من سلیقه و نظر ملت رو گفتم .
اگر نه خودم حالم بهم میخوره ازین سریال ها ..... .
من سلیقه و نظر ملت رو گفتم .
اگر نه خودم حالم بهم میخوره ازین سریال ها ..... .
من خودم براي تمام معلم ها و بچه هاي مدرسه مون Vampire Diaries رو دادم.
بلاخره بايد از يه جايي شروع كرد .![]()
البته اینجا به هر حال تاپیک این سریال ایرانیه و مخاطبان و بیننده هایی داره که من نمیخوام بحثو منحرف کنم یا به اونا توهین کنم اما شما که این کارو کردید حداقل یه سریال درست درمون میدادید دست ملت .
ببخشیدا آخه Vampire Diaries هم شد سریال ؟؟! محتوا داره اضلا ؟!! چی داره اصلا ؟؟
ای بابا دارید خودتون رو خفه میکنیدنمای اصفهان رو هم که دیدید؟ باغات و زمین های کشاورزی پشت کوه
باغ مگه بده
بیان مثل سریالهای تهرانی همش برجهای الهیه رو نشون بدن
اوه اوه این کریم چه بد بازی میکرد.اصلا فوتبالیست جماعت بازیگر نمیشه.یادمه یه بار هم عابدزاده یه فیلمی بازی کرد که پیام بازرگانی از اون قشنگ تر بود.
این سریال افتضاحه.نمی دونم این حسن فتحی چرا این رو ساخته/
به نظر من کریم خیلی خوب بازی کرد!حداقل از کل بازیه بهنوش طباطبایی تو این سریال بهتره!
با اون مهران گفتنش!!
![]()
بنده به صورت کاملاً اتفاقی برای دومین بار در طول ماه مبارک این سریال رو دیدم و فقط بخاطر کریم و آرش نشستم تا آخر این قسمت رو دیدم . کریم که خیلی عالی بازی کرد ... سکانس توی زندان هم خیلی روان بازی میکرد اما آرش یکم خشک بود و نمیتونست با احساس دیالوگ بگه
همین که افتخار دادن توی سریال بازی کردن دمشون گرمه![]()
این واسه شما غیر اصفهانیا معقوله ولی واسه معظله چون میبینیم که چطور داریم مسخره میشیم.
ولی خداییش من دیگه از بحث لهجه خسته شدم.
از لهجه که بگذریم خداییش یه کم با دقت اگه نگاه کنین سریالو دارن وجهه ی اصفهانو خراب میکنن.حالا عمد یا غیر عمد و کاریش نداریم.تا اصفهانی نباشی این موضوع رو درک نمیکنی.حسن فتحی از چشم اصفهانیا افتاد.
یکی از دلایل اینکه هر رو فیلم ها و سریال ها افت میکنن همینه ! هر کسی میخواد یه چیزی بسازه خلاصه یه نهادی یه ارگانی یا یه سری اشخاص میان انتقاد میکنن که آقا به ما برخورد چرا توی این فیلم اینا اینکار رو کردن ! مطمئن باشید بخاطر اینهمه انتقادی که از لهجه توی این سریال شد هیچ سریال اصفهانی دیگه ای نخواهیم دید مگر در شبکه استانی اصفهان![]()
میدونید چرا ما داریم ایراد میگیریم ؟.............بخواطره اینکه از بازیگرای اصفهانی استفاده نکردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)