تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 224 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به پای MW نمیرسه.
    بالا بودن گرافیک نسبت به سری های قبل NFS نمیتواند اولین الویت برای موفق بودن بازی باشه یا حتی گیم پلی بازی.
    بازی باید طوری باشه که حس کنی که تو خود نقش اول بازی هستی.
    در ضمن داستان بازی به نظر من باید اولین الویت در نظر گرفته بشه و به همین دلیل هم هست که MW بیشر طرفدار داره.
    من موندم ملت چرا با NFS اینقدر چپ افتادن... آخه دوست عزیز شما بذار بازی بیاد بازیش بکنید بعد بگید حس می کنید نقش اول بازی هستید یا خیر... قبول داری حرفم رو گیر دادن به بازی از همین جا مشخصه شما بازی رو ندیده و بازی نکرده داری متهم می کنی... تازه گرافیک خیلی مهمه اونم واسه بازی شبیه ساز ریسینگ. گیم پلی نسخه های شیفت و پرو استریت زیاد جالب نبود ولی خدائیش کربن و آندرکاور مشکلی داشتن؟ اگه آندرکاور در جا زد به خاطر این بود که نوآوری نداشت برداشته بود فقط گرافیک رو بالا برده بود وگرنه همون کربن بود با محیط متفاوت و جریان خاص که زیاد جالب نبود اما شبیه ساز خوبی برای رانندگی در شهر بود. در کل از بازی کردنش لذت بردم به مراتب بیشتر از پرو استریت و شیفت.

تقریبا هم سلیقه هستیم توی این مورد ولی دیگه باید درک کرد که NFS یک سال در میان اینطوری ارائه میده به احتمال فراوان هم نسخه بعدی رانندگی توی پیست و جاده خواهد بود. که واویلا همه می ریزن سرش و هرچی از دهنشون دربیاد میگن

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

من موندم ملت چرا با NFS اینقدر چپ افتادن... آخه دوست عزیز شما بذار بازی بیاد بازیش بکنید بعد بگید حس می کنید نقش اول بازی هستید یا خیر... قبول داری حرفم رو گیر دادن به بازی از همین جا مشخصه شما بازی رو ندیده و بازی نکرده داری متهم می کنی... تازه گرافیک خیلی مهمه اونم واسه بازی شبیه ساز ریسینگ. گیم پلی نسخه های شیفت و پرو استریت زیاد جالب نبود ولی خدائیش کربن و آندرکاور مشکلی داشتن؟ اگه آندرکاور در جا زد به خاطر این بود که نوآوری نداشت برداشته بود فقط گرافیک رو بالا برده بود وگرنه همون کربن بود با محیط متفاوت و جریان خاص که زیاد جالب نبود اما شبیه ساز خوبی برای رانندگی در شهر بود. در کل از بازی کردنش لذت بردم به مراتب بیشتر از پرو استریت و شیفت.

تقریبا هم سلیقه هستیم توی این مورد ولی دیگه باید درک کرد که NFS یک سال در میان اینطوری ارائه میده به احتمال فراوان هم نسخه بعدی رانندگی توی پیست و جاده خواهد بود. که واویلا همه می ریزن سرش و هرچی از دهنشون دربیاد میگن
    ضمن تایید!
    به نظرم الان این نسخه فقط موسیقی Rock نسخه MW رو نداره!
    Disturbed رو من با با MW شناختم و آهنگ دیوانه کننده شون! D:
    یه سناریوی آبکی هم در حد MW براش بنویسن و شخصیت های وقعی در فضای مجازی! میشه MW نسل جدید!
    با طعم Burnout ...

4. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lotus prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز من کی گفتم نقش اول بازی هستم یا خیر؟
    من فقط نظرم رو درباره مشخصات یک NFS خوب گفتم.حالا این بازی چقدر خوبه یا بده بمونه بعد بازی کردنش؟
    دوما" هیچکس تو دنیا از NFS انتظار یک بازی شبیه ساز ریسینگ نداره. که اگه اینطور بود همه Shift وProstreet رو بهترین ها میدونستند.(یک نگاه به آمارها بنداز)
    من در مورد کربن نظری بدی ندارم روی هم رفته خوبه ولی نه مثل MW (از نظر سناریو)ولی آندرکاور دیگه تناسبی باMW & carbon نداشت چون فقط گرافیک خوبی داشت.

