تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

سلام.من تازه باشماآشناشدم.نزدیکه15ساله بادنیایی خودرو آشنای دارم.بایکی ازمجلهای خودرویی همکاریدارم واطلاعاته خودرویم بدنیست.دست دوستی بسوی همه شماکشیدست.خوشحال میشم منودوسته خودتون بدونید.دیروزسایپابودم ریوثبت نام داره.سعی میکنم آخرین خبرهای ریوروواستون بزارم.اگه سوالی بودباکمال میل درخدمت هستم. مبلغ از6تا9ملیون پیش پرداخت (بنابمیله مشتری)مابقی درزمان ارساله دعوتنامه وبه روز سودمشارکت%12 سودانصراف%10 زمانه تحویل:انتخابه مشتری یکی ازماههای مردادویاشهریور 90
    طبق این برگه که دستمه شمارنگه ماشین وآپشن هارودرزمان ارساله دعوتنامه انتخاب میکنیدوقبلش جنبه پیشنهادی داره. مدارک لازم:1)گپی شناسنامه وکارته ملی2)ادرس وکدپستی محل سکونت وتلفن وهمراه3)این گزینه مربوط به محصولاته پارس خودرواست)گپی قبض آب برق دفترچه بیمه.لازمه بگم فقط درصورتی سودانصراف میدن که20روزازقراردادگذشته بشه.سرتونه دردآوردم شرمنده

با سلام و تشکر از شما.ما هم ریو ثبت نام کردیم و تحویلش شهریوره.موقع ثبت نام فقط رنگ رو پرسیدن.آیا ما میتونیم موقع ارسال دعوتنامه آپشن های مد نظرمون رو بگیم؟(منظورم اونایی هست که سایپا حذف کرده)
    مثلا"
    1- پروژکتور
    2-زه همرنگ دربها
    3- آینه برقی
    4-همرنگ بودن آینه با بدنه
    5-نمد داخل کاپوت
    6-تنظیم نور چراغ از داخل
    7-نصب رینگ 14 اینچ اسپرت با لاستیک 185(البته این مورد رو هم بنا به گفته دوستان سایپا دزدیده فقط تنها کاری که نکرده حذف رینگ اسپرته چون از اول نداشته)
    8-چراغ نقشه خوان

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوست عزیز.متاسفانه آپشنهای ریومحدودآ.ظاهرآآقایون معتقدآگذاشتن اپشن سودهی اونو کم میکنه.وهمینطوری دارن روسرمیبرن مردم.راستشوبخواهی مقصرماهستیم.تنها اپشنهای ریوکه تظمینی واسه گرفتنشون هم نیست1)پرژکتور2)اینه برقی3)نمد4)ای بی اس.البته اینارونمایندگیه اهواز گفته ولی خودم توبازارریوهای دیدم که امکاناتش خیلی بیشتربودکه احتمالآ خودمالک گذاشته.اگه سوالی هست درخدمتم

3. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

حامدجان سلام.فعلآبین صورت میتونم جواب بدم.اما جواب شما دوست عزیز2خروجی داره:1)اطلاعاتی که سایپامیده2)مجموع اطلاعاتی که بچه های مجله های خودروی زحمت میکشن وتهیه میکنن. 1)طبق پورتاب این خودروساز"132دارای موتوره8سوپاپه/حجم1323/قدرته63/5500/گشتاوره2800/102/توان وزنی74/توانه خروجی47/سرعت170/شتابه15ثانیه/طول عرض ارتفاه3952/1605/1455/وزن850باگاز920/تایر165/65ار13/مصرف شهری9.5جاده5.3ترکیبی7.0/مخزن سوخت37/بون ایربگ/ترمزجلودیسکی عقب کاسه ای/قفل مرکزی باریموت کنترلایموبلایزرقطع کن سوخت/فرمون سفارشی هیدرولیک/کولر/رادیوسی دی با4باند/صندلی دستی/چراغ معمولی مه شکن جلو سفارشی/گارانتی18ماه یا36هزار/قیمت7.900_8.700/اما حامدجان خروجی دوم که بین ماودوستان راستودروغ این مثلآخودروسازارو رومیکنیم چیزه دیگه ای میگه.طبق دیاگ ما قدرته این ماشین درسایت خروجی بسته بهکیفیته قطعات استفاده شده از52تا69اسب بخاربودوتمامیه نمونهادارای مشکل ازجمله کولرسنسورگازجلوبندی ومتاسفانه متاسفانه ایرادهای عجیب غریبه موتورکه ناشی ازاستفاده قطعات معیوب ومرجوعی وبندازبندازه سایپاست.نمونش خوده من پراید86خودمووقتی گرفتم موتورش دسته دوم بود وقتی موتوروباز کردیم بیشتر بچه هابغض کردن.چطورراضی میشن باجون مردم اینطور بازی کنن.این ماشین ایرادهای زیادی داره مخصوصآایمنیش.ولی اگه رعایتش کنی تاقبله تصادف خوبه امااگه بتصادف رسیدسروکارت با ملکول کاتبینه ها؟شوخی کردم تنت سلامت باشه مواظب سلامتی خودتون باشید.

5. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

سلام دوست عزیز.متاسفانه آپشنهای ریومحدودآ.ظاهرآآقایون معتقدآگذاشتن اپشن سودهی اونو کم میکنه.وهمینطوری دارن روسرمیبرن مردم.راستشوبخواهی مقصرماهستیم.تنها اپشنهای ریوکه تظمینی واسه گرفتنشون هم نیست1)پرژکتور2)اینه برقی3)نمد4)ای بی اس.البته اینارونمایندگیه اهواز گفته ولی خودم توبازارریوهای دیدم که امکاناتش خیلی بیشتربودکه احتمالآ خودمالک گذاشته.اگه سوالی هست درخدمتم

بله.همینطوره که شما میگین.شرکت دیگه داره آخر دودره بازی رو رو این ماشین پیاده میکنه تا سود بیشتری نصیبش بشه.من از نمایندگی که ماشینو ثبت نام کردیم همون موقع پرسیدم گفته بود که تمامی قطعاتی که من در بالا ذکر کردم رو بصورت جداگانه سایپا در اختیار نمایندگی قرار میده و اونا هم در صورت درخواست مشتری روش نصب میکنن. باز به قول شما اگه اون 3 مورد(به غیر از ای بی اس که اجباریه) رو که شما گفتی رو روی ماشین نصب کنن هم خوبه.پروژکتور و نمد مهم نیست که شرکت ببنده یا نبنده ولی آینه برقی مهمه چون شنیدم باید یه خورده سیم کشی ماشین دست بخوره.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

دوست عزیزوحیدرضاجان سلام.بعنوان برادر کوچکترکه این اشتباهوکردم ونزدیک4ملیون تویه پراید ریختم ازت خواهش میکنم به خودروهای زیر15تا20تومن دست نزنیدچون نتنهاآرزشی توفروشش نداره بلکه توذوقتون هم میخوره.بازاره ماشین واقعآشلم شولواست.اگه هم خدانکرده ضربهی هم بخوره بهش که دیگه واویلا.آمابه انتخهبت آفرین میگم.معلومه دودتاروخوب بلدی.تادست تو فنیش نبردن ماشینه خوبیه.قول بهت میدم اگه رعایتش کنی5سالی خوش رکابت باشه.مبارکت باشه

8. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

دوست عزیزوحیدرضاجان سلام.بعنوان برادر کوچکترکه این اشتباهوکردم ونزدیک4ملیون تویه پراید ریختم ازت خواهش میکنم به خودروهای زیر15تا20تومن دست نزنیدچون نتنهاآرزشی توفروشش نداره بلکه توذوقتون هم میخوره.بازاره ماشین واقعآشلم شولواست.اگه هم خدانکرده ضربهی هم بخوره بهش که دیگه واویلا.آمابه انتخهبت آفرین میگم.معلومه دودتاروخوب بلدی.تادست تو فنیش نبردن ماشینه خوبیه.قول بهت میدم اگه رعایتش کنی5سالی خوش رکابت باشه.مبارکت باشه

با سلام و تشکر از لطفت.راستش ما در حال حاضر پراید داریم مدلش هم 79 هست(کره ای).از صفر کیلمتر دست خودمون بوده .واقعا" حق با شماست که میگی اگه مراعات کنی کار باهات نداره.همین ماشین ما که حدودا"11 سال از عمرش میگذره تا 5 سال اول هیچ خرج آنچنانی رو دستمون نذاشت.البته روغن و لاستیک و ... که طبیعیه.بعدش باهاش یه مدت داداشم رفت تاکسی تلفنی که یه خورده بهش فشار اومد و روش خرج کردیم و بعد از تاکسی تلفی درش آوردیم ولی کم کم داشت رو دستمون خرج مینداخت.همینکه قصد تعویضش رو حدودا" 2-3 سال پیش داشتیم شد عین صفر کیلومتر.بعد منصرف شدیم.حدودا" یک سال و نیم پیش پدرم تصادف بدی داشت که یه 206 رفت از بین ما و یه پاترول لایی بکشه که سپر عقبش گیر گرد به پاترول و بعد خورد به ما و از گلگیر عقب تا گلگیر جلو رو جمع کرد.بعد صافکارمون هم دل به کار نمیداد و ماشین رو بد جم کرد.از اون موقع به بعد یه خورده سر و صدای ماشین زیاد شده و پدرم هم بعد تصادف دیگه از این ماشین زده شد و هر موقع توش میشینه از بعضی صداهایی که میده اعصابش خورد میشه.(به زنم به تخته هنوز هم بین هم مدلیهاش یه سر و گردن بالاتره.خواستی عکساشو برات میزارم)منتظر شرایط فروش بودیم حالا سایپا ریو رو پیشفروش نمیکرد و پدرم هم از سمند و پژو خوشش نمیومد و هم اینکه مصرفشون بالاست.خلاصه بالاخره تو دهه فجر بین ریو و تیبا با نظر خواهی از دوستان و نمایندگی ها همه با اتفاق گفتن ریو و ما هم ریو ثبت نام کردیم و از اون به بعد رفتم تو بهرش که دیدم واقعا" ماشین خوبیه(به زنم به تخته).ببخشید که سرت رو درد اوردم.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

