به نظر من تا زمانی که کرایسیس 2 منتشر بشه نسخه اولیش در این زمینه بهترینه.
به نظر من تا زمانی که کرایسیس 2 منتشر بشه نسخه اولیش در این زمینه بهترینه.
منم موافقم Crysis 1 هم اکنون بهترین بازی از نظر گرافیک هستش حیف که باران باریدنش رو ندیدم ... اما نسخه 2 خیلی خیلی پر گرافیکه ...
قوی ترین گرافیک فنی : Crysis Warhead
قوی ترین گرافیک هنری : Prince of Persia 2008
دیگر بازی ها : Batman Arkham Asylum . Starcraft II . Farcry 2 .Metro 2033
بسم الله --به حق چیزای نشنیده والا ما توی black ops همه چیز دیدیم جز گرافیک
به نظر من
crysis-resident evil 5
اینم بگم که به نظر من زیباترین و با گرفیک ترین (اوج گرافیک) و واقعی ترین فیلم های بازی رو medal of honer داشت-واقعا که هیچ جا مثلش رو ندیدم
ببخشید منظورت از Medal Of Honer همین نسخه جدیدش که نیست ؟اینم بگم که به نظر من زیباترین و با گرفیک ترین (اوج گرافیک) و واقعی ترین فیلم های بازی رو medal of honer داشت-واقعا که هیچ جا مثلش رو ندیدم![]()
batman arkham
ufc undisputed 2010
1-Crysis Warhead
Farcry 2-2
Batman Arkham Asylum-3
ali-disslove شرمنده ها، ولی تنها چیزی که توی moh:2010 دیده نشد گرافیک بود،گرافیکش عین mw1 بود
البته mw1 به نصبت گرافیک خوبی داشت..گرافیکش عین mw1 بود
کلآ گرافیک moh خیلی فرق داشت با اون..حالا چه در زمینه نورپردازی محیط چه افکتهای جدیدی که تو moh بیشتر بود(البته بازده زمانی که هر دو بازی منتشر شدن رو در نظر بگیریم کاملآ برتری با moh هست)البته باز گرافیک moh خیلی فاصله داره با بزرگانی چون mw2,bc2,black ops,crysis
Last edited by B.3.S.T; 21-11-2010 at 23:43.
به نذر من که هیچ بازی از زیر دستم در نرفته...با مدال همین نسخه جدیدش و کال بلک اپس تو گرافیک حال کردم...
نگفتم گرافیکش خوبه-اتفاقا گرافیک خیلی ضایعی داشت ---فقط و فقط و فقط فیلم هاش
فیلم هاش واقعا زیبا و گرافیکی بود مخصوصا اون مرحله که تو بیابون دارند میدوند و شنه که بلند میشه خداییش کلی فکر کردم که فیلم واقعیو رو اینجا گذاشتند با فیلم گرافیکیه تاحالا نشده بود بین گرافیک و فیلم واقعی شک کنم وگرنه خود بازی که گرافیکش متوسط بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)