تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 32 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 314

نام تاپيک: تاپیک جامـع ELM , K970

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    به تازگی این گوشی رو خریدم.
    مشکلی که من دارم:
    اول که برای navigation و google map کلی باهاش ور رفتم تا راهش بندازم، هرکارکردم نشد.ولی بعد navigation که با برنامه wisepilot کار میکنه ، خودش فعال شد. اول متوجه نبودم که چی شد راه افتاد، ولی دو سه ساعت قبل ، متوجه شدم شارژ خط ایرانسلم کم شده. این برنامه اتوماتیک با gprs کار میکنه، و کاری به wifi نداره!!!
    درصورتی که من به اینترنت وای فای دانشگاه وصلم، ولی اتوماتیک برای مسیریابی به gprs وصل میشه!!! الان دربدر دنبال اینم که gprs رو غیرفعال کنم.یا یه برنامه دیگه برای navigation که با وای فای وصل بشه.
    ضمن اینکه هنوز نتونستم با google map کار کنم.
    کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟
    کسی میتونه کمک کنه؟

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل در مموری با گوشی k970 یا elm و یا j10i (هنوز نمیدونم اسمش تو ایران کدومه)
    اول که خریده بودم موقعی که مموری 4 گیگ روش انداختم و روشن کردم بعضی مواقع در حین کار مموری می پرید و اصلا تو گوشی فایل های مموری رو نشون نمیداد که باید خاموش و روشن می کردم تا درست بشه بعد اومدم اونو تو گوشی دیگه ای گذاشتم (جالو یا f100) و اونو با گوشی فرمت کردم و دوباره درش آوردم و تو گوشی خودم گذاشتم و درست کار می کنه اما یه مشکله دیگش اینه موقعی که به سیستم وصل می کنم با کابل و می خوام فایلی رو انتقال بدم ارور میده اینم عکسش

گوشی رو فلش کردم (فریمور اون رو عوض کردم) اما بازم مشکل حل نشد !!!!!!!!!1
    لطفا منو کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام کسی از دوستان برای این گوشی تم هایی فلشی زیبا نگرفته.. در مورد دوربینش من از زمانه که گرفتم وقتی آپدیتش کردم کیفیت عکساش بهترشده در کل نمیشه از موبایل به عنوان دوربین استفاده کرد البته نوع عکس گرفتن هم خیلی موثرهست من قبلا یک k530i داشتم که دوتا از عکسهایی که با اون گرفته بودم تو روزنامه چاپ شد وخودم باورنمیشد که بااین گوشی این عکسارو گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام آخرین آپدیتی که برای این گوشی هست چیه ؟
    از کجا بفهمم ورژن نرم افزار گوشیم چیه

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب اين گوشي رو براي كسي خريدم ، حدود يك هفته هم خودم تستش كردم.چيزاي جالبش رو ميگم.

1- باتري گوشي فوق العاده قويه. با استفاده سنگين تا 4 روز دوام آورد.توي استفاده عادي شايد تا يه هفته دوام بياره.

2- كيفيت صدا تو هندفري فوق العاده عالي بود ( البته به شرطي كه از هندزفري سري واكمن استفاده كنيد)

3-توي تنظمات گوشي بريد و " صداي واضح " و " حذف نويز" رو روشن كنيد . كيفيت صداي مكالمه رو بهبود ميده و حتي تو جاهاي شلوع و پر سر و صدا هم ميتونيد مكالمه كنيد.

4- GPS ش يا برنامه Trekbuddy به راحتي كار ميكرد.

5- بدنه نازك و خوش دستي داره و گفته ميشه كه بدنه ضد خش هستش.

6- كليد هاي راحتي داره

7- توي محيطي كه نور باشه ، نور پشت صفحه كليد رو خاموش ميكنه تا در مصرف باتري صرفه جويي كنه.
    Last edited by outpost; 05-02-2011 at 14:32.

6. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از کجا بفهمم ورژن نرم افزار گوشیم چیه
    سلام
    به این قسمت برید:
    Menu>Setting>General>Update Software>Software Version

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------

3-توي تنظمات گوشي بريد و " صداي واضح " و " حذف نويز" رو روشن كنيد . كيفيت صداي مكالمه رو بهبود ميده و حتي تو جاهاي شلوع و پر سر و صدا هم ميتونيد مكالمه كنيد.
    سلام
    این آدرسش دقیقا" کجاست؟

8. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واااااااووووووووو واسه یه گوشی با این همه امکانات و قیمت ارزون این همه اشکال گرفتن واقعا عجیبه
    من تو سایتهای مختلف خیلی گشتم و هیچ گوشی با این امکانات حتی تا 50 تومن گرونتر پیدا نکردم
    اینو من 152 تومن از مشهد گرفتم حدودا یه ماه پیش
    به همه هم توصیه میکنم ذره ای پول واسه گارانتی و نصب نرم افزار و gps ندن که گارانتی تو ایران کشکه و برنامه های جاوا رو هم تو هر سایت مخصوص موبایل با توضیحات کامل میشه پیدا کرد.
    من از gps گوشی با برنامه treckbuddy استفاده میکنم که در حد خودش واقعا عالیه میتونید از برنامه atlas creator واسه ساخت نقشه هاش استفاده کنید
    البته اگه میخواهید از navigator و مسیریاب استفاده کنید میتونید از we-travel یا gps-mid استفاده کنید البته کامل نیستن اما ارضاتون میکنن
    در مورد حجم کم عکسهای این گوشی باید بگم که اگه عکسی با w810 بگیرید حجمی حدود 400 kb داره اما اگه رو عکس زوم کنید میبینید که حسابی نویز داره و اگه از برنامه های کاهنده نویز تصویر استفاده کنید میبینید که حجم عکستون خیلی کمتر میشه و تصویر بدون نویز اما مات میشه
    تو عکسبرداری با elm هم اگه کمی دقت کنید وقتی دوربینو فعال میکنید و هنوز عکسی نگرفتید تصویر بهتر از وقتیه که عکس میگیرید و عکسی که گرفتیدو اگه تو کامپیوتر زوم کنید میبینید که تقریبا هیچ نویزی نداره به همین علته که حجم عکسای این گوشی کمه و کمی هم مات هست.
    در مورد اسم گوشی هم اگه به سایت سونی اریکسون برید این گوشیو با هردو نام ELM و K970 معرفی کرده

در کل این گوشی با یان قیمت در نوع خودش واقعا بی رقیبه

10. این کاربر از mehdijuni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان

توی نت درباره این گوشی نوشته که فقط برای یک ماه رایگان است میشه بگید یعنی چی

عین توضیحات نت را می نویسم

این گوشی دارای نرم افزار مسیریابی Wisepilot نیز می باشد Wisepilot در ELM دارای یك دوره آزمایشی 30 روزه است كه زمان آن از نخستین اجرای نرم افزار محاسبه می شود. پس از پایان این دوره باید اشتراك را خریداری كنید. هزینه بالای مسیریابی پس از اتمام دوره آزمایشی از معایب این گوشی است

با تشکر

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میشه لطف کنید و بدون جانب داری از سونی اریکسون من رو برای خرید راهنمایی کنید

من برای خرید گوشی بین ELM و nokia C5 گیر کردم به نظر شما کدام یکی بهتر است

امکانات هر دو گوشی مثل هم فقط دوتا فرق دارند

دوربین ELM پنج مگ ولی nokia C5 سه مگ است

ELM مبتنی بر جاوا است اما nokia C5 پردازنده و رم دارد البته من نمی دونم که این مزیت به حساب میاد یا نه و چقدر از نظر سرعت با ELM متفاوت است

اگه ممکن یکی از دوستان این دوتا گوشی رو با هم مقایسه کنه و بگه که ELM چه برتری نسبت به nokia C5 داره و یا بلعکس

با تشکر

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ببین سرعت کا790 خیلی خوبه من برای داداشم گرفتم. اینجوری که بوش میاد شما اهل برنامه بازی نیستید البته الان برنامه های متنوع و زیادی برای جاوا هست.
    پس k970 یا همون الم به درد شما میخوره.
    -------------
    یه سوال طریقه ی استفاده ی دقیق از GPS رو بگید. و اینکه نقشه ها رو چجور باید توی گوشی گذاشت.
    متشکر خواهشا سریعتر بگید ضروریه

14. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •