همه ی این مشکلات با یک قابلیت بسیار ساده که همه ی بازی تقریبا از اون بهره می برند حل میشه... Difficulty ( درجه سختی )............
همه ی این مشکلات با یک قابلیت بسیار ساده که همه ی بازی تقریبا از اون بهره می برند حل میشه... Difficulty ( درجه سختی )............
آره.
به نظر بنده مشکل یه سری از بازی ها اینه که Difficulty ندارن که تنظیم کنی.
اونجوری هر کسی روی لول سختی مورد نظر خودش بازی میکنه.
ولی نه نظر من بازی نباید زیاد سخت باشه.
می خوای بازی کنی تا لذت ببری نه که پدرت در بیاد.
Last edited by masoud93; 22-10-2010 at 00:46.
یعنی من احمقم؟؟؟عجبا.......... .
ذات و ساختار ماموریتا که عوض نمیشه..همشون حول محور سلاخی میگرده نه ترور......... .بعد بازی رو درجه سختتر زیادم سخت نبود تازه اون تیغه هایی که این داشت اگه 5 تا درجه سختی بیشتر هم تو بازی بود به کمکشون میشد نصف شهر رو نابود کرد......![]()
Last edited by halflife g; 22-10-2010 at 00:24.
ببخشید.یعنی من احمقم؟؟؟عجبا.......... .
ویرایش شد ...
درست میگید بازیه خوبیه ولی میتونست بهتر باشه. به گفته خیلیا میتونست مثل مامور 47 با راه های متنوع تری هدفشو نابود کنه نه فقط تیغه مخفی
تو شماره 1 حداقل تنها بودیم و کسی برای کمک نبود و حس تنهایی و ترور کردن رو بهتر منتقل میکرد ولی با شماره 2 همه چی یهو تابلو شد حتی دشمنام اتزیو رو میشناسند
به نظر من این دیگه یه کشتن مخفیانه و بعدش فرار نیست بلکه کاملا یه مبارزه گروهی شده که کافیه بازدن 2 دکمه با یه کانتر همرو بکشی با این حال به عنوان یه گیم اکشن جالبه ولی ارزش 9 به بالا نداره
بالاخره شما با اسم بازی مشکل داری یا با خودش .اصلا شما فرض کن که اسم بازی فرقه ی آدم کش هاست .
هرچند که خیلی هم دور از ذهن نیست . چون assassin ها در طول تاریخ کسانی بودن که با مصرف دارو (حشیش) عقلشون رو از دست می دادن و به فرمان رهبرشون به آدم کشی و یا کارهای دیگری دست می زدند . این لغت در طول تاریخ کمی معنی اش رو از دست داده و به معادل "قتل و آدم کشی" رسیده . حالا این آدم کشی حتما مخفیانه نبوده .
لغت assassin ریشه انگلیسی و آنگولاساکسونی نداره که به دیکشنری مراجعه کرد . با این همه اگه به هر دیکشنری سر بزنید حتما یکی از معادل های assassin آدم کشی و به قتل رساندن است .
این قضیه حشاشین بحث طولانی و مفصلی داره که منم دقیقا نمیدونم ولی این طور که شنیدم و خوندم اونا یه سری آدمکشای مخفی و ورزیده بودن که گاهی چند ماه برای کشتن هدفشون صبر و برنامه ریزی میکردند
رئیساشون مثلا حسن صباح با دادن مواد و ساختن باغ های زیبا به اونا تلقین و باور میدادن که در صورت کشته شدن به بهشت میرن
دوستان گل بهتره كه اين مشكلاتي رو كه حس ميكنن بيشتر در فروم هاي خارجي و اصلي بازي بزارن كه سازندگان اونو به عنوان feedback حساب كنن و در بازي درست كنن .. بسياري از اين مشكلات كه مراد هم داره بهش اشاره ميكنه درسته .. ولي اينجا هر چي هم بگيم كسي نيست كه بتونه جواب بده .. :دي
خوب این سیاست کلی بازی بوده ! در این شماره شما چندین و چند تا هم گماشته دارین ! سران حکومت هم شما رو بعنوان یکی از بزرگترین مخالفین حکومت پاپ و واتیکان میشناسن و حتی به مقر فرماندهیتون حمله هم می کنن !! اون اقا هه که اسمشم یادم رفت هم که اتزیو رو کاملا با نام خانوادگی و اسم کوچیک توی تریلر ابتدایی این نسخه صدا می کنه!درست میگید بازیه خوبیه ولی میتونست بهتر باشه. به گفته خیلیا میتونست مثل مامور 47 با راه های متنوع تری هدفشو نابود کنه نه فقط تیغه مخفی
تو شماره 1 حداقل تنها بودیم و کسی برای کمک نبود و حس تنهایی و ترور کردن رو بهتر منتقل میکرد ولی با شماره 2 همه چی یهو تابلو شد حتی دشمنام اتزیو رو میشناسند
به نظر من این دیگه یه کشتن مخفیانه و بعدش فرار نیست بلکه کاملا یه مبارزه گروهی شده که کافیه بازدن 2 دکمه با یه کانتر همرو بکشی با این حال به عنوان یه گیم اکشن جالبه ولی ارزش 9 به بالا نداره
+
یکی از سران حکومت که اتزیو در بازی اول هم اونو اول از همه می کشه میدونسته پدر اتزیو اسسین هست + اتزیو بعد از کشتن طرف توی یه جشن که برای سران حکومت و اشرافه فریاد میزنه من اتزیو ادیتوره پسر جووانی ادیتوره هستم !!
پس این که همه اونو بشناسن چندان دور از ذهن نیست !
+
در اولین تریلر بازی که از پیش رندر شده بود با حرکت اتزیو سربازا تفنگشون رو بسمتش نشونه میرن !! که این نشون میده تو این نسخه احتمالا اتزیو رو با تیر هم مورد هدف قرار خواهند داد که قطعا بازیو سخت میکنه !!
+
اول اینکه !!:دوستان گل بهتره كه اين مشكلاتي رو كه حس ميكنن بيشتر در فروم هاي خارجي و اصلي بازي بزارن كه سازندگان اونو به عنوان feedback حساب كنن و در بازي درست كنن .. بسياري از اين مشكلات كه مراد هم داره بهش اشاره ميكنه درسته .. ولي اينجا هر چي هم بگيم كسي نيست كه بتونه جواب بده .. :ديدی:
دوم اینکه این شهابی یه حرف حسابی زده باشه همینه . دیگه ادامه ندیم بهتره !
یک چیزی بگم ختم کلام:
بازیشخیلی قشنگ بودولی ، سیستم مبارزه و کلا گیم پلی بازی خیلی توپ بود . تنها ایراد بازی ساده بودن بیش از حد بازی بود. مثلا اون مرحله ای که نقاشی هارو دارن آتیش میدن و ما باید بریم و 5 تا از سران رو بکشی ، اون جا حدود 100 تا گارد وجود داشتو منطقه ممنوعه هم بود!آدم از بیست متری که نگاه می کرد از ترس *** **** .. ولی اینقدر ساده میشد از بینشون بدوی و بری با یک ضربه hidden blade طرف رو بکشی!
مثلا مرحله هایی که با دیده شدن می باختی ، یا تحت تعقیب بودی خیلی هیجان داشت!!!!!!!!! اگه همه مرحله هاش همین طوری بود مطمئنابازی خیلییییییییییییییییییی () قشنگ تر میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)