نه هيچ مشكلي نداره!
موفق باشيد
نه هيچ مشكلي نداره!
موفق باشيد
مرسی من فقط منتظر بودم دسته هاش درست شه بخرم
منظورتون از مشکل چیه ؟ نسخه قبل با دسته مشکلی نداشت ، من 2k9 و2k10 رو بادسته بازی میکردم هیچ کدومشون با دسته مشکلی نداشتن.
بازی دسته های منو میشناخت حتی توی منوشم میزد ولی وقتی بازی میومد هیچکدوم از کلید ها کار نمی کرد توی
توی فروم و چند جایه دیگه از هرکی پرسیدم و هر کار کردم درست نشد
دسته هایی که شما استفاده میکنی جنسشون چیه چون من هر چی ازین دسته های چینی امتحان کردم کار نکرد
بعضی از بازیها فقط با دسته Xbox 360 سازگارند(مخصوصا بازیهایی که کلیدهای اون به صورت layout هست) برای رفع این مشکل شما این برنامه رو دانلود و سه تا فایل توش رو دقیقا در محل نصب بازی در کنار آیکون اصلی کپی کن و سپس برنامه رو اجرا و وقتی دسته رو شناخت برو توی بازی ببین درست شده یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FARASSOO FGP 401
چینی که خوب همشون چینیه .درضمن دسته رو اگر رو حالت آنالوگ بزاری تو بازی کار نمیکنه.
سلام کسی اموزشی از این بازی نداره ؟من هر چی بازی میکنم با اختلاف 30 ، 40 تا میبازم
چجوری میشه دفاع کرد درست حسابی؟
گیم پد ۳۶۰ دارم ولی نمیتونم خوب دفاع کنم کامپیوتر بهتر دفاع میکنه![]()
این بسکتبال عجب ورزش باحالیه فیفا11 رو که این همه انتظارشو میکشیدم تقریبا گذاشتم کنار
الان دارم با دنور مود The Association (همون منیجر مود در فیفا) رو بازی میکنم.بعد از 12 مسابقه 7 برد و 5 باخت رو بدست آوردم و توی منطقه دومم و در کنفرانس غرب ششم.البته روی درجه سختی آل استار و مدت زمان هر کوارتر 7 دقیقه.بهترین افتخاراتم برد تیم اول کنفرانس یعنی لیکرز و بهترین بازیکن هفته با کارملوآنتونی
یه سوال اینکه کی میشه بازیکن خرید؟ فصل نقل و انتقالات از کی آغاز میشه؟ فرآیند خرید بازیکن چجوریه؟ این بازیکنان جوونی کی واسشون مامور استخدام میکنیم که اونارو زیر نظر داشته باشن کی میتونیم جذب کنیم؟
DRAFT NBA به چه معناست؟
Last edited by JUSTIN11; 02-11-2010 at 13:27.
ببخشيد كسي ميدونه چطور ميشه dunk و slam dunk زد؟خيلي ممنون ميشم كارم خيلي گيره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)