من ماینوکسیدیل میزنم به صورتم پوستم دون دون و بعضی جاهاش قرمز میشه چی کار کنم این طوری نشه ؟؟یعنی مثلا محلولی یا کرمی هست بزنم این حالت رفع شه که بتونم ماینوکسیدیل رو هم بزنم.
من ماینوکسیدیل میزنم به صورتم پوستم دون دون و بعضی جاهاش قرمز میشه چی کار کنم این طوری نشه ؟؟یعنی مثلا محلولی یا کرمی هست بزنم این حالت رفع شه که بتونم ماینوکسیدیل رو هم بزنم.
دوست عزیز شما به محلول حساسیت دارد لطفآ به دکتر خود مراجعه کنید.
موهای من کم پشت هست. این کم پشتی مربوط به تمام سر من هست نه یه ناحیه خاص از اون.
میخاستم ببینم چطور باید ماینوکسیدیل را مصرف کنم؟ آیا باید به تمام سرم بمالم یا فقط روی یک ناحیه خاص بریزم کافیه
چون اگه بخام به تمام سرم بمالم کمتر از یک هفته تموم میشه
سلام به همگی دوستان من الان حدود 1 ماهه دارم استفاده میکنم
الان باید نتیجه یا نشونه خاصی بگیرم؟ یا زوده؟
چون ریزش مو هام هنوز همونجوریه
سلام دوستان
یکی از دوستان اگه میشه و واسش زحمتی نیست مراحل کامل استعمال ماینوکسیدیل 2 درصد رو از ابتدا واسم توضیح بدهد چون شنیدم برای استعمال ماینوکسیدیل روش خاص و درستی هستش که باید بلد باشی . اگه یکی از دوستان حالشو داره واسم توضیح بده که لنگم خداییش
حال نداشتم جواب بدم،اما یاد اوایل خودم افتادم که در به در یگشتم تا یکی واسم توضیح بده،گفتم پس بیام بگم
خوب،ببین عزیز،من خودم یه کم از جلو کلم هم خالی شده بود و اون دایره فرق سر
برای این حالت،شیوه درست اینه که :
اول دراز بکشی،قطره چکون رو بگیری جایی که وقتی ازش میچکه دقیقا بریزه رو محل شروع رویش موهات (جلو کله)
اینجایی که مشخص کردم
قطره قطره از یه سمت سرت به سمت دیگه شروع میکنه به چکوندن،یعنی از رویش مو سمت راست سرت تا رویش مو سمت چپ سرت
همونجوری دراز میمونی تا قطره هایی که چکوندی برسن به فرق سرت،بعد پا میشی،میچکونی رو فرق سرت (همون گردی که اکثر آقایون موهاش میریزه)
اونجا رو هم که زدی،یه دقیقه حدودا وایمیستی تا یکم جذب شهبعد از این زمان،شروع میکنی با نوک انگشت هات،از جلو کلت مثل نونواها که تون رو انگشت میزنن توش (سنگکی)همونجوری انگشن میزنی و یکم فشار میدی تا برسی به فرق سرت
چند بار این کار رو تکرار میکنی،یعنی از جلو کله تا فرق سر رو ماساژ میدی به صورت منظم
* نحوه ماساژ دادن و کیفیتش خیلی مهمه تو اثر گذاری
*ماینوکسیدیل رو باید حتما مرتب استفاده کنی یعنی هر 12 ساعت یکبار
*تو 4-5 ماه اول تنها چیزی که میبینی ریزشه،پس نباید دلسرد بشی،ادامه بده،از ماه 7-8 رویش موها رو میبینی
*بعد از یک سال و 2،3 ماه نتیجه خوب رو میبینی
*قطع استفاده از ماینوکسیدیل،یعنی برگشت موها به حالت قبل از استفاده و حتی ریزش کمی از موهای خودتون (پس تصمیم دقیق بگیرین)
*تا 3-4 ساعت بعد از استفاده از ماینوکسیدیل،سرتون رو روی بالش نزارین،حتی المقدور آب به پوست سرتون نخوره،دست هم به موهاتون نزنین
*از ماینوکسیدیل 2% خیلی انتظار معجزه نداشته باشین،اگر دوست دارین با دکتر مشورت کنین و در صورت تایید از اول از همون 5% استفاده کنین
*در کنار ماینوکسیدیل،اگر مجرد هستین،از فینوپشیا هم استفاده کنین (باعث تضعیف اس پ ر م میشه و هرمون های زنانه رو زیاد میکنه)،اما تایید شده از نظر FDA، و در صورتی که مصرفش رو قطع کنین عوارض هم از بین میره(البته من که چیزی از این عوارض در خودم ندیدم)
اینها تجربه حدود 3 سال استفاده من از انواع محلول های ضد ریزش و 2 سال استفاده اختصاصی از ماینوکسیدیل بود،ممکنه گفته های اشتباه هم بین صحبت هام باشه،اما سعی کردم عینا تجربیات خودمو بهتون منتقل کنم،یه چیز دیگه هم بگم اونم اینکه سراغ داروهای گرون نرین،این ماینوکسیدیل هم از نظر هزینه به صرفس و هم از نظر نتیجه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داداش دستت درست . خیلی ممنون . شرمنده اگه اذیت شدی .
همین 1 ساعت پیش رفتم 5 درصد خریدم
من مدت 9 ماه هستش که فیناستراید ایرانی استفاده میکنم . حدود 2 ماهه که احساس میکنم موهای تیز و کوچیکی توی سرم در میاد که یه دونه شو کندم و دیدم که خیلی ضخیمه . البته توی این 9 ماه از هیچ تونیک و... استفاده نکردم و الان هم برای اولین بار هستش که ماینوکسیدیل خریدم . همین فیناستراید ایرانی رو ادامه بدم خوبه یا بزنم تو کار فین پشیا هندی ؟
هر تار مو هم که از سرم میریزه یه قلاف سفید رنگ به تهش چسبیده . این چیه ؟؟
اینم وضعیت فعلی کله ی مبارک ما !!
![]()
![]()
عزیز فیناستراید تا اونجایی که من اطلاع دارم نمونه ضعیف شده ی فینوپشیا هستش،فینوپشیا هندیه
و نمونه قوی تر از فینوپشیا،پروپشیا هستش،که آمریکائیه،ولی مشکلش اینهکه خیلی خیلی هرمون های زنانه رو تقویت میکنه،که البته موقتیه و خطری نداره ،ولی حتی صدای آدم رو هم کمی نازک میکنه
اون قلاف سفید هم ریشه مو هستش،قادتا اگر مویی خودش ضعیف بشه و بعدش خودش کنده بشه نباید اونا بهش وصل باشه،اون قلاف سفید مال موی هستش که زندس تا اونجایی که من اطلاع دارم
شما مرتب از همین 5% استفاده کن،ببین چی پیش میاد،اگه از نتیجه راضی بودی همین فیناستراید رو ادامه بده،اگرم نه،برو تو کار فینوپشیا
ممنونم داداش . این قلاف سفید یعنی اینکه ریزش مو شدید دارم ؟؟؟
در روز کمتر از 50 تا مو از سرم میریزه . ببخشید اینو میگم و واقعا شرمنده ام ولی میشه گفت علت اصلی ریزش موی من که الان 19 سالم هستش خودارضاییه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)