره

6. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gen2zsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخیشد آقای ایران دوست. اینجا ما همه ایرانی هستیم.
    همه هم تلاشمون واسه همین کشوره پس لازم نیست خوب و بد رو واسه ما مشخص کنی.
    در ضمن ما این عکس هارو واسه دیدن و لذت بردن میزاریم و هیچگونه ربطی به سیاست نداره.
    حالا اگه شما فکر میکنی مشکل داره فقط یکم نشانگر موستو ببر بالا تر گوشه سمت راست یه ضربدر کلیک کن و خلاص...
    لازم نیست ناراحت بشی که دوست نداری نبین.
    با عذر خواهی از دوستان که این جوری حرف زدم

8. این کاربر از gen2zsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من که از صحبتهاتون چیزی نفهمیدم
    ولی این صحبتهاتون چه ربطی به این تایپیک داره
    دوست عزیز روی سخن من شما نبودی احتمالا به همین دلیل چیزی متوجه نشدید .
    من درباره پست شماره 169 و لوگوی تحربف شده ایران ایر نوشتم. حالا شاید بتونی ربطی پیدا کنید.

10. این کاربر از dijavoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

در اعتبار این نشان شکی نیست
    اما در اینکه همین لوگو روی چندین هواپیمایی که جان ایرانیان عزیز رو گرفته بوده هم شکی نیست
    کلا نمیشه الکی جبهه گیری کرد و بهتره ادامه ندیم

12. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببخیشد آقای ایران دوست. اینجا ما همه ایرانی هستیم.
    همه هم تلاشمون واسه همین کشوره پس لازم نیست خوب و بد رو واسه ما مشخص کنی.
    در ضمن ما این عکس هارو واسه دیدن و لذت بردن میزاریم و هیچگونه ربطی به سیاست نداره.
    حالا اگه شما فکر میکنی مشکل داره فقط یکم نشانگر موستو ببر بالا تر گوشه سمت راست یه ضربدر کلیک کن و خلاص...
    لازم نیست ناراحت بشی که دوست نداری نبین.
    با عذر خواهی از دوستان که این جوری حرف زدم
    دوست خوبم مسئله اصلا ربطی به سیاست نداره. اگر هم سیاسی باشه من آدم سیاسی نیستم که بهم برخوره. شما میگی عکس ها رو میذاریم اینجا که لذت ببریم. کجای این لوگوی تحریف شده و علت تحریفش (اگر اصلا بدونی جریان چی بوده) لذت بخشه؟
    در ضمن من که آخر حرفام گفتم: تصمیم درباره صحیح یا نا صحیح بودن این عمل رو به وجدان و اندیشه بیدار خودتون واگذار می کنم. وگرنه من کی باشم که لازم باشه خوب و بد رو واسه شما مشخص کنم؟
    منم صمیمانه عذر میخوام از دوستان که محفل شادی رو با تاپیک بی ربط مختل کردم.
    Last edited by dijavoo; 16-01-2011 at 20:50.

14. این کاربر از dijavoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

داره خودمونی میشه gen2zsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در اعتبار این نشان شکی نیست
    اما در اینکه همین لوگو روی چندین هواپیمایی که جان ایرانیان عزیز رو گرفته بوده هم شکی نیست
    کلا نمیشه الکی جبهه گیری کرد و بهتره ادامه ندیم
    تایید میشه دیگه بحث همینجا تموم میشه.
    دیگه ادامه نمیدیم.
    الکی تاپیک ندین الان واستون عکس میزارم روحیتون عوض شه....
    این دفعه عکس چون من خرسارو خیلی دوست دارم چند تا عکس از پاندا ها میزارم واستون که به نظرم جالبه.
    عکس برداری از موجوداته تنبلی مثله پاندا ها زیباست ولی زیاد بود چند تاشو بیشتر نمیزارم

16. 5 کاربر از gen2zsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست خوبم مسئله اصلا ربطی به سیاست نداره. اگر هم سیاسی باشه من آدم سیاسی نیستم که بهم برخوره. شما میگی عکس ها رو میذاریم اینجا که لذت ببریم. خداییش کجای این لوگوی تحریف شده و علت تحریفش (اگر اصلا بدونی جریان چی بوده) لذت بخشه؟
    در ضمن من که آخر حرفام گفتم: تصمیم درباره صحیح یا نا صحیح بودن این عمل رو به وجدان و اندیشه بیدار خودتون واگذار می کنم. وگرنه من کی باشم که لازم باشه خوب و بد رو واسه شما مشخص کنم؟
    منم صمیمانه عذر میخوام از دوستان که محفل شادی رو با تاپیک بی ربط مختل کردم.
    با عرض پوزش بله من الان دیدم
    متشکرم
    دوستان عزیز لطفآ تو اپلود عکسها کمی مراعات بعضی از مسائل بخصوص مسئله ملی رو بکنید بد نیست
    ولی بهتر شما هم با لحنی بهتر به این موضوع اشاره کنید که قابل پذیرش باشه
    مطئن باشید تو وطن پرستی ما ایرانیها حرف اول رو میزنیم شک نکنید
    گذاشتن یه عکس نامفهوم و مجهول اونم مطمئنآ بدون قصد و غرض احتیاج به یه همچین جبهه گیری نداره

18. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

vcc عزیز و سایر دوستان بخصوص عضو محترم و محبوب Grand عزیز.
    همینجا مجددا بخاطر لحن بد و تندم از همه عزیزان همینطور gen2zsr عزیز عذرخواهی می کنم. باور کنید قصد جبهه گیری نداشته و ندارم و به وطن پرستی و وطن دوستی مردم خوب ایران زمین مباهات می کنم. سایت عصر ایران از ظهر دیروز با درج این عکس جریان سو تبلیغاتی و شبه ژورنالیستی ایجاد کرد و به محض کپی شدن عکس در چند سایت عکس رو از سایت خود برداشت. همه ما خوب می دونیم که اخبار سوانح خصوصا از نوع هوایی و هرچیزی که به اون مرتبط بشه بلافاصله بشدت احساساتمون رو جریحه دار می کنه و زمزمه های اعتراض رو بلند. من عضو و کاربر کم کار اما قدیمی این سایت هستم .
    باور کن دوست نداشتم ببینم اینطوری از فضای انجمن های ما استفاده می کنند در حالیکه مدرک جرم رو (چشمک) از سایت خودشون برداشتن و بقول معروف پوست موز رو زیر پای ما انداختند.
    به هر حال بازم از همه دوستان عذر میخوام و امیدوارم از این چند عکس ناقابل لذت ببرید( اگر تکراری نباشند)

Last edited by dijavoo; 16-01-2011 at 20:44.

20. 6 کاربر از dijavoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •