با سلام و درود من میخوام pciرو به lcdسونی 46 وصل کنم ونهایت تصویر بتونم از pciبه tvدریافت کنم مادربرد pciمن دارای دو خروجی به نام hdmiوdpاست کدو استفاده کنم در ضمن هزینه واسم ملاک نیست شاید tvعوض کنم کابل بیشنهادی و خروجی با کیفیت کدومه با تشکر
با سلام و درود من میخوام pciرو به lcdسونی 46 وصل کنم ونهایت تصویر بتونم از pciبه tvدریافت کنم مادربرد pciمن دارای دو خروجی به نام hdmiوdpاست کدو استفاده کنم در ضمن هزینه واسم ملاک نیست شاید tvعوض کنم کابل بیشنهادی و خروجی با کیفیت کدومه با تشکر
دوستان سلام
من چند روز پیش یک مقاله مطالعه میکردم که درباره هزینه اضافی که برای برخی موارد پرداخت میشه صحبت میکرد
یکی از این موارد کابل HDMI بود، توی این مقاله نوشته بود بین نسخههای مختلف کابل تفاوت محسوسی وجود نداره، خصوصا اینکه تعداد فیلمهایی که رزولوشن کامل فول اچ دی دارن (تو دست ما ایرانیا) کم هست. یعنی برای دیدن یه فیلم با کیفیت (حتی فول اچ دی) تو تلویزیون 50 فول اچ دی تفاوتی بین کابل 15 تومنی و 150 تومنی محسوس نیست.
اگه کسی دسترسی داره امتحان کنه و نتایجش رو برای بقیه هم به اشتراک بذاره. ممنون![]()
من کابل HDMI ۲ متری خریدم مارک مانستر عالی بود. (ورژن ۱.۴) آنلاین از این فروشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم خیلی سریع هم بدستم رسید انصافا به قیمتش میرزه
درود
میخوام تصویر pc بندازم روی lcd خونه . 20 متر hdmi باید بگیرم جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مارکی بگیرم ؟
دوستان من یه کابل سونی گرفتم از بانه ولی روی خود کابل ننوشته سونی و فقط نوشته High Speed و زیاد کیفیت جالبی هم نداره به نظر شما تقلبیه یا کلا همه سونی ها همینطورن؟
دوست خوبم شک نکن، تقلبیه
می خوام بدونم کلا کیفیت صدا با hdmi بهتره یا optic????????????
HDMI استفاده کن
مرسی دوست عزیز وچه مارکی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)