در پاسخ به دوست عزیز Grand و کامنت شماره 169:
دوست عزیز ،نشان و لوگوی ایرلاین ملی یک کشور چون پرچم کشور قابل احترام است. آرم هما همواره برای ما ایرانیان سنبل تاریخ پر افتخار و کهن ایران زمین و موجب مباهات بوده. کم نیستند ایرانیانی که خاطره اولین سفر هوایی و پروازشان با این نشان لاجوردی گره خورده. کم نیستند ایرانیانی که در فرودگاه های خارج از کشور با دیدن لوگوی هما عطر وطن را استشمام می کنند. شخصا قضاوت کنید آیا در هیچ کدام از سوانح هوایی که اتفاق افتاد آرم و لوگوی شرکت مسئول به سخره گرفته شد؟ این طرح اولین بار بعد از ظهر دیروز در خبرگزاری عصر ایران به کار گرفته و متاسفانه خیلی زود فراگیر شد. البته خیلی از سایت ها و وبلاگ هایی که از این تصویر استفاده کردند منجمله خبرگزاری عصر ایران تقریبا بلافاصله به نادرست بودن این حرکت پی برده و عکس یا لینک را از سایت یا وبلاگ خود حذف کردند. تصمیم درباره صحیح یا نا صحیح بودن این عمل رو به وجدان و اندیشه بیدار خودتون واگذار می کنم .
امید که همواره پیروز باشید.
دوست عزیز من که از صحبتهاتون چیزی نفهمیدم
ولی این صحبتهاتون چه ربطی به این تایپیک داره
![]()
ببخیشد آقای ایران دوست. اینجا ما همه ایرانی هستیم.
همه هم تلاشمون واسه همین کشوره پس لازم نیست خوب و بد رو واسه ما مشخص کنی.
در ضمن ما این عکس هارو واسه دیدن و لذت بردن میزاریم و هیچگونه ربطی به سیاست نداره.
حالا اگه شما فکر میکنی مشکل داره فقط یکم نشانگر موستو ببر بالا تر گوشه سمت راست یه ضربدر کلیک کن و خلاص...
لازم نیست ناراحت بشی که دوست نداری نبین.
با عذر خواهی از دوستان که این جوری حرف زدم
دوست عزیز روی سخن من شما نبودی احتمالا به همین دلیل چیزی متوجه نشدید .
من درباره پست شماره 169 و لوگوی تحربف شده ایران ایر نوشتم. حالا شاید بتونی ربطی پیدا کنید.
در اعتبار این نشان شکی نیست
اما در اینکه همین لوگو روی چندین هواپیمایی که جان ایرانیان عزیز رو گرفته بوده هم شکی نیست
کلا نمیشه الکی جبهه گیری کرد و بهتره ادامه ندیم
دوست خوبم مسئله اصلا ربطی به سیاست نداره. اگر هم سیاسی باشه من آدم سیاسی نیستم که بهم برخوره. شما میگی عکس ها رو میذاریم اینجا که لذت ببریم. کجای این لوگوی تحریف شده و علت تحریفش (اگر اصلا بدونی جریان چی بوده) لذت بخشه؟
در ضمن من که آخر حرفام گفتم: تصمیم درباره صحیح یا نا صحیح بودن این عمل رو به وجدان و اندیشه بیدار خودتون واگذار می کنم. وگرنه من کی باشم که لازم باشه خوب و بد رو واسه شما مشخص کنم؟
منم صمیمانه عذر میخوام از دوستان که محفل شادی رو با تاپیک بی ربط مختل کردم.
Last edited by dijavoo; 16-01-2011 at 20:50.
تایید میشه دیگه بحث همینجا تموم میشه.
دیگه ادامه نمیدیم.
الکی تاپیک ندین الان واستون عکس میزارم روحیتون عوض شه....
این دفعه عکس چون من خرسارو خیلی دوست دارم چند تا عکس از پاندا ها میزارم واستون که به نظرم جالبه.
عکس برداری از موجوداته تنبلی مثله پاندا ها زیباست ولی زیاد بود چند تاشو بیشتر نمیزارم
![]()
با عرض پوزش بله من الان دیدم
متشکرم
دوستان عزیز لطفآ تو اپلود عکسها کمی مراعات بعضی از مسائل بخصوص مسئله ملی رو بکنید بد نیست
ولی بهتر شما هم با لحنی بهتر به این موضوع اشاره کنید که قابل پذیرش باشه
مطئن باشید تو وطن پرستی ما ایرانیها حرف اول رو میزنیم شک نکنید
گذاشتن یه عکس نامفهوم و مجهول اونم مطمئنآ بدون قصد و غرض احتیاج به یه همچین جبهه گیری نداره
![]()
vcc عزیز و سایر دوستان بخصوص عضو محترم و محبوب Grand عزیز.
همینجا مجددا بخاطر لحن بد و تندم از همه عزیزان همینطور gen2zsr عزیز عذرخواهی می کنم. باور کنید قصد جبهه گیری نداشته و ندارم و به وطن پرستی و وطن دوستی مردم خوب ایران زمین مباهات می کنم. سایت عصر ایران از ظهر دیروز با درج این عکس جریان سو تبلیغاتی و شبه ژورنالیستی ایجاد کرد و به محض کپی شدن عکس در چند سایت عکس رو از سایت خود برداشت. همه ما خوب می دونیم که اخبار سوانح خصوصا از نوع هوایی و هرچیزی که به اون مرتبط بشه بلافاصله بشدت احساساتمون رو جریحه دار می کنه و زمزمه های اعتراض رو بلند. من عضو و کاربر کم کار اما قدیمی این سایت هستم .
باور کن دوست نداشتم ببینم اینطوری از فضای انجمن های ما استفاده می کنند در حالیکه مدرک جرم رو (چشمک) از سایت خودشون برداشتن و بقول معروف پوست موز رو زیر پای ما انداختند.
به هر حال بازم از همه دوستان عذر میخوام و امیدوارم از این چند عکس ناقابل لذت ببرید( اگر تکراری نباشند)
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by dijavoo; 16-01-2011 at 20:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)