با تشکر و سپاس از توجه دوستان و پاسخهای مناسب.
برای این نمونه درایورهای موجود تا ویندوز ویستا را پاسخ میدهند و برای ویندوز 7هفت هیچی هنوز نیست.
با تشکر و سپاس از توجه دوستان و پاسخهای مناسب.
برای این نمونه درایورهای موجود تا ویندوز ویستا را پاسخ میدهند و برای ویندوز 7هفت هیچی هنوز نیست.
رفتم دیدم. این همون مدلی هست که دوستان گفته بودن؟؟؟
بهترین همون فیلیپس هست که دوستمون گفت!!!
و مشکل درایور هم نداره .دوستان میگن روی 64 بیتی هم جواب داده!!!
اونی که شما خریدین اگه اینه:
همونی که دوستان توی صفحه ی اول معرفی کردن و مشکلی با درایور 7 نداره!
البته معمولیا اینا Plug & Play باید باشه. ولی ممکنه برنامه ی مبدلی فقط داشته باشه!!!
از کجا خریدین؟ از سایت ؟
همینو خریدم نوشتمم از کجا. اینا همشون یکین. اون فیلیپس که مینویسه مال داریور حافظشه. اما بعد باید Wireless رو هم بشناسه. کاملا مشکل داره با ویندوز هفته.
این شرکتهای چینی بی پدر و مادر ساخته شدن یعنی فقط یک کارگاه کوچولون مونتاژ میکنن. انقدر کوچک که حتی بلد نیستن بفروشن. اینایی که بعنوان شرکت میبینید هیچ کدام سازنده نیستن. الکی اسمشونو میزنن. این مودمم اصلا نه مدل داره نه اسم. آره میتونی یک مدل پیدا کنی ولی من برات یک مدل پیدا میکنم عین همین. سر کاریم داداش.
دوستان این سرویسهای همرا اول نامحدوده یا مثل ایرانسل نامحدوده ؟ سرعت دانلودش چقدره . ممنون
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:55.
آقا/خانم تو کجا بودی؟ هیچکس این سایتو بلد نبود. حتی ملت تو اینترنت هم گیر این سایت بودن. اگر بگردی تو یکی از صفحات همین مودم رو با مدل دیگری نوشته بودن.
من میل زدم ببینم چی میگن.
اگر بتونی آنتنشم پیدا کنی (کنارش جا آنتن داره) خوب میشه.
Last edited by mostafa1400; 21-09-2010 at 13:58. دليل: افزایش
دوستان یک سوال .مثلا اگر سرعت دونلود من 10 بود. و گوشی من e را ساپرت نمیکرد.من از این دانگل ها بخرم.ایا به طور حتم سرعتم بالا میره؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه ممکن هست تغییری نکنه؟؟؟؟
لطفا بهترین مدل در حال حاظر که قیمت کمتری هم داره را بگید . در ضمن بگید که از کجا میتونیم تهیه کنیم .امثال ما که تو شهرستان هستیم
نه هیچ فرقی نداره.
جفتشون مثل هم هستن!
ولی شاید رسیو کمی بهتر باشه چون اختلالات ارتباطی کمتره!
آیا میشه بدون نرم افزار و با کانکشن به اینترنت وصل شد؟ من که تو ویستا نتوسنتم.
Last edited by mostafa1400; 25-09-2010 at 03:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)