تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 52 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام

من با کابل به مودم وایرلس متصل شدم وازطریق سیستم وایرلس لپ تاپ میخوام تصوبر دسک تاپ داشته با شم یعنی بشه بدون کابل بازی کرد {وایرلس}راهی وجود داره؟؟
    -فكر ميكنم متوجه منظورتون شدم شما بايد يك دانگل USB وايرلس براي TV ‌تون تهيه كنيد تا بصورت وايرلس با سيستم مورد نظرتون انتقال ديتا داشته باشين

داره خودمونی میشه F_C_B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آپدیت جدید اومده ها....

دو روز پیش اومد.

میتونید از سایت دانلود کنید

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من از 2 برنامه mezzmo و wild media server استفاده کردم ! در هیچ کدوم از این برنامه ها نتونسم dlna رو برای 46ex700 راه بندازم
    نکته جالب اینکه تو این برنامه ها آی پی تلوزیون رو که میدم اونها میشناسن و ...
    ولی نمیدونم چطور باید تصویر رو انتقال بدم به تلوزیون.

آیا تو تلوزیون باید کاری بکنیم ؟؟
    البته تو منو network دستگاه یکسری تنظیمات در مورد سرور داره ، ولی من نمیدونم ربطی به این داره یا نه ؟؟ البته با این منو ها هم خیلی ور رفتم ولی فایده ایی نداشت .
    دوستان کسی آموزشی در این رابطه داره ؟؟؟ خیلی سعی کردم ولی نشد
    ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من يك ex600با قيمت 120گرفتم گرفتم تو سايت اطلاعاتي در موردش كسب نكردم اگر در موردش چيزي ميدونيد اين حقير در جريان بذاريد ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما هم از تهران خريديد؟
    من اپديت كردم و مشكلي پيش نيومد.بعد از دانلود فايلش رو unzip ميكني كه يه فولدر هست.اون فولدر را عينا توي root يك فلش usb كه باfat فرمت شده كپي ميكني.tv رو روشن ميكني ووقتي بالا اومد فلش رو به پورت usb وصل ميكني و اپديت خودش انجام ميگيره وفقط مراحلش رو ok ميكنيد.
    راجع به تغييراتش هم چيزي كه محسوس باشه من نديدم فقط توي سايتش خوندم كارايي اينترت رو بهتر ميكنه.

دانگل usb هم براي اتصال به اينترنت وهم براي شبكه كردن tv با كامپوتره.فقط كافيه كه وصلش كني و بري تو منوي wetwork وشبكه وايرلس رو اسكن كني وكدش رو وارد كني. من مال خودم رو وصل كردم ولي هنوز نتونستم برم اينترنت وهمش پيغام خطا ميده.نميدونم از سرعت يا به خاطر ip ايرانه.
    با لپ تاپم هم شبكه كردم كه خوب جواب نداد. يهني از روي لپتاپ همه چيز رو نشون ميداد ولي مثل ويدئو هاي اينترنتي كه هي بافر ميكنن تصوير هر چن ثانيه فريز ميشد.البته يه برنامه DLNA server هم بايدروي كامپيوتر نصب كنيد.

سلام دوست عزیز
    در مورد اون پاراگراف آخر که قرمز کردم ، میتونی یه کمکی به من بکنی . من با برنامه های mezmmo و wild media server سعی کردم ، نشد !!! توی این برنامه ها آی پی تی وی رو که میزنم مک اون رو میشناسه و میگه ، یعنی ارتباط برقراره ولی نمیدونم چی کار باید بکنم تا بتونم تصویر رو انتقال بدم ؟؟؟!!! روی تی وی باید چه تنظیماتی برای dlna انجام بدم !!! ممنون میشم کمک کنید . آخه میخوام یه گوشی بگیرم بین 2 مدل موندم اونی که بیشتر خوشم میاد DLNA نداره ولی اون یکی داره . دوست دارم این موضوع رو تست کنم بعد ببینم اگه ارزش داره گوشی با dlna بگیرم . (هر 2 گوشی دم دست هست و میشه تست کرد) البته به شرط اینکه اول با کامپیوتر بتونم ارتباط با تی وی رو راه بندازم .

در ضمن من این تی وی 46Ex700 رو از بانه گرفتم برام اوردن با هزینه حمل و دانگل یو اس بی و کلا کامل در اومد 1880 تومان وجه رایج مملکتی !! 24ساعته هم اورد

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

چند ماه قبل یه تلویزیون سونی مدل ex-700 خریدیم انصافا تا امروز مشکلی نداشت و عالی بود ولی امروز صبح وقتی زدم شبکه 6 هیچی نشون نداد البته کانال های دیگه مشکلی نداشت ولی وقتی با دکمه home روی قسمتی که کانالارو نشون میده رفتم دیدم کنار شبکه6(irinn) یه علامت شبیه یه کامپیوتر (یه مربع با دوتا خط زیرش ) اومده هر کاری کردم نتونستم اون علامتو از بین ببرم . دوباره سرچ دیجیتال کردم ولی باز شبکه 6 همونجوری اومد حتی از auto start up هم استفاده کردم ولی نتیجه نداد و شبکه 6 مشکل داره.....!!!
    حالا نظر دوستان چیه ؟

حتی restore factory هم انجام دادم باز هم تفاوتی نمیکنه و وقتی search می کنم شبکه رو پیدا میکنه ولی از تصویر و صدا برای این شبکه خبری نیست

جالب اینکه این مشکل فقط برای شبکه خبر ه!!!

البته این سوالارو تو یه تاپیک جدا مطرح کردم که با راهنمایی یکی از دوستان اینجا هم پرسیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اقا ببخشید من هی پست پی در پی میدما ولی خوب دوستانم یه نظری بدن بد نیست

امروز به نمایندگی هم زنگ زدم گفت اشکال از فرستندست و فرستنده های صدا و سیما مشکل داره و گفت از صبح تا حالا چند نفر دیگه هم زنگ زدن و این مشکلو داشتن

من در ناحیه غرب تهرانم بقیه ی دوستان که تو تهران هستند هم این مشکلو دارند یا فروشنده خالی بسته و فقط من این مشکلو دارم
    Last edited by JAVADGO; 26-01-2011 at 13:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقا ببخشید من هی پست پی در پی میدما ولی خوب دوستانم یه نظری بدن بد نیست

امروز به نمایندگی هم زنگ زدم گفت اشکال از فرستندست و فرستنده های صدا و سیما مشکل داره و گفت از صبح تا حالا چند نفر دیگه هم زنگ زدن و این مشکلو داشتن

من در ناحیه غرب تهرانم بقیه ی دوستان که تو تهران هستند هم این مشکلو دارند یا فروشنده خالی بسته و فقط من این مشکلو دارم
    من غرب هستم
    الان خونه نیستم تا 7 الی 8 شب میرسم نگاه میکنم میگم بهت
    نگران نباش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون دوست خوبمون كه رفت واسه ما جواب بياره چي شد من نگران شدم يعني هنوز خونه نرسيده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون دوست خوبمون كه رفت واسه ما جواب بياره چي شد من نگران شدم يعني هنوز خونه نرسيده؟
    سلام
    ببخشییییییییییییییییییددد ددد
    کاملا یادم رفته بود
    ولی من مشکلی ندارم !!! هیچ کدام از شبکه ها

نه خبر و نه هیچ کانال دیگه ایی

بازم معذرت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •