تبریک به همه ..کاملا مشخص بود ماردونا نمیخواد بازیکنا رو خسته کن و سه امتیاز با یک گل براش کافی بود گرچه مسی چهار تا میتونست بزنه همچنین هیگواین و توز هر کدوم دو تا موقعیت خوب رو از دست دادند
تبریک به همه ..کاملا مشخص بود ماردونا نمیخواد بازیکنا رو خسته کن و سه امتیاز با یک گل براش کافی بود گرچه مسی چهار تا میتونست بزنه همچنین هیگواین و توز هر کدوم دو تا موقعیت خوب رو از دست دادند
از بازی که بگذریم باز هم نمیشه از سوتی دادن های خیابانی گذشت ، واقعا رو اعصاب ادم رژه میره
1-شروع نیمه دوم : تیم راگبی ایران پیروز شد واز رده 30 جهان به رده 20 اومد ( اخه فوتبال چه ربطی به راگبی داره ، مگه مجری اخبار هستی )
2- هیگواین بازیکن فرصت طلبی هست ( یعنی از کمترین موقعیات بیشترین استفاده رو میکنه ) چند دقیقه بعد که میلیتو جای هیگواین اومد : هیگواین از 10 تا موقعیت 2 تاش رو گل میکنه ولی میلیتو از 10 تا 8 تاش رو گل میمنه ( تناقض کامل )
3- تویه صحنه ورون پاسی که رو هوا براش اومد ، یک تیکه زد ، که خیابانی میگه یک تیکه زدن توپ دل وجرات میخواد
بچه ها تبریک میگم، عالی بازی کرد آرژانتین.
این همه حمله و این همه شوت اما حاصلش فقط یک گل بود ... اما مهم برده؛ چه با یه گل چه با صد تا گل..
امیدوارم روز به روز بهتر بشه تیم..
بازی خوبی بود مخصوصا اول بازی ولی بعدش کم افت کرد امیدوارم بازیهای بعدی بهتر باشه
من پیش بینی میکنم این تیم حتی مقابل کره هم به مشکل بر بخوره تیم نیجریه هر وقت اراده میکرد خطر روی دروازه این تیم ایجاد میکرد شما اینجوری حساب کن اگر این تیم مقابل تیمهایی مثل اسپانیا یا برزیل قرار بگیره میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ؟
من که بعید میدونم
من بازی رو با دوتا اختلاف پیش بینی کرده بودم ...
به نظر من اگه آرژانتین همینجوری بازی کنه به عنوان تیم چارم گروه هم نمیتونه صعود کنه.
آرژانتین و نجیریه خوب بازی کردن اما وجود هیگوآین به آرژانتین لطمه زد میلیتو به مراتب بهتر از هیگوآین بازی میکنه اما حیف که اعتقاد دیگو به میلیتو کم هستش![]()
دوستان تبریک
بنظر من چون گل خیلی زود زده شد و چند تا موقعیت تا دقیقه 20 بوجود اومد یکم بازی دست کم گرفتن ولی در آینده ایشالا با اقتدار بیشتر بازی میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)