دوستان ثبت لپ تاپ تو سایت زیگورات کافیه یا تو سایت دل هم یابدثبتش کرد؟
دوستان ثبت لپ تاپ تو سایت زیگورات کافیه یا تو سایت دل هم یابدثبتش کرد؟
جواب همه مشکلاتت با من
اولا مبارکهههههههههههههههههههه هههههههه
شیرنیش پس کو؟
دوما خوب 15 تومن تخفیف با درایورا رو میگرفتی دیگه ، ویندوز ریختن اونم 7 که کاری نداره مام بودیم کمکت میکردیمحالا عیب نداره
خوب اینکه کلک زد یا نه ، کافیه یه زنگ به تهران بزنی بفهمی ، ولی فکر نکنم کلک بزنن چون برا خودشون بد میشه
حداقل اگه الان از 5010 راضی نباشی بازم میگی انتخواب خودم بود ولی اگه ایسر میگرفتی و راضی نبودی افسوس میخوردیایشالا که برات عالی کار میکنه
مراقب باش setup درایورا تو درایو c که ویندوز نسبه نیاشه چون اگه ویندوز بپره اونام میپرناچون در حالت عادی درایورا اینجا آزیپ میشن c:\DELL\Driver کافیه همین پوشه ی drivero یه جا کپی کنی تا بعدن هم بتونی نصبشون کنی
ایول دقیقا مشکلات من رو داری که همشون رو حل کردم
برا فارسی هم یه برچسبایی هست میتونی استفاده کنی اما اگه حفظ بشی که عالیه
جواب سوالات
1- توی یکی از برگه هایی که همراه لپ تاپه نوشته حداقل 12 ساعت شارژ اولیه بشه! من 13 ساعت گذاشتمشمام حتما شارژ اولیه رو فراموش نکن ، مهمه!
2- عرض کنم خدمتتون اون pci الکی نیست بلکه برا خودش درایور داره و درایورشم دانلود و نصبش کن مشکل حل میشه (کاملا مشخص شد فروشنده چیزی نمیدونه)
اسم درایورش اینه و تو قسمت چیپست ها هست Intel Management Engine Interface
اینم لینک دانلودش با حجم 6mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-آره منم شنیدم سونی بهترین ال ای دی هارو داره ، زاویه دید 5010 هم 135 درجس که نسبت به خیلی از لپ تاپها بهتره
4-برا تغییر زبان دوستمون راهنمایی کردن منم دوباره میگم و یه چیز مهم هم بهش اضافه میکنم
به این مسیر برو start > control panel > Reginal and language
در سربرگ Keyboards and Languages کلید Change Keyboardرو بزن
ودر پنجره جدید کلید Add رو بزن
گزینه persian رو پیدا کن روی علامت + کلیک کن تا باز بشه و فقط تیک کنار persian رو بزن
ok این پنجره و پنجره قبل رو بزن
تا اینجا میتونی هم به فارسی و هم به انگلیسی بنویسی اما زبان فارسی save نمیشه!
حالا از پنجره اول به سربرگ Administrative برو
در صورتی که در بخش “Language for non-Unicode programs”، زبان Persian به عنوان Locale انتخاب نشده بود روی دکمه “...Change system locale” کلیک کن و توی پنجره باز شده persian رو انتخواب کن و پنجره ها رو ok کن
کار تموم شد
5- جواب آخرت رو دقیق نمیدونم اما این لینک دانلود درایوراشه حتما اگه درایور جدیدی بیاد توی این صفحه قرار میگیره
راستی برو تو سایت زیگورات لپ تاپتو ثبت کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی ممنون دمت گرم خیلی آقایی ( خانمی ؟) بازم ممنون
جواب این سوالمو بده خیلی مهمه:
الان فول شارژه ، باهاش کار کنم تا خالی بشه بعد بزنمش به شارژ واسه 12 ساعت.درست فهمیدم؟
جریان اون سی دی ubuntu چیه؟ شما نداشتین؟
نحوه نگهداری و استفاده صحيح از باتری نوتبوکهای Dell
این برا سایت زیگورات
اینم دل ایرانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت نکرده بودم اصلا .. راست مگییا به چه درد میخوره !؟
الان از تهران پرسیدم گفتند کیف نمی دیم .دی وی دی اوبونتو رو هم گذاشتیم تا حال کنید.به جای ویندوز نصبش کنید حالشو ببرید.
اینو میدونم ، منظورم این بود الان که درایورا همشون نصبن ، از چه طریقی متوجه شم که احتیاج به آپ دارند؟[/QUOTE]
گفتم که برو DEVICE manager بعد رو گزینه مورد نظرت کلیک راست کن و update driver software رو انتخاب کن که .. اگه ویندزت 64 ییت باشه واسه دانلود درایورهای جدید برو اینجا:
سلام دوستان.
منم چند روز پیش این لپتاپ رو خریدم. فعلا ازش راضیم
فقط یه مشکلی که هست اینه که درایور با اینکه نصب شده ولی باز تو برنامههای گرافیکی میگه باید آپدیت شه. بعد که آپدیتش رو هم دانلود کردم موقع نصب یکی از پکهاش که مربوط به display میشه ارور میده.. directX هم موقع نصب ارور میده..
کسی با این مشکل برنخورده تا به حال ؟
کانفیگتون چیه ؟ .. ویندوز نصب شده (32 بیتی یا 64 بیتی )؟ .. کارت گرافیک اینتل یا ati 5470 ?
اینها رو بفرمایید تا بتونیم کمتون کنیم
ممنون...
همون مدل Corei 5ش
ویندوز ۷ ۶۴ بیتی..
کارت گرافیکم باید ATI باشه دیگه ! تو همه سایتها که دیده بودم این مدل فقط 5470 ATI بود.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)