جناب استاد ehsan ericsson ! ربطی به کشوری که بازی میکنه نداره! کاملن سلیقه ایه! من از وقتی یادمه به سزار هم خولیو میگفتن هم ژولیو : دی
به کلیشی هم از وقتی یادمه خیابانی میگفت گلیچی!
کلن هرکی هرجور دوست داره تلفظ میکنه : )) که البته غلط هم نیست!
جناب استاد ehsan ericsson ! ربطی به کشوری که بازی میکنه نداره! کاملن سلیقه ایه! من از وقتی یادمه به سزار هم خولیو میگفتن هم ژولیو : دی
به کلیشی هم از وقتی یادمه خیابانی میگفت گلیچی!
کلن هرکی هرجور دوست داره تلفظ میکنه : )) که البته غلط هم نیست!
به قول یکی از کاربرا(که اسمش یادم نیست!) باید یه تاپیک هم واسه سوتی های کاربران p30 باز می کردن
نمونه سوتی جناب آرسام....
بازی امشب برزیل با کره جنوبی عیار آسیا رو مشخص خواهد کرد.
فعلا که ژاپن و کره شمالی خوب تونستن پوز کامرون و یونان رو به خاک بمالند.
به امید موفقیت کره جنوبی در بازی امشب.
Last edited by masud-000000; 15-06-2010 at 15:16.
راست میگه ، خوب مشکل اون تصویر چی بود ؟ :دي بوس رو از زیر لباسش در نیاورد واسه دوربین بفرسته که :دي عجبـــا!!دیروز تو بازیه ایتالیا -پاراگوئه من داشتم شبکه 3 روم میدیدم با شبکه Lider توی تصویر کوچیکه تلویزیون. یه دختره داشت بوس میفرستاد واسه دوربین فیلم بردار هم کلوز کرده بود رووش. آقااا شبکه 3 هم از دستش در رفت یه 1 ثانیهشو نشون داد یه دفه یادشون افتاد 3 4 تا تصویر و عکس دیگه فرستادن رو آنتن واقعا جالب بود !!!!!
من بودمواقعا لازمه. یه نفر بود می گفت گرین دروازه بان انگلیس 20 سالشه
![]()
کلا یوسفی و خیابانی به سمت چپ و راست اعتقاد ندارند و برای اعلام موقعیت یه بازیکن تو زمین از واژه های این ور، اونور استفاده می کنند!![]()
گزارشگر بازی اسلواکی-نیوزلند در توصيف داور اهل آفريقاي جنوبي گفت:" او به زبان انگليسي مسلط است!!!!! و شغل اصلي او معلمي است كه معلم خوب و مهرباني هم هست!!!!!!"
------
احتمال 99% گزارشگر بازی امشب کره - برزیل خیابانیه! چه شود!!!!!!!
گفتم که یه اماده باش داده باشم به دوستان اهل سوتی!![]()
Last edited by masud-000000; 15-06-2010 at 19:36.
من تا بن دندان مسلح، آماده ام. ای خیابانی مرا دریاب که امشب چه شبی است؟ شب وصال است امشب.
من فک کنم یه صفحه a4 کم باشه واسه نوشتن سوتی ها ... تقسیم کار کنیم ... من تا دقیقه 15 رو می نویسم ... هر کسی هم یه قسمتی رو بگیره ... 6 نفر باشیم می تونیم کل سوتی های اقا رو پوشش بدیم !!
یه کار دیگه هم میشه کرد ... اونجاهایی که سوتی نداده رو انتخاب کنیم و ذکر کنیم ، چون بقول یکی از بچه ها اینا لابلای سوتی هاشون گزارش هم میکنن .
این گزارشگر بازی اسلواکی و نیوزلند چرا بعد از گل اینجوری داد می زد؟انگار دارن ت*ماشو میکشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)