سرعت خیلی ها 20 25 هستش بستگی به نقطه جغرافیایی ترافیک BTS و.. داره
سرعت خیلی ها 20 25 هستش بستگی به نقطه جغرافیایی ترافیک BTS و.. داره
دوستان عزیز بنده یک بار پرسیدم کسی جواب نداد .
لطفا اگر کسی گوگل ارت داره امتحان کنه ببینه کانکت میشه یا نه . واسیه من کانکت نمیشه . کانکشن جی پی ار اسو نمیشناسه . برای نرم افزار مایکروسافت ( ناسا ) هم همین طوره عمل نمیکنه .
لطفا اگه کسی داره امتحان کنه ببینم مشکل از منه یا کانکشن جی پی ار اس .
آره ، چرا نشه ؟ ما کرديم ، شد
من با اينکه سرعت دانلود م حدود 20 هست اما ياهو مسنجر باز نميشه ! واسه شما چطور ؟
يه چيز ديگه ، سخت افزاری نيست که سيم کارت رو بزاريم داخلش و به کامپيوتر وصل کنيم واسه استفاده از اينترنت سيم کارت ؟ يعنی ديگه گوشيمون آزاد باشه .
البته يکی از مسئولين اپراتور سوم گفته بود بعد از اينکه سيم کارت هاشون بياد يه همچين دستگاهی به اسم دانگل هم ميدن که بشه اين کار رو انجام داد. اما نميدونم الان اين وسيله توی بازار هست يا نه ! کسی نميدونه ؟
( يه وسيله اي واسه باز کردن شبکه های کد شده ماه-واره هم وجود داره که اسم اون هم دانگل هست ! )
دوستان این gprs ایرانسل سایت ایرانسل رو باز نمیکنه(تو pc) شما امتحان کنید ببینید باز ممیشه یا نه؟
منم با سيستم خودم و يکی ديگه امتحان کردم ، باز نميکنه !
من برنامه nokia OVI MAP همین 1 ساعت پیش داشتم کار میکردم جواب میداد
قاعدتا اونم باید جواب بده
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
تایید میشه از دیشب وصل نمیشه
اصلا پینگ نمیده تایم اوت میده
کلآ دانگل یه چیز کلیه ! و اسم سخت افزار خاصی نیستمن با اينکه سرعت دانلود م حدود 20 هست اما ياهو مسنجر باز نميشه ! واسه شما چطور ؟
يه چيز ديگه ، سخت افزاری نيست که سيم کارت رو بزاريم داخلش و به کامپيوتر وصل کنيم واسه استفاده از اينترنت سيم کارت ؟ يعنی ديگه گوشيمون آزاد باشه .
البته يکی از مسئولين اپراتور سوم گفته بود بعد از اينکه سيم کارت هاشون بياد يه همچين دستگاهی به اسم دانگل هم ميدن که بشه اين کار رو انجام داد. اما نميدونم الان اين وسيله توی بازار هست يا نه ! کسی نميدونه ؟
( يه وسيله اي واسه باز کردن شبکه های کد شده ماه-واره هم وجود داره که اسم اون هم دانگل هست ! )
دقیقآ نمیدونم چی توشه ! ولی یه قفل سخت افزاری هست ! مثلآ برنامه هلو و خیلی برنامه ها (مثل برنامه های فلش کردن گوشیهای موبایل) این سخت افزار رو دارن و بهش میگن دانگل
اون چیزی که شما میخای هم هست ! اسمش GPRS Modem هست
![]()
برنامه گوگل مپ از طریق اینترنت نقشه ها رو بارگذاری می کنه و لی یه گزینه gps هم داره برای مکان یابی.یعنی تا جایی که من می دونم برنامه می تونه خودش کار کنه و لی مکان شما و مختصات اون رو نمی تونه بدون کارکرد صحیح gps گوشی تشخیص بده.شما یک بار تو فضای آزاد gps رو تست کن
يعنی الان توی بازار اينها گير مياد ؟ قيمتش حدود چقدره ؟
معمولاً چه مغازه هايی دارن ؟ موبايل فروشی ها يا فروشگاه سخت افزار کامپيوتر ؟
دنبال يه دانلود منجر واسه مبايل ميگردم كه سرعت دانلودو نشون بده
(چند كيلوبايت بر ثانيه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)