مجار توی بازار هست یا همه چینی هستند؟
سلام دوستان
میشه یه لطفی کنید
چند تا عکس یک مگاپیکسل توی شرایط مختلف با این گوشی بگیرید و اینجا بذارید یا اینکه لینک بدید
مخصوصا یه عکس ماکرو یعنی از فاصله 10 سانتی نسبت به سوژه ( مثلا گل )
من هر چی گشتم نمونه عکسی از این گوشی پیدا نکردم فکر میکنم خیلی ها دوست دارند عکس های این گوشی رو ببینند
با تشکر![]()
میشه لطف کنید و بدون جانب داری از نوکیا من رو برای خرید راهنمایی کنید
من برای خرید گوشی بین ELM و nokia C5 گیر کردم به نظر شما کدام یکی بهتر است
امکانات هر دو گوشی مثل هم فقط دوتا فرق دارند
دوربین ELM پنج مگ ولی nokia C5 سه مگ است
ELM مبتنی بر جاوا است اما nokia C5 پردازنده و رم دارد البته من نمی دونم که این مزیت به حساب میاد یا نه و چقدر از نظر سرعت با ELM متفاوت است
اگه ممکن یکی از دوستان این دوتا گوشی رو با هم مقایسه کنه و بگه که ELM چه برتری نسبت به nokia C5 داره و یا بلعکس
با تشکر![]()
سلام،
elm وای فای هم داره که c5 نداره!
از لحاظ کارایی دوربین elm بهتره ولی c5 داری صفحه نمایش 16 میلیون رنگ و gps رایگان و یک کارت حافظه 2 گیگ همراه گوشی و از همه مهمتر cpu 600 MHz که دارای سرعت بالایی می باشد . گوشی c5 دارای سیستم است که خود این برتری نسبت به جاوا می باشد .
elm صفحه نمایش 256 کیلو داره و gps اون پس از اتمام دوره آزمایشی هزینه بالایی داره و کارت حافظه هم روی اون نیست .
در کل اگه کارایی دوربین براتون خیلی مهمه elm رو پیشنهاد میکنم ولی اگه امکانات دیگه گوشی مثل gps و سیستم عامل و قدرت سخت افزاری مهمه c5 بهتره البته دوربین c5 هم بدک نیست و قابل قبوله.
به نظر من elm بهتره از c5اولا چون به نظر من منو و کلا اینترفیس الم بهتر از سی5 هست(این فقط نظر شخصیه منه)همچنین به نظر من قیافه الم خیلی قشنگ تره همچنین دوربینش بالاتر از سی5 هست و همونطوری ali007 گفت الم وای فای داره که سی5 نداره البته سی 5 هم نکات مثبتی زیاده داره مثلا کیفیت صدای عالی و گالری عکسشم خیلی کاربردی و مفیده داشتن سیستم عامل هم از نکات برتر اون نسبت به الم هست در کل ببین بیشتر چه امکاناتی میخواید هر کدوم یه مزیت های نسبت به اون یکی داره
بچه ها راستی میشه گالری عکس c5رو عمودی کرد؟
ممنون
منو واینترفیس با تم حل میشه
صدای هدفون به نظر من خیلی خوبه.
GPS که کلا در این گوشی معرکست.
صفحش که مشخص هست کوچیکه.
مشکل هنگ و این پیزام اصلا نداره.
دوست من کلا گوشی های نوکیا با نصب برنامه های ساین نشده مشکل دارن.
این گوشی هم باید یا هـکش کنی یا برنامه ها رو ساین و سپس نصب کنی. مثل تمام گوشی های دیگه.
مجار رو دقیقا نمی دونم اما کره ای هست.
در پست بعدی یک عکس رو که با این گوشی گرفتم قرار میدم.
درسته که کیفیت دوربین زیاد بالا نیست اما می توان با آن عکس حرفه ای هم گرفت.
اینطور که معلومه شما دوربین گوشی خیلی واست مهمه پس من پیشنهاد می کنم که همون ELM رو بگیرید بهتره.
البته ELM سیستم عامل نداره که در عوض یکی از مزایای C5 این هستش که واسه کسایی که کار نرم افزاری می کنن خیلی مهم هست.
هردو گوشی هم به نظر من زیبا هستند.
اینم یک عکس که در باغرود نیشابور خودم با گوشی C5 گرفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشید![]()
سلام به همه دوستان
کسی میدونه چطور میشه C5 رو ه-ک کرد؟ من با روش های مختلف تست کردم جواب نداد.
مشخصات دقیق به قرار زیر است:
symbian S60 v3 os 9.3
software : 031.022
model: C5-00
RM-645
سپاسگزارم که اگر کسی میدونه دقیق راهنمایی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)