اگه داستان بازی خوب باشه بقیه مولفه ها داخل خوبی سناریو غرق میشن.چون پلیر هدفش از بازی یک چیز دیگست نه اینکه در روند بازی از گرافیک بازی خوشش بیاد یا نه.همه ما توی MW این هدف و حس رو به بهترین نحو داشتیم.

6. این کاربر از lotus prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من قبلا هم توی تاپیک شیفت این مسئله رو گفتم که واقعا بعضی ها دوست دارن الکی به NFS گیر بدن واسه خودشون هم از موست وانتد یه غول درست کردن ول کنش هم نیستند. که شرط می بندم همین نسخه که در پیش داریم گرافیک بالا و بهبود یافته از نظر گیم پلی همون موست وانتد خواهد بود. این منو بیشتر به تعجب وا داشت که شما قبل اومدن بازی حسابی ازش انتقاد کردی بدون اینکه چیز خاصی از بازی معلوم باشه من بیشتر با اینش مشکل داشتم.

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باعرض معذرت krauser جان مثل اینکه تو خودت هم بدون اینکه بازی رو بازی کرده باشی نظر میدی!
    من در مورد بازی نظر ندادم چون هنوز ندیدم.ولی نظرم رو درباره NFS عالی میگم.
    مسئله گیر دادن به NFS نیست مسئله اینه که همه دوست دارن همون روند پیشرفتشو داشته باشه.
    در ضمن بعد از ساخت بازی کربن تیم اصلی سازنده NFS از هم پاشیده و به خاطر همین هم هست که از کربن به بعد بازی خوبی ندیدیم.به خاطر اینکه این گروه,گروه اصلی سازنده NFS نیست پس بازی بیشتر به سمت burnout خواهد رفت.(امیدوارم که این نظرم درست باشه)ولی من انتظار دارم(دقت کن که میگم انتظار دارم نه اینکه پیشبینی کنم) که این بازی نتونه همه طرفدارهای MW رو سمت خودش بکشه.
    بالاخره ما دوست داریم بازی خوب و پرهیجانی باشه.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این که همون Burnout هست که
    ولی بد نبود کنترلشم که دوغی بود
    داستان هم که کلیشه ای
    تا کی میخوان تو این سریا همش هتیکوپتر بزارن جلومون که چی مثلا
    فک کنم باید مسئولا یه سری به جاده های ایران بزنن تا معنی ترس و هیجانو ب چشم ببینن
    تازه تو اپشن بازی گزینه رشوه هم میشه مطرح کرد

11. این کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باعرض معذرت krauser جان مثل اینکه تو خودت هم بدون اینکه بازی رو بازی کرده باشی نظر میدی!
    من در مورد بازی نظر ندادم چون هنوز ندیدم.ولی نظرم رو درباره NFS عالی میگم.
    مسئله گیر دادن به NFS نیست مسئله اینه که همه دوست دارن همون روند پیشرفتشو داشته باشه.
    در ضمن بعد از ساخت بازی کربن تیم اصلی سازنده NFS از هم پاشیده و به خاطر همین هم هست که از کربن به بعد بازی خوبی ندیدیم.به خاطر اینکه این گروه,گروه اصلی سازنده NFS نیست پس بازی بیشتر به سمت burnout خواهد رفت.(امیدوارم که این نظرم درست باشه)ولی من انتظار دارم(دقت کن که میگم انتظار دارم نه اینکه پیشبینی کنم) که این بازی نتونه همه طرفدارهای MW رو سمت خودش بکشه.
    بالاخره ما دوست داریم بازی خوب و پرهیجانی باشه.
    نظر ندادم گفتم شرط می بندم اونم از روی شباهتش که از تریلرها دیدم
    آخه باز نظر یا اعتقاد داشتن خوبه ولی بازی نیومده ازش انتقاد کنی دیه خیلی کار ضایع و تابلوئی هست قبول داری؟

