ممنونم
شما چند گرفتي و با چه گارانتي ؟
همراش چي بايد باشه ؟
موقع روشن شدن بايد يوزر بپرسه ؟
چند نكته واسه خريد كه بايد دقت كنم بگو لطفا
ممنونم
شما چند گرفتي و با چه گارانتي ؟
همراش چي بايد باشه ؟
موقع روشن شدن بايد يوزر بپرسه ؟
چند نكته واسه خريد كه بايد دقت كنم بگو لطفا
من 1.540 گرفتم. طرف گفت تا 1 ماه تعویض 1 سال تعمیر. نمیدونم مال چه شرکتیه من گارانتی اصلا برام مهم نیست چون کشکه...
همراهش هیچی یه لپ تاپ. فقط دقت کن موقع خرید روشنش که کرد جلوت ویندوز که داره میاد بالا بنویسه setup for first use یه همچین چیزی باید بنویسه که یعنی بار اولشه داره روشن میشه اسم یوزر کامپیوتر هم اسم خودتو بنویس اسم شرکتی ننویسه برات. دقت داشته باش گرافیکش 330 باشه. (همونجا که روشنش کرد خودت چک کن 330 باشه). صفحشو کامل چک کن پیکسل سوخته نداشته باشه. وقتی اومدی خونه اولین کاری که باید بکنی بک آپ است. بک آپ را فراموش نکن.
دقت کن زدگی نداشته باشه. یه کیف اندازه خودش بخر براش . کیف 15 اینچ براش یکم کوچیکه.
موقع برگشت به خونه هم فراموش نکن از این اداپتورا بخری . یه وقت مثل من نشی دوباره بری بازار
![]()
من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم از دوستانی که این مدل رو دارند تقاضا میکنم توضیحات مفیدی از لپ تاپشون بزارن.در مورد کیفیت صفحش.صداش...
تشكر فراوان
از تهران گرفتي ؟
به من قيمت دادن 1.580 با گارانتي يه ساله ي ايران گستر (البته 20 تومني تخفيف ميده)
تا آخر هفته ميگيرم
هيچ dvd همراش نداره ؟
بعد از خريد كلي سوال دارم ..... از بك آپ گيري گرفته تا آپديت و پارتيشن بندي و ...
اين آداپتورو دارم ولي نميدونم مناسبه يا نه ... (آخه ماله ريش تراشمه125v-250v / 6A)
کیفیت صفحش که مو لا درزش نمیره. توپه توپه. صداش هم مناسبه اما باس نداره ( یه مدل لپ تاپ بیشتر ندیدم که باس داشته باشه) خلاصه صداش در حد یه لپ تاپه و کیفیت صداش هم مناسبه.
نور صفحه کلیدش در هنگام شب ظاهر بسیار زیبایی به لپ تاپ میده و خیلی کاربردی است.
سرعت لپ تاپ واقعا با کونفیگش جور در میاد. تا الان نشده یه جا تو پراسس حس کنم کم اورده
مشکل اصلیش شارژ لپ تاپ است که با این کونفیگ طبیعی است. مثلا انتظار نداشته باش 4 ساعت باش کار کنی اگه بازی کنی 1 ساعت نیم اگه وبگردی و ... 3 ساعت تهش. خیلیم طول میکشه تا باطری فول بشه. البته مثل اینکه میشه روش باطری 9 سل انداخت.
از لحاظ گرما هم بهتر از ایسوس است . سرعت چرخش فنش بیشتر از ایسوس است در نتیجه اندکی صدای بیشتری تولید میکند ولی در عوض خنک تره.
شکل ظاهری لپ تاپ هم بسیار عالیه. کیفیت بدنه لپ تاپ و دکمه هاش هم مناسبه.
numpad key ش خیلی با کار میاد.
درکل من بین ایسوس و اف 115 مونده بودم که در نهایت اف 115 رو خریدم و الان اصلا پشیمون نیستم
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
اره از تهران گرفتم. به منم مین قیمتو داد اما تخفیف داد بم
نه هیچی همراهش نبود. و نیست هم. از تو کارتون هم پلمپ بازش کرد جلوم. فقط یه دفنرچه یه مشت فیبر
اره همین مناسبه. منم دنبال این ریش تراش گشتم اما روی اونم نبود و مجبور شدم برم بخرم.
وقتی خریدی در خدمتم کامل برات توضیح میدم. بعد خرید اگه خواستی یاهو - اسکایپ - جی میل هر طور خواستی تو چت روم بت میگم چیکار کنی که علاف نشی
ممنون از جواب کاملت دوست عزیز.رو کیبوردش حروف فارسی هم داره...؟
کسی جواب منو نمیده؟؟
توی run بزن dxdiag بعد از بالا display رو بزن و اونجا گرافیکتو ببین.
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
دوستان من فردا قراره برم F115FM/H یعنی رنگ خاکستری این مدل رو که خیلی وقته دنبالشم رو از شرکت کمان رایانه پایتخت بخرم که البته 3 سال گارانتی الماس هم داره و رو سایتش قیمت زده 1620000
نظر دوستان چیه ؟
Last edited by sarah55; 13-07-2010 at 22:42.
windows 7->Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution\Advanced Settings
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)