آره بابا اگه می خوای نصف سرعت DialUp رو داشته باشی برو صبانت بگیر
آره بابا اگه می خوای نصف سرعت DialUp رو داشته باشی برو صبانت بگیر
دوستان سرعت من وحشتناک پایینه ( در حد دیال آپ ) به پشتیبانی زنگ زدم میگن مرکز شهید زارعی و بعضی مراکز دیگه مشکل دارن و به ما هم مربوط نمیشه .
کسه دیگه هم این مشکل را داره ؟
BUZZ !!!!!
عزیز صبانت که خوب چه عرض کنم عالی بود، اینقدر عالی بود که منم هر کی رو میدیدم میخواد ADSL بگیره فورا صبانت رو بهش پیشنهاد میدادم. اما الان یک ماهه که صبا فوق العاده افت کیفیت پیدا کرده.
صبانت حتی سرعت شبانش هم آورده پایینه و با 512 کیلوبیت دانلود میکنه.
پینگش هم که بیشتر از دو برابر شده.
قطعیهای پیاپی هم که جدیدا پیدا کرده.
5 روز کاری طول میکشه خطتون رانژه بشه، شاید هم زودتر.
من شیرازم...512 گرفتم به جز شبا که سرعت پایینه در بقیه موارد سرعت بالاست...با 215kb معمولا دانلود دارم و سرعت Surf هم بالاست و پینگ مشکلی نداره....
با درود دوست گرامی در پاسخ می گفتید ...... خوردید به شما مربوط نمی شود؟![]()
Last edited by hosein63; 28-08-2010 at 00:43.
سلام اینجارو یه نگاه بندازین !!!!امشب صبانت ترکونده!!! سرعت دان107 !!!!اونم شبانه!!از صبانت بعید بود این کارا
![]()
خب شما اين پلن رو كه شبيه ايرانه (يعني دانلود و آپلود محاسبه ميشه) رو نگاه كن
ADSL2+ Plans (Download and Upload Counted) Plans Monthly
Speed
ADSL2+ 500GB~ $59.99 500GB4(150GB+350GB) 1Mbps/1Mbps
يعني 500 گيگ محدوديت در ماه با سرعت 1 مگ 60 هزار تومان
درآمد اونجا هم حداقل 6 برابر ايران
يعني براشون مفته
براي ما 14 تومان در ماه با محدوديت 3 گيگ (دانلود و آپلود) با سرعت لاك پشتي
هر روز یک حقه بازی و دزدی جدید می کنند حالا که کاربرا فهمیدن که حجم دزدی می کنند صفحه ریز مصرف بستند که کاربرا کنجکاو نشوند و بخواهند ریز مصرف خود را چک کنند .چه حرام لقمه ای هستند .![]()
به طور کلی گفتم که جاهای دیگه هم محدودیت هست. متاسفانه تو ایران همه چیز استثاست و نمیشه با جای دیگه مقایسش کرد در مورد اون هم بگم اون ترافیک سقف وگرنه با 1 مگ که نمیتونی تو 24 ساعت 30 روز از 240 گیگ بیشتر دانلود کنی. اونجا محدودیت سرعت ندارند تا 350 گیگ بین off peak (3:30am - 8:30am) monthly usage quota ساعت می توانند دانلود کنند و 150 گیگ هم در بقیه ساعت روز بعد از این مقدار سرعت در حد 1 مگ میشه.وگرنه سرعت رو هرچقدر خطتون بکشه می بندن به نسبت اروپا استرالیا افتضاحه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)