آقا هادی اگر دلیلی برای مونتاژ بودن آنها دارید .خیلی خوشحال میشیم اگر بنویسید.و مشخصاتش رو ذکر کنید لطفا.
فرشید
آقا هادی اگر دلیلی برای مونتاژ بودن آنها دارید .خیلی خوشحال میشیم اگر بنویسید.و مشخصاتش رو ذکر کنید لطفا.
فرشید
دلایل که زیاد هست حتی جایی که منتاژمیکنند هم میدونم...............
زمان خرید لطفا پشت lcd را نگاه کنید ببینید ساخت کجا هست؟
باید زده باشه ساخت کره .که من دیدم زده ساخت کره ولی از محصولات وارداتی lgبود .که بدونه گارانتی دوستان وارد کرده بودن
یکی lh700 زده بود ساخت کره.
یکی هم pj650بود ساخت کره.
اما هر چی وارد این خراب شده میشه با گارانتی معلوم نیست چرا میشه ساخت ال جی الکتریک.
از همه جالب تر بارکد این محصولات را به وسیله بارکد خوان تست کنید میزنه ساخت ایران.
با تشکر.
هادی
هادی جان
همونطور که تو پست قبلی قید کردم دختر عموی من تا پارسال معاون رئیس قسمت ملزومات خانگی ال جی ایران بوده و شما به هر نماینده ال جی بزرگ و انحصاری مثل همین فروشگاه پردیس که متعلق به خود شرکت ال جی هست و یا نمایندگی علی که جزو 20 نماینده برتر و بزرگ (از نظر حجم فروش) هستش با مدیر و صاحب این نمایندگی ها صحبت کنید و اسم ایشون رو ببرید متوجه میشید که قدرت این فامیل من در ال جی چقدر بوده.
فقط بعنوان نمونه عرض میکنم که حتی تا رقمهای پانصد میلیون تومان هم با موافقت و نظر این فامیل ما بصورت اعتباری حتی بدون چک هم یادمه جنس به افراد داده شد.
البته اینها همه تا زمانی بود که ایشون سر این کار بودند. که بخاطر مشکلات مریضی پدرشان و رفتن از ایران مجبور به استعفا از سمتشان شدن.
من خودم دنبال تی وی هستم و ابی جان عزیزمون هم در جریان هستند.برای همین خیلی تحقیق کردم.
و در درجه اول دنبال فیلیپس 9705 هستم و حتی خریدم. اما چون زمان رسیدن به ابران و به دست من خیلی طول کشیده و متاسفانه در سری های اولیه این 9705 مشکلاتی دیده شده یکم مرددم و احتمال اینکه خریدم رو کنسل کنم خیلی زیاده. و دومین گزینم همین سایز 47 ال جی مدل 8500 هستش.
دو هفته پیش همین فامیل من برای انجام یک سری کارهای اداری برگشتن ایران.
تو اولین دیدار فامیلی من در مورد ای تی وی سوال کردم.
و ایشان فردای اون روز از خود شرکت با من تماس گرفتن و نتیجه تحقیقاتشون رو گفتن که شامل تایید کامل این مدل و قیمتی که شرکت به فروشندگان و نمایندگی های خود ال جی میده (2900000 تومان سایز 47) و اینکه الان تو کدوم نمایندگی میشه باز و روشن سایز 47 رو از نزدیک دید و همینطور مونتاژ بودن یا وارداتی همه رو به من گفت.
دقیقا ذکر کرد که هیچوقت شرکت اصلی جدیدترین و بالاترین مدل خودش رو برای مونتاژ به ایران نمیده و اصولا مدلهای 1 سال گذشته در ایران مونتاژ میشه و در این مورد کاملا من رو مطمئن کردن که این مدل در هر دو سایز وارداتی هستن. حتی ممکنه برای من با تخفیف ویژه خودشون که شرکت به خود ایشون میدن حول و حوش 2700-2800 یکی بگیرن. دقیقا این صحبتها مال روزهای اول نوسان قیمت ارز بود که حتی قید کردن که تا 3-4 روز دیگه شرکت هیچ جنسی از انبار خارج نمیکنه . نه فقط تی وی بلکه هر کالای دیگه ال جی تا تثبیت و معلوم شدن وضعیت ارز از انبار خارج نمیشه. که الان این مشکل در حال بر طرف شدنه.
هادی جان من هیچ شناخت و تجربه ای در مورد ال جی و مدلها و غیره و غیره ندارم.
اما در مورد این مدل 8500 از هرجا که سوال کردم چه اشنا چه مغازه دار غریبه و این فامیلمون به من گفتن هنوز این مدل مونتاژی نیست و وارداتیه. حتی در یکی دو مغازه تونستم پشت تی وی رو ببینم و همه با یک برچسب روی مدل 8500 نوشته بودن 8600 .در صورتی که مغازه دارها میگفتن وقتی تو ایران مونتاژ بشه دیگه برچسب رو مدل خارجی نمیزنن و مستقیم نام 8600 قید میشه .
حالا این کل تحقیقات من بوده و درست و غلط بودن اون رو من نمیدونم. من به این نتیجه رسدم که این مدل هنوز مونتاژ نمیشه مخصوصا بخاطر اطلاعاتی که این فامیل من به من گفت مطمئن شدم. چون نه سودی برای اون داره نه اینکارست و نه اینکه دیگه با اون شرکت کار میکنه که بخواد بنفع شرکت صحبت کنه . تازه باید بره یک رویی هم به همکاران قدیمیش بزنه تا بتونه برای من یک دونه بگیره چون خودش که از اونجا خیلی وقته خارج شده.پس دلیلی برای منحرف کردن واقعیت نداره.
در هر صورت شما استاد ترین و بهتر میدونید اما من فقط یک مشتریم و اطلاعاتم در حد تحقیق و پرسوجو بیش نیست.
من به صورت کلی به دوستان گفتم :
مدل های جدید که اصلا یک مسخره بازی در نام گذاری هست.
تو کاتالوگ یه مدل در پنل از جلو یه مدل بر چسب اصلی یک مدل.
برای من که مم نیست حالا این جا منتاژ بشه اونجا منتاژ بشه در اصل قطعات ایرانی نیستن که راحت میشه از پشت ساخت هر قطعه را دید.
با تشکر.
هادی
سلام اقا هادی باتشکر از زحمات شما
به نظر شما خرید کدامیک از تی وی های زیر با توجه به اینکه قیمت هر دو با هم یکی است مناسب است.
47LE5600
42LE8600
قطعا 42le8600.
اصلا شک نکن.
برو بخر حالش ببر.
با تشکر.
هادی
دوست عزیز قیمت این سه مدل رو میخاستم
32LED5600 32LED7600 37LED5600
مرسی
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده هم بالاخره پس از تحقیقات فراوان le 8500 را خریدم
طبق معمول نصابان شرکت آدمهایی بی سواد و کم تجربه هستند که جواب ساده ترین سوالات را نمی توانند بدهند
همانطور که دوستمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند این نصاب هم با تلویزیون دیجیتال آشنا نبود که البته هم به شکل دستی و هم اتوماتیک جستجو را انجام دادیم و فقط کانالهای آنالوگ پیدا شد که واقعا این همه پول بدی و تصاویر مزخرف ایران را به این شکل ببینیناامیدکنندست
بعد از رفتن نصاب هرچی بالا پایین کردیم چیزی از کانالهای تلویزیون دیجیتال را نیافتیم و باز هم ناامید شدیم
این در صورتیست که روی لپ تاپ با کارت تی وی به راحتی به آن دسترسی دارم
از دوستان راهنمایی می خواستم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن نتوانستم نه از تلویزیون به موبایل و نه از موبایل و لپ تاپ به تی وی متصل شوم
بابا چه ترفندی داره؟![]()
دوست عزیز سلام
مبارک است
برای دریافت تصاویر دیجیتال تنها کاری که باید کرد جستجو بصورت اتومات است(البته من خودم یک بار بازنشانی کارخانه یه همون Reset Factory انجام دادم بعد بصورت اتومات جستجوی اتومات را انتخاب کردم که کلیه کانالهای دیجیتال و حتی رادیوی دیجیتال هم پیدا شد
در ضمن یک نکته ، تو خیلی از تاپیکهایی که بحث set top box و دریافت دیجیتال دارند من موارد زیادی دیدم که دوستان به دلیل استفاده از آنتن مرکزی و یا آنتنهای active یا همون کنترلی نتوانسته اند کانالهای دیجیتال را دریافت کنند و پس از نصب یک آنتن معمولی مشکلشان حل شده است
مورد دیگر بلوتوث ، شما قبل از جستجوی TV از طریق موبایل می بایست بلوتوث TV را فعال نمایید . آیا از روشن بودن بلوتوث TV اطمینان دارید
در ضمن برای برقراری ارتباط از طریق بلوتوث می بایست از موبایل به TV و از Tv به hands free وصل شد
امیدوارم با رعایت موارد بالا مشکل شما دوست عزیز هم حل شده و بدون نگرانی از TV خود لذت ببرید![]()
من امروز 47le7500 را گرفتم. قیمت 2600000 تومان با گارانتی و ساخت کره
وافعا یکی از شاهکارهای ال جی است.کیفیت تصویر عالی و usb ان همه فرمت ها را ساپورت می کنداز جمله mkv و divx ,...
بعدا درباره ویژگی های دیگر این tv خواهم گفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)