بابا تابلو هست که این دختره را ساسان رو کرده و قطعا توی یه فیلم ایرانی این نوع شکل گیری رابطه به بدبختی و دربدری و...... میرسه.![]()
بابا تابلو هست که این دختره را ساسان رو کرده و قطعا توی یه فیلم ایرانی این نوع شکل گیری رابطه به بدبختی و دربدری و...... میرسه.![]()
اینم چند تا نمونه :
مریم کاویانی و Emilie de Ravin
------------------------------------------------------------
رامبد جوان و Josh Lawson
------------------------------------------------------------
![]()
شبنم قلی خانی و Jennifer Connolly
--------------------------------------------------------
نمونه های دیگه رو به مرور زمان میذارم.
Last edited by davy jones; 14-07-2010 at 19:41.
نظر شما کاملا محترم.
ولی از یه بچه 14 یا 15 ساله چه انتظاری میشه داشت؟ بیاد بشه سوپراستار؟
من کارشو تحسین نمیکنم ولی برای شروع بدک نیست. آینده ی خوبی میتونه داشته باشه. حداقل از اون کارش تو هوش سیاه بهتر بود. تو این سریالم جدی من بعضی جاها با این کل کل هاش با سعید خیلی حال میکنم.![]()
امشب هم خیلی با حال بود
کاش سکانس های شاهرخ بیشتر بود
ولی دلم نمیخواست اینقدر زود با این دختره صمیمی بشه
اوایل که حالش رو میگرفت باحالتر بود
راستی یه چیز دیگه. تو هر سریالی ایشونو میارن؟!!!!!!!!!!! میشه بگی چندتا سریال بازی کرده؟
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
درسته. اگه هر پسر دختری بخوان اینقدر زود صمیمی بشن که...این ارتباط و صمیمیت یهویی یکم مصنوعی بود.
اون کل کل هاشونم خیلی جالبتر بود. اگه دقت میکردین تو دلنوازان هم اولش سعید یلدا رو اذیت میکرد بعد عاشقش شد. اینم تقریبا عشقشون اینجوری شروع شد.
اه اه لوس بازی های دختره بیتا ، خاله زنک بازی های عمه کلا حالمون را از فیلم به هم زده
خوب...! باید آماده بشیم برای دیدن یه نارو خوردن، یه شکست عشقی و یک شوک هولناک! دیگه!و ضمنا ادامه پیدا کردن خالی بندی های کارکتر های سریال!
با دیدن این قسمت واسم قطعی شد که پست 171 کاملا درسته! واقعا خسته شدم از دیدن این موضوع های تکراری... تا قسمت قبلی امیدوار بودم که داستان جدیدی رو میبینم، ولی...![]()
این سعید آبروی هر چی پسره برده
به جایی که این به دختره محل نزاره داره منت کشیشو میکنه ...
خاک بر سرش![]()
آخر کسی نفهمید نسبت لیلا و بابای سعید چی بوده؟ از اون عکسی که دیشب نشون داد میشه گفت زن و شوهر بودن.
معلوم میشه ایشاا... به نظرم این که بیننده رو از این لحاظ دارن میذارن سر کار یه نوعی نقطه مثبت محسوب میشه. تا قبل از این بعضی از این سریالها رو با دیدن 2-3 قسمت اول سریال دیگه تا آخر داستان رو خودت میتونستی بدون کوچکترین اشتباهی برای رفیقات تعریف کنی. ولی این یکی شبیه بعضی سریالهای خارجیه که باید حتما منتظر قسمت بعد باشی.
در مورد سعید هم با دوستان موافقم. خیلی زود ماجرا عشق و عاشقی شدبه نظرم چون رفیق سعید (علی صبوری) عاشق شده بود میخواستن ماجرای ازدواج این دو تا رو همزمان جلو ببرن تا تفاوت تاثیر خانواده در امر خواستگاری و ... رو نشون بدن.
به نظرم اون بارو مزاحم بیتا که جلو رستوران با سعید دعواش شد، مزاحمتش صوری بود تا بیتا بتونه سعید رو بکشونه تو دام خودش. میگی نه نگاه کن. به نظرم اون یارو داداش بیتا بود و همه ی اون ماجرای دعوا هم نقشه بود. (بعد از دیدن فرار از زندان، نگاهم به سریالها عوض شده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)