اقا حامد موضوع بعدی رو انتخاب کن![]()
دوستان نمیشه من موضوع رو مشخص نکنم ؟ دلم میخواد غافلگیر بشم . نمیخوام روی موضوع تمرکز کنم . و در ضمن من نمیتونم موضوعات ساده بیان کنم....و تو فکر مدل کردن یه ماشین بودم ...
انتخاب موضوع بهتره با شما دوستانی باشه که اِلمان های مسابقه مد نظرتون هست . بنده رو از این کار معاف بفرمایین . ممنون که فرصت انتخاب رو بهم دادین و بازم تشکر میکنم از همه دوستانی که تو برگذاری این مسابقات تو این فروم فعالیت میکنن . خیلی خوشحالم که بچه ها همه اکتیو هستن .
موفق باشین .![]()
بابا قهرمان....تمرکز......بخشنده...... مهربان......موضوع انتخواب نکن.......ارائه دهنده گواهینامه رسمی فنی حرفه ای
خوب اگه دوستمون نظرش اینه نفرات دوم یا سوم یا حتی 4 رم...بیان یه موضوع مشخص کنن....
منم اگه اوضام خوب پیش بره شرکت موکونم.....
فقط من اعصاب ندارام
جنگی یه موضوع بزنید تا بره![]()
من می گم همون اسلحه از همه باحال تره (فقط از حامد می ترسم یهو بیاد یه تفنگ بسازه داخل گلوله هاشم طراحی کنه =)) )
من واسه این مسابقه نیستم دیگه امتحانام شروع شده . از مسابقه ی بعدی میام . . .
خوب از این به بعد منم میخوام شرکت کنم تو مسابقات
الانم هر چی این تاپیکو از سر تا ته و از ته تا سر خوندم نفهمیدم موضوع چیه و مسابقه بعدی کی هستش
به منم بگید![]()
شهاب جون هر چی تا الان تو این تاپیک نوشته بودن رو بریز دور....
مسابقه هنوز موضوعش مشخص نشده...اون پست های قبلی تاریخ انتقاض گذشته....
منم اگه بچه ها همگی شرکت کنن شرکت میکنم.....![]()
سلام دوستان
-
ببخشین من موضوع رو انتخاب می کنم البته یه چیز کوچیک انتخاب کردم اون هم تلفنه حالا هر تلفنی باشه رو میزی توی جیبی بیشتر رو میری من در مورد نظرم بود ولی هر چی خودتون خواستین
موضوع رسمی شد :
تلفن رو میزی یا توی جیبی موبایل
از شنبه 5م تا سه شنبه 8م
----
ارزومند ارزوهای سبزتان داش ممد
مرسی داش ممد ولی چرا تایمشو کم کردی؟
بیشترش کن مشتری زیاد شه![]()
من این یکی رو می تونستم بهتر از بقیه موضوعات مدل کنم حیف که یک شنبه میرم مسافرت (لپ تاپم رو می برم ولی خوب سخته توی مسافرت که می خوام برم گردش و تفریح و حال و حول بشینم تلفن مدل کنم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)