تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 41 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 405

نام تاپيک: سریال زير هشت

پروفشنال گل مریم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

خب به نظر منم قضیه اربعین و شناسنامه از سوتی های سریاله
    راستی من دیشب خونه نبودم ندیدم چی شد
    تا الانم منتظر تکرارش بودم که نداد الان دیدم که اینجا نوشته ساعت 10 بوده
    یکی برام تعریف میکنه چی شد؟
    راستی این پسره منصور(کامران تفتی)همکلاسی شوهر من بوده و الان شوهرم خیلی هوایی شده پیداش کنه به نظرتون چه جوری میتونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه عزیز من این سریال رو امسال تصویر برداری کردن 84 و 85 دیگه چیه!!؟؟
    اونا هم که گفتی میشه جزو اشتباهات و سوتی های سریال گذاشت
    دیگه گیج نیستم.
    منظورم این بود که داره اون زمان رو روایت می کنه.مثل فیلم هایی که در مورد زمان شاهه.مگه این فیلم ها زمان شاه فیلم برداری شده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیگه گیج نیستم.
    منظورم این بود که داره اون زمان رو روایت می کنه.مثل فیلم هایی که در مورد زمان شاهه.مگه این فیلم ها زمان شاه فیلم برداری شده؟!
    آهان از اون لحاظ؟
    البته سال 84 و 85 که مقطع زمانیه خاصی نبوده که بخوان داستان رو در اون زمان روایت کنن
    منظورم اینه که فرق چندانی با الان که سال 89 هستیم نداشته البته به جز جلوس معجزه هزاره سوم که خودت می دونی کیو میگم
    حالا اگر دهه شصت یا اوایل دهه هفتاد بود یه چیزی
    Last edited by errmii; 27-07-2010 at 19:39.

4. این کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حالا اگر دهه شصت یا اوایل دهه هفتاد بود یه چیزی
    خب سوتی دادن دیگه.نمی دونن ملت باهوشن

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

به قول یکی از دوستان "آخرتِ سریاله" این زیر هشت... میتونم بگم بهترین کار مقدمه...

7. این کاربر از SPY.07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

خیلی هیجانی شده...
    آدم تا شب دووم نمیاره!!!

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

فقط میتونم بگم که عامل اصلی تو خوب شدن این سریال بازی واقعا عالیه بازیگراشه و من تنها کسی که که عامل نمیبینم برای متفاوت کردن این سریال کارگردانشه
    این سریال بعد از مسافران ماقعا منو متحیر کرد....هر چیزی از بازیگراش آدم بگه کم گفته....
    قسمتی که نرگس مرد من واقعا که فاجعه رو حس کردم...وقتی خبر رو به منصور دادن و زانواش خم شد من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم..
    من کلا از فیلم هندی بازی خیلی بدم میاد ولی این واقعا حس هست که به بیننده منتقل میکنه نه مسخره بازی
    تو قسمت دیشبش که عیوضی داشت با پسرش حرف میزد من جدی جدی گریه کردم
    واقعا این برای من فاجعه هست و کلا بی کلاسی جلوی خانواده
    من پای گریه آور ترین فیلما هم خندیدم
    واقعا من عاشق بازی بازیگرای این سریال شدم و باید بگم که مقدم همه چیزشو تو این سریالش به بازیگراش مدیونه...
    خداوکیلی دستشون درد نکنه که داغ یه بازی و یه گریه ی قشنگ و پر حس رو رو دل من نذاشتن

10. 5 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط میتونم بگم که عامل اصلی تو خوب شدن این سریال بازی واقعا عالیه بازیگراشه و من تنها کسی که که عامل نمیبینم برای متفاوت کردن این سریال کارگردانشه
    این سریال بعد از مسافران ماقعا منو متحیر کرد....هر چیزی از بازیگراش آدم بگه کم گفته....
    قسمتی که نرگس مرد من واقعا که فاجعه رو حس کردم...وقتی خبر رو به منصور دادن و زانواش خم شد من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم..
    من کلا از فیلم هندی بازی خیلی بدم میاد ولی این واقعا حس هست که به بیننده منتقل میکنه نه مسخره بازی
    تو قسمت دیشبش که عیوضی داشت با پسرش حرف میزد من جدی جدی گریه کردم
    واقعا این برای من فاجعه هست و کلا بی کلاسی جلوی خانواده
    من پای گریه آور ترین فیلما هم خندیدم
    واقعا من عاشق بازی بازیگرای این سریال شدم و باید بگم که مقدم همه چیزشو تو این سریالش به بازیگراش مدیونه...
    خداوکیلی دستشون درد نکنه که داغ یه بازی و یه گریه ی قشنگ و پر حس رو رو دل من نذاشتن
    در مورد بازی عالی بازیگرا، بصورت فطیری باتون موافقم . انصافا بازی همه ی بازیگرا روون و بدون نقص هست و لذت بخش .عطا ، منصور ، منیژه ، عادل ، عیوضی و ... حتی نرگس خدا بیامرز! ... بازی تک تکشون عالی هست . ولی به نظر من نقش کارگردان این وسط خیلی مهمه . بهرحال کارگردان هست که از بازیگر، بازی میگیره و هدایتش میکنه .

--------------------------------
    حسین جان، ببخشد داداش ... 2 تا زحمت برات داشتم . یکی صحنه ای که منصور بعد دعوا با عطا میره با منیژه صحبت میکنه (کامل) . و یکی هم اونجایی که عادل بعدنکه میفهمه نرگس مرده ،(از اینجا)---> بیرون بیمارستان با حال درب و داغون نشسته که یارو ماشینیه میگه بیا ماشینو هل بده ... تا آخر اون صحنه .
    بازم ببخشید

--------------------------------
    چنوقتیه شبکه 3 شروع کرده داره دوباره سریال "کمربندها را ببندیم" (همون ملکی ایر لاین) رو یخش میکنه (حدود ساعت 8 ). واقعا آدم بازی امیر جعفری رو میبینه لذت میبره . چه تو اون سریال طنز و نقش شوخ و شنگ و چه شبا که داریم با عطا حال میکنیم . قبلا هم که تو میوه ممنوعه بازی عالی ازش دیدم . واقعا هرنقشی بش میدن ، کار عالی تحویل میده . امیر جعفری قبلا تئاتری بوده یا نه ؟!!

-------------------------------
    آقا به نظرتون امشب عادل چیکار میکنه ؟!! نکنه جدی جدی خودشو به فنا بده !!. هر چند حق داره واقعا .

12. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان، ببخشد داداش ... 2 تا زحمت برات داشتم . یکی صحنه ای که منصور بعد دعوا با عطا میره با منیژه صحبت میکنه (کامل) . و یکی هم اونجایی که عادل بعدنکه میفهمه نرگس مرده ،(از اینجا)---> بیرون بیمارستان با حال درب و داغون نشسته که یارو ماشینیه میگه بیا ماشینو هل بده ... تا آخر اون صحنه .
    بازم ببخشید
    اگه این صحنه ها واسه قسمت دیشبه باید بگم شرمندتم...:43: چون الان دوشبه که زیر هشت رو ضبط نکردم... (دیشب که جشن بودم) تکرارش رو هم نصفه نیمه دیدم!! شب قبلش رو هم نصفه دیدم! دوشبه داریم با فواصل سر می کنیم!!!
    اگه سایتا قسمت دیشب و پریشب رو بزارن، دانلودش می کنم و اون قسمت هایی رو که میخوای جدا می کنم و میزارم! خلاصه علی الحساب Sorry!!
    یاعلی

14. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عادل دیوانه شد.
    (چرا؟حالا برفرض بچش بمیره زنش دزد بوده باشه و زنش قبلا نامزد یکی دیگه باشه این همه اعصاب خوردی نداره)
    ولی منصور قشنگ بازی می کنه.من حال کردم.کلا فیلم اسطوره زیاد داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •