دوستان چرا اینقدر عجله دارید می خواین اول بازی کنین؟چه فرقی میکنه.هر کی اول بازی کنه چیز جدیدی تو بازی هست به ما هم بگین بدونیم.(با نسخه اول حلوا نمی دن)
شما که 8 سال صبر کردید یک یا دو روز دیگه هم صبرکنید.ممنون و موفق باشید.
دوستان چرا اینقدر عجله دارید می خواین اول بازی کنین؟چه فرقی میکنه.هر کی اول بازی کنه چیز جدیدی تو بازی هست به ما هم بگین بدونیم.(با نسخه اول حلوا نمی دن)
شما که 8 سال صبر کردید یک یا دو روز دیگه هم صبرکنید.ممنون و موفق باشید.
این اسپم ها جهت اطلاع رسانی به دوستان همشهریه برادر![]()
دوستان اینم لینک مستقیم دانلود بازی البته بدون کرک + من خودم امتحان نکردم اگه کسی امتحان کرد لطفا همین جا بگه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین باره برای یه بازی اینقدر هیجان دارم م م
خدا کنه اینقدر که هیجان دارم قشنگ باشه![]()
با سلام
دوستان نمیدونم چرا اینقد عجله میکنید که بعدش هم اعصابتون از خرابی لینک دانلود و کرک خورد بشه صبر کنین تا حداکثر 2 روز نسخه ی سالمش میاد بیرون پس عجله نکنید.
در ضمن به امتیازا توجه نکنید خود گیم اسپات 8.5 داده که امتیاز خوبیه یکی دیگه هم از 10 بهش 4 داده نظرات فرق میکنه شما بگیرید و بازی کنید مطمئن باشید از بازی کردنش لذت می برید میدونم نمیتونه در حد و اندازه ی موفقیت مافیا 1 اسم در کنه ولی به هر حال اسمش مافیا هستش که آدمو تحریک میکنه حتی اگه امتیازش 1 هم باشه بره بازی کنه.
موفق و سربلند باشید![]()
وست گیم که خیلی وقته رفته سر دوازدهم گوهردشت آره اونم زود میاره ولی الان از همه زود تر کامپیوتری شهرام باید بیاره فک کنم من خودم قول بازی رو از شهرام گرفتم ایشالا امشب بیاره تا زود تر بنصبیم و بازی کنیم
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
نه من هنوز نگرفتم شهرام به من گفت یا امشب یا فردا 100% میارم
هر کدوم از برو بچ کرج امروز گرفتن حتما اعلام کنن
ممنون![]()
میگم کرجی ها چه قدر زیادیم ها!
گیم اسپات اومده
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
شهرام کیه؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
شهرام میتونی بیای یاهو؟
من بازی رو دانلود و نصب کردم چپتر 1 و 2 هم تمام کردم فعلا که کرک مشکلی نداره ...
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
یک فروشگاه عرضه محصولات کامپیوتریمیباشد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)