به پای MW نمیرسه.
    بالا بودن گرافیک نسبت به سری های قبل NFS نمیتواند اولین الویت برای موفق بودن بازی باشه یا حتی گیم پلی بازی.
    بازی باید طوری باشه که حس کنی که تو خود نقش اول بازی هستی.
    در ضمن داستان بازی به نظر من باید اولین الویت در نظر گرفته بشه و به همین دلیل هم هست که MW بیشر طرفدار داره
    عین متن خودت نیست مگه؟
    اولش گفتی به پای MW نمی رسه وقتی نیومده هنوز هیچ کسم بازی نکرده خوب این حرف جز گیر الکی چه چیز دیگه می تونه باشه؟

بعدشم گفتی یه بازی اگه گرافیک و گیم پلیش پیشرفت کنه بهش نمی گن موفق بوده ... خوب این دیگه از اون حرفاس 2 تا فاکتور اساسی رو مثال زدی که اصلا هدف عالی هستند. دیگه گیم پلی که بماند اساسی ترینه توی هر بازی که فکرش رو بکنی.
    به نظر من توی بازی به سبک ریسینگ داستان معنی نداره اون وقت دیگه باید بری سراغ درایوری GTA ای چیزی نه سیمولیشن... وقتی صحبت از سیمولیشن میشه نقش اول بی معنی مشه... نقش اول میشه همون بوگاتی و مازه راتی و پورشه و ...

کلا ما ایرونیا دوست داریم چیزی رو بیش از اندازه گنده اش کنیم یا یه چیزی رو بیش از اندازه بکوبیم.

حالا بیخیال این موضوع... آرزو می کنیم که عنوان پورسویت یه چیز ناب از آب دربیاد که همه بتونیم ازش لذت ببریم. عاشقان دلسوخته MW هم دست از سر کچل معشوقه خودشون بردارن (شوخی)

آقا در کل موفق باشی...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز نمیشه از روی تریلر ها نظر داد همونطور که قبلا هم دیدیم تریلر های shift وprostreet مارو به چنین اشتباهی انداختن.
    این حرف که گفتم که اگه داستان بازی خوب باشه بقیه مولفه ها داخل خوبی سناریو غرق میشن تنها حرف من نیست بلکه حرف اکثر آدم هاییه که باهاشون بحث کردم.اونی که دنبال بازی کردن هست زیاد به گرافیک بازی گیر نمیده و من نگفتم گیم پلی مهم نیست بلکه گفتم از داستان بازی مهم نیست(جمله هارو بادقت بخون).اینم بدون که اگه بازی داستان خوبی داشته باشه آدم رو تا انتها میکشونه ولی اگه بهترین گرافیک رو بدون سناریوی خوب داشته باشه بعد از مدتی که از گرافیک بازی سیر شدی دیگه واسه ادامه بازی ترغیب نمیشی.چون دیگه درخت و ماشین و تصادف های با گرافیک بعد از مدتی جالب بودنشو از دست میدن و چشت عادت میکنه.
    ما ایرانی ها عدت داریم بهترین ها رو داشته باشیم به خاطر همین هم همه MW رو هنوز داریم و بازی میکنیم.
    من هم آرزو دارم که HP 2010 یه بازی خوب در بیاد ولی امیدوار نیستم.
    ممنون. تو هم موفق باشی.
    و امیدوارم ایرانی ها بتونند بخش Autolog بازی رو تسخیر کنند.
    Last edited by lotus prince; 19-09-2010 at 12:43.

14. این کاربر از lotus prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده از همه جا بیخبر آمده ام و فقط میگویم عاشق این بازی نیامده هستم!
    بیاد که عالی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    تریلر جدید :
    3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یه تریلر از پیش رندر شده است اما دیدن اش خالی از لطف نیست ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه تریلر هست که با دوربین گرفته شده از محیط بازی.
    کیفیت اش خوب نیست اما دیدنیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •