هر جوری میخاین بازی کنید برام هیچ فرقی نداره چون قهرمان منم...!!!
نظر بنده bullet هست که دیگه کسی تقلب نکنه!!!
هر جوری میخاین بازی کنید برام هیچ فرقی نداره چون قهرمان منم...!!!
نظر بنده bullet هست که دیگه کسی تقلب نکنه!!!
درسته تو bullet نمیشه تقلب کرد
اما دیگه اونجام زمان خیلی کمه
بازیای من اینطوریه
Blitz
170 (82/82/6)
Standard
(68/35/3)
Bullet
32 (14/18/0)
این سومیه که بدرد اینجا نمیخوره.همون 2 تای اولی بهتره.
راستی این سایت متقلبارو شناسایی میکنه.
اگه خواستید ببینید طرفتون تقلب میکنه یا نه به حرکت های واضح دقت کنید.یعنی واضحه که این حرکت باید وزیره شما رو بزنه و راه بهتری نیست.اما بازم چند ثانیه برا اون حرکت وقت تلف کنه.
دوستان من یه بازی درست کردم.
در این بازی سه روز برای هر حرکت وقت هست.و در این سه روز دوستان حرکت خودشون رو انجام بدن و بعد از این که حرکت را انجام دادن از منوی سمت راست گزینه submit vote رو انتخاب کنند.3 روز بعد حرکتی که بیشترین رای رو آورده انجام میشه.فقط لطفا مسابقه رو جدی بگیرید
مواظب باشید که به گزینه های draw و resign رای ندید.draw یعنی درخواست مساوی شدن بازی.و resign هم یعنی انصراف از بازی.
بازی 20 دقیقه دیگه شروع میشه.
اینم لینک بازی.فقط اول باید تو گروه ایران عضو بشین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by caca_caca888; 17-08-2010 at 18:16.
BBQ lovers کیه ؟ تیمی داریم بازی میکنیم ؟ چجوریه این ؟ ما کل گروهیم ؟
این مسابقات این طوری هستش که همه رای میدن بعد حرکتی انجام میشه که بیشرین رای رو آورده باشه
فقط نمیدونم چرا نمیتونم تو اینجا حرکت کنم!!شمام همینطوری هستید؟
آره..................................
خوب من بلد نیستم با سویس منیجر کار کنم محمد حسین این کارو به عهده گرفته با هاش همکاری کنین تا هرچه زودتر شروع کنیم
Last edited by bushido; 17-08-2010 at 19:45.
آها فهمیدم چه جوری باید حرکت کنیم اول روی اسم گروه که گوشه راست نوشته کلید کنید بعد رای بدید
در ضمن بهتون بگم تا حالا 2 رای داده شده هر 2 e4 بوده
منم رفتم . حالا شد 3 حرکت e4 . میگم یعنی این 2 دو روز طول میکشه تا نوبت به حرکت بعدی برسه ؟
اینجوری که یه جوریه !
( روی اسم گروه کلیک کنید . دوباره همون صفحه باز میشه که این دفعه میشه حرکت کرد بعد از پایینش گزینه vote رو بزنید . رای شما ثبت میشه . )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)