تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 44 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 438

نام تاپيک: کلوپ Dell Studio 1558

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من میخوام 1558 بخرم برای برنامه نویسی با سرور، طراحی صفحات وب و انیمیشن سازی
    یکی مفید ومختصر بهم بگه که این لپ تاب به درد من می خوره یا نه؟ چون وقت کمی برای انتخاب دارم
    ممنون

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

خب منم از همین مدل دارم

اولین چیزی که به ذهن هر کسی که حتی در حد 10 20 دقیقه با این لپ تاپ کار کرده میرسه اینه که

تاچ پد نافرم داغ میکنه وقتی که دستگاه داره کار میکنه در حقیقت میشه گفتش که اگه لپ تاپ رو نصف کنید از وسط قسمت سمت چپ دمای خیلی بالاتری داره از سمت راست

در مورد بازی هم میتونم بگم PES2011 رو خیلی عالی با های پرفرمنس اجرا کرده تا حالا بازی های دیگه رو هم یواش یواش تست میکنم

i7 بودنش یه نکته ای داره 1557 تقریبا به زور گیر میاد چون صرف نداره برا مغازه دارا برا همین اگه اشتباه نکنم 1558 با قیمت1.200 ارزونترین i7 بازار هستش

در کل راضیم ازش

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

کسی که سوالای ما رو جواب نمیده ولی خلاصه!
    بچه ها کسی واسه خاطر رفع مشکلات فرستاده نمایندگی؟
    چی کار کنیم بفرستیم گارانتی؟
    یا اصلا بدتر میشه بهتر نمیشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزيز من چه مشكلي هنوز واست باقي مونده مگه؟
    اگه بزرگ شدن نمايشگر موس رو مي گي كارت گرافيكت رو نصب كن درست ميشه مال من كه كاملا درست شد
    اگه داغ كردن رو ميگي با يه كول پد كارت راه ميوفته كه تمام لپ تاب ها اينجورين
    الانم كه بايوس a11 رو سايته ميتوني نصبش كني كارت گرافيكت رو هم آپديت كن ان شا الله كه درست ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

يه چيزي در مورد جا سيم كارت لب تاب
    بعضي از بچه ها عنوان كرده بودن كه شايد سخت افزار مورد نياز روش نصب نيست
    ولي من يه سيم ايرانسل رو انداختم رو لب تابم و موقعي كه لب تاب تابم خاموش بود وقتي زنگ ميزدم به شماره ايرانسلم ميگه دستگاه خاموشه
    اما وقتي كه لب تابم رو روشن ميكردم تمام تماسام رو نو انسور ميزد
    پس بايد يه سخت افزاري روش نصب باشه كه روي سيم كارت تاثير بزاره وگرنه فكر هم نمي كنم واسه دكور يا قشنگي گذاشتنش

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

عزيز من چه مشكلي هنوز واست باقي مونده مگه؟
    اگه بزرگ شدن نمايشگر موس رو مي گي كارت گرافيكت رو نصب كن درست ميشه مال من كه كاملا درست شد
    اگه داغ كردن رو ميگي با يه كول پد كارت راه ميوفته كه تمام لپ تاب ها اينجورين
    الانم كه بايوس a11 رو سايته ميتوني نصبش كني كارت گرافيكت رو هم آپديت كن ان شا الله كه درست ميشه

مهندس اگه بحثهای اول تاپیک رو مشاهده کنید میبینید که من برای رفع مشکل خودم و سایر دوستان راهکارهایی فراتر از راهکارهای پیشنهادی شما پیشنهاد و تست کردم منتها هیچ کدوم از این راهکارها راهکار کاملی نیستند و بعد از یه مدت دوباره مشکلات شروع میشه.
    کارت گرافیک رو نصب کنم؟
    مگه کارت گرافیک نصب نیست؟
    یعنی واقعا فکر میکنی که این بچه هایی که اینجا دارن مشکلاتشون رو مطرح میکنند عقلشون نمیرسیده که کارت گرافیکشون رو چک کنن که نصبه یا نصب نیست؟
    میدونی تا حالا چند تا آبدیت جدید برای کارت گرافیکم دانلود کردم که بعد از یه مدت دوباره مشکلات مشابه آغاز شده؟
    ضمنا کول پد برای داغ کردن لپ تاپ چیزی نیست که کسی ازش استفاده نکنه! جدا از اون مگه من گفتم مشکل داغ کردن دارم؟
    مشکل من مربوط به بک لایته که چرا تو دفترچه ی لپ تاپم اومده اما لپ تاپم چنین امکانی رو نداره یا من نتونستم راش بندازم و پرسیدم که کسی تا حالا برای رفع مشکلاتش فرستاده نمایندگی یا نه همین!

ضمنا طبق آخرین صحبتهایی که با مهندسای شرکت دل انجام دادم اونها گفتند که به خاطر نزدیکی سی پی یو و کارت گرافیک در این مدل و ناتوانی اجزا برای خنک کردن کافی اون گرما روی کارت گرافیک اثر میزاره و این مشکلات بوجود میاد.
    والا ما خودمون هم موندیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يه چيزي در مورد جا سيم كارت لب تاب
    بعضي از بچه ها عنوان كرده بودن كه شايد سخت افزار مورد نياز روش نصب نيست
    ولي من يه سيم ايرانسل رو انداختم رو لب تابم و موقعي كه لب تاب تابم خاموش بود وقتي زنگ ميزدم به شماره ايرانسلم ميگه دستگاه خاموشه
    اما وقتي كه لب تابم رو روشن ميكردم تمام تماسام رو نو انسور ميزد
    پس بايد يه سخت افزاري روش نصب باشه كه روي سيم كارت تاثير بزاره وگرنه فكر هم نمي كنم واسه دكور يا قشنگي گذاشتنش
    سلام دوست عزیز
    لطفا یه عکس از همون قسمت پشت باطری یعنی جای سیم کارت بگیر و تو انجمن قرار بده ببینیم مال شما چه شکلی یه شاید سخت افزار شما نصب باشه !!!!!!!!!!!!!!

در ضمن سخت افزار داخلیش نصب هست و فقط یه قطعه کوچیک که سیم کارت توش جا میشه لازمه و باید نصب بشه که با اون قطعه داخلی اتصال پیدا میکنه
    Last edited by javad_arash2003; 19-10-2010 at 16:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مهندس اگه بحثهای اول تاپیک رو مشاهده کنید میبینید که من برای رفع مشکل خودم و سایر دوستان راهکارهایی فراتر از راهکارهای پیشنهادی شما پیشنهاد و تست کردم منتها هیچ کدوم از این راهکارها راهکار کاملی نیستند و بعد از یه مدت دوباره مشکلات شروع میشه.
    کارت گرافیک رو نصب کنم؟
    مگه کارت گرافیک نصب نیست؟
    یعنی واقعا فکر میکنی که این بچه هایی که اینجا دارن مشکلاتشون رو مطرح میکنند عقلشون نمیرسیده که کارت گرافیکشون رو چک کنن که نصبه یا نصب نیست؟
    میدونی تا حالا چند تا آبدیت جدید برای کارت گرافیکم دانلود کردم که بعد از یه مدت دوباره مشکلات مشابه آغاز شده؟
    ضمنا کول پد برای داغ کردن لپ تاپ چیزی نیست که کسی ازش استفاده نکنه! جدا از اون مگه من گفتم مشکل داغ کردن دارم؟
    مشکل من مربوط به بک لایته که چرا تو دفترچه ی لپ تاپم اومده اما لپ تاپم چنین امکانی رو نداره یا من نتونستم راش بندازم و پرسیدم که کسی تا حالا برای رفع مشکلاتش فرستاده نمایندگی یا نه همین!

ضمنا طبق آخرین صحبتهایی که با مهندسای شرکت دل انجام دادم اونها گفتند که به خاطر نزدیکی سی پی یو و کارت گرافیک در این مدل و ناتوانی اجزا برای خنک کردن کافی اون گرما روی کارت گرافیک اثر میزاره و این مشکلات بوجود میاد.
    والا ما خودمون هم موندیم.
    عزيز من واسه چي ناراحت ميشي
    اولا قصد من كمك كردنه نه عصباني كردن شما
    ضمنا من اون نتيجه اي رو كه خودم گرفتم اعلام كردم نه چيز ديگهاي
    چون در شرايطي كه تمام درايورهاي من به طور كامل نصب بود بلاخص كارت گرافيكم نشانگر موسم بزرگ شد
    و اين امر مدام تكرار مي شد .
    آخرين باري كه نشانگر بزرگ شد من لب تابم رو ري استارت نكردم و بعد از چند لحطه يه پيغام جهت نشناختن كارت گرافيك داد و من همون كارت گرافيكي كه روي سي دي همراه لب تابم بود رو مجددا نصب كردم و با كمال تعجب بدون ري استارت شدن لب تاب پس از 1 ثانيه خاموش و روشن شدن ال سي دي لب تاب به صورت نرمال در اومد
    و الان حدود 2 هفت است كه ديگه نمايشگر موسم بزرگ نشده
    فقط همين .
    پس لطفا ديگه با اي خشونت به پستي كه بچه ها ميزارن برخورد نكن

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

شما هم دلخور نشو حالا!
    آخه تازگیها مد شده تو انجمنها وقتی سوالی رو میپرسی یکی میاد اون چیزی رو که میدونه بگه بدون اینکه ربطی به سوال داشته باشه
    خوب من نوشته بودم که کسی جواب سوال ما رو نمیده ولی شما اصلا نگاه کردی که سوال قبلیم چی بود؟
    من پرسیده بودم که چرا لپ تاپ من بک لایت نداره خوب فکر کنم به خاطر مدلشه.
    در مورد سوال بعدیم هم این بود که کسی به خاطر مشکلاتش برده نمایندگی یا نه یعنی پیشنهاد میشه که ببریم نمایندگی یا نه؟
    خوب من هم آبدیتهای مختلفی از کارت گرافیک رو نصب کردم؛ هیچ کدومش جواب نداده بود تا اینکه آبدیتی رو که نرم افزار Driver Genius Professional Edition پیشنهاد کرد رو نصب کردم و مشکلاتم رفع شد.
    به هر حال من عذر میخوام اگه بد صحبت کردم.
    بگذریم؛
    خوب بچه ها بیان نظر بدن ببینیم که کسی هست که بعد از نصب آبدیت بایوس a11 باز هم مشکلاتش تکرار شده باشه؟
    اگه نه که بحث مشکلات رو ببیندیم بره پی کارش!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

[QUOTE=elendil;5530504]

در مورد بازی هم میتونم بگم PES2011 رو خیلی عالی با های پرفرمنس اجرا کرده تا حالا بازی های دیگه رو هم یواش یواش تست میکنم

من pes2011 رو با باتری نمیتونم بازی کنم.یعنی همه گیما اینطوری میشن .سرعت لودشون پایین میشه ولی وقتی با اداپتور بازی میکنم سرعتش درست میشه.چی کار کنم بدون اداپتور سرعت cpu به حداکثر برسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •