بفرما عزیزم این D5500 خودمه راستی اون تلویزیون بالایی باید 55 اینچی باشه از مدل های قدیمیه سامسونگ هم هست در ضمن این شبکه 1 ایران هست که با ر س ی ور گرفته شده.:
بفرما عزیزم این D5500 خودمه راستی اون تلویزیون بالایی باید 55 اینچی باشه از مدل های قدیمیه سامسونگ هم هست در ضمن این شبکه 1 ایران هست که با ر س ی ور گرفته شده.:
سلام.
ممنون دوست عزيز ولي شما بيشتر از منزلتون عكس گرفتي تا TV . و اينكه خيلي عكسا تاره .
شما كه زحمت كشيدين حداقل خوده TV رو تو كادر قرار ميدادين و بدون لرزش عكس مينداختين كه بشه تقريبا كيفيت تصوير TV رو حدس زد ولي اينجوري كه اصلا نميشه ...
خیلی خوبه که عکس خونه رو گرفتی. به نظر من این مدل عکاسی خیلی قشنگتر از عکس Tv خالی است.
البته عکسه خیلی تاره. خب نمیشه از موبایل گلکسی توقع زیادی داشت.
راستی، چر از پس کله یارو و خشتک شلوارش عکس گرفتی؟ کاش حداقل صبر میکردی شبکه 1 یه تصویر عادی نشون بده.
دوست عزيز اگه شما يه نگاهي به موضوع تاپيك بندازين ميبيني كه نوشته گالري عكسهاي TV ي شما نه منزل و دكوراسيون داخلي شما![]()
TV که تو عکس هست.
TV که هست، بهتر . دکور که هست، چه بهتر.
اینطور اگه دوستان سیستم صوتی و یا میز تلویزیون خوبی دارند، ما هم یاد می گیریم بریم مثل همون رو بخریم.![]()
خب البته اينم نظريه واسه خودش كه بهتر تاپيك جداگانه در مورد وسايل تزئيني و نوع كاغذ ديواري و ... براي هر TV خاص بزنيم
در ظمن با اوون قسمت دومت شديدا موافقم :
راستی، چر از پس کله یارو و خشتک شلوارش عکس گرفتی؟ کاش حداقل صبر میکردی شبکه 1 یه تصویر عادی نشون بده.
Last edited by infernal_a; 09-08-2011 at 13:21.
این تصویری که از le700 گذاشتین با ----t؟
فوق العادست؟
![]()
دوستان میشه راهنمایی کنید،با چه تنظیماتی میشه از تی وی عکس گرفت،من هر چی عکس میگیرم تار می افته
این 2تا دوربین رو هم دارم
samsung pixon 12-12mp
panasonic lumix fx9-6mp
سلام.
قطعا با Pixon 12 نميتونيد عكس خوبي بگريد ... ميمونه Lumix كه با يد تنظيماتتونو دستي كنيد و ميزان نور دهي و ديافراگمو خودتون دستي تغيير بدين تا يه عكس خوب بگيرين . ولي معمولي هم ميشه مثلا Lumix رو رو پايه بزارين اگه نداري يه جا ثابتش كن و TV رو تو كادرش قرار بده و از تايمرش استفاده كن تا لرزشي نداشته باشي .
شاید ----T نباشه. آخه آرم شبکه نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)