-فكر ميكنم متوجه منظورتون شدم شما بايد يك دانگل USB وايرلس براي TV تون تهيه كنيد تا بصورت وايرلس با سيستم مورد نظرتون انتقال ديتا داشته باشين
-فكر ميكنم متوجه منظورتون شدم شما بايد يك دانگل USB وايرلس براي TV تون تهيه كنيد تا بصورت وايرلس با سيستم مورد نظرتون انتقال ديتا داشته باشين
آپدیت جدید اومده ها....
دو روز پیش اومد.
میتونید از سایت دانلود کنید
سلام
من از 2 برنامه mezzmo و wild media server استفاده کردم ! در هیچ کدوم از این برنامه ها نتونسم dlna رو برای 46ex700 راه بندازم
نکته جالب اینکه تو این برنامه ها آی پی تلوزیون رو که میدم اونها میشناسن و ...
ولی نمیدونم چطور باید تصویر رو انتقال بدم به تلوزیون.
آیا تو تلوزیون باید کاری بکنیم ؟؟
البته تو منو network دستگاه یکسری تنظیمات در مورد سرور داره ، ولی من نمیدونم ربطی به این داره یا نه ؟؟ البته با این منو ها هم خیلی ور رفتم ولی فایده ایی نداشت .
دوستان کسی آموزشی در این رابطه داره ؟؟؟ خیلی سعی کردم ولی نشد
ممنون میشم کمکم کنید
سلام بچه ها من يك ex600با قيمت 120گرفتم گرفتم تو سايت اطلاعاتي در موردش كسب نكردم اگر در موردش چيزي ميدونيد اين حقير در جريان بذاريد ممنون ميشم
سلام دوست عزیز
در مورد اون پاراگراف آخر که قرمز کردم ، میتونی یه کمکی به من بکنی . من با برنامه های mezmmo و wild media server سعی کردم ، نشد !!!توی این برنامه ها آی پی تی وی رو که میزنم مک اون رو میشناسه و میگه ، یعنی ارتباط برقراره ولی نمیدونم چی کار باید بکنم تا بتونم تصویر رو انتقال بدم ؟؟؟!!! روی تی وی باید چه تنظیماتی برای dlna انجام بدم !!! ممنون میشم کمک کنید . آخه میخوام یه گوشی بگیرم بین 2 مدل موندم اونی که بیشتر خوشم میاد DLNA نداره ولی اون یکی داره . دوست دارم این موضوع رو تست کنم بعد ببینم اگه ارزش داره گوشی با dlna بگیرم . (هر 2 گوشی دم دست هست و میشه تست کرد) البته به شرط اینکه اول با کامپیوتر بتونم ارتباط با تی وی رو راه بندازم .
در ضمن من این تی وی 46Ex700 رو از بانه گرفتم برام اوردن با هزینه حمل و دانگل یو اس بی و کلا کامل در اومد 1880 تومان وجه رایج مملکتی !! 24ساعته هم اورد
مرسی
سلام
چند ماه قبل یه تلویزیون سونی مدل ex-700 خریدیم انصافا تا امروز مشکلی نداشت و عالی بود ولی امروز صبح وقتی زدم شبکه 6 هیچی نشون نداد البته کانال های دیگه مشکلی نداشت ولی وقتی با دکمه home روی قسمتی که کانالارو نشون میده رفتم دیدم کنار شبکه6(irinn) یه علامت شبیه یه کامپیوتر (یه مربع با دوتا خط زیرش ) اومده هر کاری کردم نتونستم اون علامتو از بین ببرم . دوباره سرچ دیجیتال کردم ولی باز شبکه 6 همونجوری اومد حتی از auto start up هم استفاده کردم ولی نتیجه نداد و شبکه 6 مشکل داره.....!!!
حالا نظر دوستان چیه ؟
حتی restore factory هم انجام دادم باز هم تفاوتی نمیکنه و وقتی search می کنم شبکه رو پیدا میکنه ولی از تصویر و صدا برای این شبکه خبری نیست
جالب اینکه این مشکل فقط برای شبکه خبر ه!!!
البته این سوالارو تو یه تاپیک جدا مطرح کردم که با راهنمایی یکی از دوستان اینجا هم پرسیدم
اقا ببخشید من هی پست پی در پی میدما ولی خوب دوستانم یه نظری بدن بد نیست
امروز به نمایندگی هم زنگ زدم گفت اشکال از فرستندست و فرستنده های صدا و سیما مشکل داره و گفت از صبح تا حالا چند نفر دیگه هم زنگ زدن و این مشکلو داشتن
من در ناحیه غرب تهرانم بقیه ی دوستان که تو تهران هستند هم این مشکلو دارند یا فروشنده خالی بسته و فقط من این مشکلو دارم![]()
Last edited by JAVADGO; 26-01-2011 at 13:03.
من غرب هستم
الان خونه نیستم تا 7 الی 8 شب میرسم نگاه میکنم میگم بهت
نگران نباش
اون دوست خوبمون كه رفت واسه ما جواب بياره چي شد من نگران شدم يعني هنوز خونه نرسيده؟![]()
سلام
ببخشییییییییییییییییییددد ددد
کاملا یادم رفته بود
ولی من مشکلی ندارم !!! هیچ کدام از شبکه ها
نه خبر و نه هیچ کانال دیگه ایی
بازم معذرت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)