آقا وحیدسلام.آولا خوشحالم که خوش رکاب بوده آما اگه سرجلویاعقب ضربه خورده حتی.حتی اگه صافکارسنگتموم هم گذاشته باشه به اون ماشین اعتباری نیست وزودتر ردش کن.تو برگه شرایط فروش مگان وال90هم هست.خاستی واست بفرستم.برکت باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

آقا وحیدسلام.آولا خوشحالم که خوش رکاب بوده آما اگه سرجلویاعقب ضربه خورده حتی.حتی اگه صافکارسنگتموم هم گذاشته باشه به اون ماشین اعتباری نیست وزودتر ردش کن.تو برگه شرایط فروش مگان وال90هم هست.خاستی واست بفرستم.برکت باشه.
    سلام عزیز.از لطفی که در حق ما میکنی ممنون.راستش مگان رو که صحبت نکن(پولشو نداریم) ولی در باره ال 90 همه تعریفشو میکنن ولی از ظاهرش خوشمون نمیاد.یادمه سایپا چند وقت پیش فیس لیفت این ماشین رو رونمایی کرد که قیافش بهتر شده بود ولی شرایط فروش براش نذاشت.این مدلهایی که در حال حاضر تو بازاره فقط مدل E2+Lp (فول) ارزش داره.جای داخلش هم از ریو بیشتره.فقط تنها مشکل قیافشه.آیا سایپا مدل فیس لیفت رو برا فروش گذاشته.اگر هست لطف کن شرایط رو بگو وگرنه نمیخواد زحمت بکشی.
    بازم از لطفت ممنون
    Last edited by vahidreza_sh; 13-05-2011 at 21:03.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

آقاوحید سلام.راجب ال90 پرسید.ال90 دوموشکل بزرگ داره1)بدنه2)ساپورته شرکت مادر.اول بدنه نمیدونم خبرداری یانه دوپوستس.یعنی اگه خدای نکرده تصادف بکنی قابل صافکاری نیست.بایدعوض بشه وخوب بعدش رنگشه وهزاربلبشوی دیگه.دومآ بااین وضعیت اگه تحریم جدیتربشه و بلای دووسرش بیادچکارش بکنیم.معلومه شماهم ازقشرمتوسط جامعه هستید.پس باید دووتاروخوب یادبگیری.فیس لیفتشو از نزدیک دیدم وبهمن پارسال بابچه ها تست زدیم.موتورهمونه فقط پارکابیهاوچراغ عقب وارم جلو فرق میکنه که بنظردوستان هم توفیس بک وهم توقیمت اغراق شده.اون موقع حرفه16.5بودولی الانو خبرندارم.اگه بکارت میادواست میپرسم.

13. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

آقاوحید سلام.راجب ال90 پرسید.ال90 دوموشکل بزرگ داره1)بدنه2)ساپورته شرکت مادر.اول بدنه نمیدونم خبرداری یانه دوپوستس.یعنی اگه خدای نکرده تصادف بکنی قابل صافکاری نیست.بایدعوض بشه وخوب بعدش رنگشه وهزاربلبشوی دیگه.دومآ بااین وضعیت اگه تحریم جدیتربشه و بلای دووسرش بیادچکارش بکنیم.معلومه شماهم ازقشرمتوسط جامعه هستید.پس باید دووتاروخوب یادبگیری.فیس لیفتشو از نزدیک دیدم وبهمن پارسال بابچه ها تست زدیم.موتورهمونه فقط پارکابیهاوچراغ عقب وارم جلو فرق میکنه که بنظردوستان هم توفیس بک وهم توقیمت اغراق شده.اون موقع حرفه16.5بودولی الانو خبرندارم.اگه بکارت میادواست میپرسم.

با این توضیحاتی که دادی و قیمتش پس دیگه صحبتش نیست.پس میچسبیم به ریو.از راهنماییهات ممنون.

15. این کاربر از vahidreza_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •