تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 18 از 265 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من رفتم از خود مخابرات مرکز مدنی تهران گرفتم البته بعد از دو روز خواستم کنسل کنم بعلت سرعت خیلی پائین اما نشد گفتند " جمع آوري سرويس انتقال داده ها امکان پذير نيست " البته از طریق خدمات غیرحضوری سایت مخابرات درخواست فرستادم! گفتم حالا یکماهی تست کنم ببینم چی میشه!

سرعت در بهترین حالت :

Downstream *** Upstream
    SNR Margin (dB): 14.5 *** 27.6
    Attenuation (dB): 23.0 *** 7.3
    Output Power (dBm): -23.9 *** -51.2
    Attainable Rate (Kbps): 1744 *** 1308
    Rate (Kbps): 126 *** 63

حداکثر سرعت بر حسب کیلوبیت در ثانیه که به من داده شده 108 کیلوبیت است که سرعت ماکسیمم به 13.4 بیشتر نمی رسد!

در ضمن چهار روز اول فعال سازی اینترنت برای من یوزنیم و پسورد را نمی شناخت و کلی دردسر کشیدم !

راستی یک چیز خیلی جالب و عجیب:

در منزل ما 4 تلفن متصل به همین خط ADSL است که بدون استفاده از Spilliter یا Microfilter تمامی آنها بخوبی کار میکند و هنگام استفاده از اینترنت هم هم می توان با تلفن بدون هیچ نویزی صحبت کرد و اینترنت هم اصلا قطع نمی شود مثل همین الان که این مطلب را می نویسم!! تازه فاکس و کالر آی دی هم روی این خط وجود دارد!!!!!!
    تازه خود مودم هم بدون اسپیلیتر کار می کند!!! برام خیلی عجیب بود این مطلب!
    تعجب کردم چرا با اینکه Attenuation شما خیلی پایینه ولی SNR شما بالا نیست نگو از هرچی تلفن داشتید وصل کردید . فکر کنم فاصلت با مرکز کمتر از 1 کیلومتر باشه یا اینکه فیبر نوری هست خطتون؟ حالا هرچیزی روی خط دارید رو به جز مودم بکشید و یک بار مودم رو از برق درآرید . د.باره بزنید ببینید اینها چه تغییری می کنند؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/B]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

درست حدس زدید فاصله من تا مرکز مخابرات 150 متر است. فکر نمی کنم خطم فیبر نوری باشد چون این خط خیلی قدیمیه

کاری که خواستید را انجام دادم و نتیجه این شد:

Downstream ***** Upstream
    SNR Margin (dB): 15.5 ***** 98.1
    Attenuation (dB): 16.0 ***** 5.8
    Output Power (dBm): -26.1 ***** -51.2
    Attainable Rate (Kbps): 21824 ***** 1343
    Rate (Kbps): 126 ***** 63

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درست حدس زدید فاصله من تا مرکز مخابرات 150 متر است. فکر نمی کنم خطم فیبر نوری باشد چون این خط خیلی قدیمیه

کاری که خواستید را انجام دادم و نتیجه این شد:

Downstream ***** Upstream
    SNR Margin (dB): 15.5 ***** 98.1
    Attenuation (dB): 16.0 ***** 5.8
    Output Power (dBm): -26.1 ***** -51.2
    Attainable Rate (Kbps): 21824 ***** 1343
    Rate (Kbps): 126 ***** 63

خدا رو شکر حدسم درست بود. همون به خاطر فاصله کم شماست . فیبر هم بود همین میشد تقریبا چون فاصله کافو ها تا کاربر همون حدود 100 تا 200 متر هست . دقیقا نمی دونم SNR شکا چرا باز هم بالا نرفت ولی اگر دقت کنید
    Attainable Rate (Kbps): 21824 ***** 1343یعنی سرعت تخمینی شما به 21.8 Mb/s رسید که قبلا حدود 1.7 Mb/s بود این یعنی اگر شما تلفن اضافه نگذاری رو خط شرایط شما طوری هست که تا 21 مگ رو جواب میده بدون اینکه قطع و وصل بشید. البته ملاک دید مستقیم نیست شایذ شما دید مستقیم رو گقتید وگرنه راحت تا 24 مگ رو می شد گرفت البته به جنس و قطر کابل هم بستگی داره.
    البته زیاد هم امیدوار نباشید چون اگر روزی روزگاری قرار شد 24 مگ ارزون هم بدن تا 10 سال دیگه تکنولوژی انقدر پیشرفت میکنه که سرعت Adsl و پینگش در حد مقایسه دایال آپ با Adsl در زمان حال میشه اون موقع هم کاربرها حسرت پهنای باند 1 Gb/s رو می خورند.

4. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

از اطلاعات فنی و راهنمایی شما سپاسگذارم .
    من هم هرچی سعی کردم SNR Downstream بالا نرفت اما SNR Upstream که به 98 رسید؟ اما 21.8 Mb/s این سرعت را فکر نکنم تا 10 سال دیگه بشه توی منزل داشت! بله من دید مستقیم را گفتم و دید غیر مستقیم حدود 400 متر است. امیدوارم من و شما و بقیه دوستان روزی بتوانند با قیمت ارزان و سرعت بالا به اینترنت وصل شوند.
    Last edited by armanleila; 03-08-2010 at 23:26.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از اطلاعات فنی و راهنمایی شما سپاسگذارم .
    من هم هرچی سعی کردم SNR Downstream بالا نرفت اما SNR Upstream که به 98 رسید؟ اما 21.8 Mb/s این سرعت را فکر نکنم تا 10 سال دیگه بشه توی منزل داشت! بله من دید مستقیم را گفتم و دید غیر مستقیم حدود 400 متر است. امیدوارم من و شما و بقیه دوستان روزی بتوانند با قیمت ارزان و سرعت بالا به اینترنت وصل شوند.
    ببینید مودها یک قسمت برای تنظیم نوع DSL دارند مثل G.dmt و G.lite و Adsl2+ و ... شما اون رو روی G.dmt تنظیم کنید و بگذارید لینک مودم دوباره ثابت بشه چک کنید ببینید چه فرق هایی میکنه. برای من هم هنوز جای سواله که چرا SNR دانلود شما بالا نرفته.

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دوستان من رفتم مخابرات منطقمون بگیرم گفتند فقط صاحب اصلی خط یعنی بابام باید بیاد پیش کارشناس و درخواست بده هیچ راهی نداره خودم بگیرم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من رفتم مخابرات منطقمون بگیرم گفتند فقط صاحب اصلی خط یعنی بابام باید بیاد پیش کارشناس و درخواست بده هیچ راهی نداره خودم بگیرم؟
    خیر راهی نیست حتی برای شرکتهای خصوصی هم باید امضاء صاحب خط باشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه صاحب خط نباشی می تونی خودت بگیری اونم اینه که مستاجر باشی و با ارائه اجاره نامه به عنوان استفاده کننده خط ثبت میشه و یا بحث حقوقی شرکت یا سازمانی باشه ....ولی وقتی پدر صاحب خط هست باید راضیش کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دوستام میگفت ADSL مخابرات گرفته بعد وی پی ان نساخته با کانکشن معمولی ADSL وصل شده! میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یکی از دوستام میگفت ADSL مخابرات گرفته بعد وی پی ان نساخته با کانکشن معمولی ADSL وصل شده! میشه؟
    برای اتصال به ADSL از 3 راه که الان معمول هست میشه اقدام کرد.
    استفاده از PPPoe : که یک کانکشن بصورت اتوماتیک و دائم الکانکت در مودم ساخته میشه و شما با روشن شدن سیستم با اینرتنت متصل روبرو میشید.
    استفاده از کانکشن : که یک کانکشن شبیه به دایال آپ باید بسازید و نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکنید و کانکت میشوید
    استفاده از شبکه : که بوسیله کابل شبکه به یک سیستم که کانکشن رو به اشتراک گذاشته وصل میشید.
    و بقیه راهها

حال برای اتصال از طریق چیز پی ان : شما باید وقتی که به اینترنت وصل هستید ( با استفاده از یکی از 3 روش معمول در بالا ) یک کانکشن بسازید و در ان رمز عبور و نام کاربری اکانت پی چیز پی ان رو وارد کنید و وصل بشید
    در واقع اگر از گزینه شماره 2 استفاده کرده باشید الان 2 تا چراغ مونیتور در کنار ساعت ویندوزتون در سیستم شما باید دیده بشه.

حال این دوست شما با توجه به گفته شما از روش شماره یک استفاده کرده . پس میبنیید که ربطی به چیز پی ان نداره

*چیز پی ان = وی پی ان

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •