تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 72 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 714

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان یکی ممکنه انواع مدل های سری c رو که تو ایران وارد شده رو چه lcd و چه پلاسما نام ببره؟

و سوال دیگه اینکه تفاوت عمده c650 با c550 جدای از 100 هرتز بودن چیه؟آخه اگه فقط همین باشه که چندان نمی ارزه.سایت های خارجی که عمدتا میگن 100 با 60 هرتز تفاوت چندانی نداره و همینطور خیلی از شما دوستان هم که گرفتید گفتید که اکثر مواقع 100 هرتز غیرفعاله.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    لرد عزيز اين لينك ها رو ببينيد:

lcd :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    plasma:

کد:
    led:

کد:
    واما در مورد هرتز من هم با شما موافقم زياد تفاوت فاحشي نداره ميتونيد هزينه كمتري بكنيد منتها خوب كنتراست بهتري در c650 داريم نسبت به c550

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

t_tanhayam عزیز بابت وقت گذاری و پاسخ هاتون خیلی ازتون متشکرم.انصافا یه دونه ای!

توی این لینک c685,c695,c775,c585 وجود داره.c585 همون c550؟

این پلاسمای c550 چیه؟قابلیت هاییش مثل usb movie مانند بقیه سری c هست؟

4. این کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

t_tanhayam عزیز بابت وقت گذاری و پاسخ هاتون خیلی ازتون متشکرم.انصافا یه دونه ای!

توی این لینک c685,c695,c775,c585 وجود داره.c585 همون c550؟

این پلاسمای c550 چیه؟قابلیت هاییش مثل usb movie مانند بقیه سری c هست؟
    لطف داري دوست من
    در مورد نامگذاري ديگه سام نوبر واقعا نميدونم چي بگم

به گمانم همون c550 معروف هست
    پلاسماي جديده

کد:
    در مورد usb 2.0 بله اكثر سري هاي جديد 5 كه c هستند اين قابليت رو دارند

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با درود
    گراميان من ال سي دي سامسونگ 46 اينچ c650 دارم و صداي تلويزيون را با كابل اپتيكال به سينماي خانگي Tz-225 وصل كردم ولي صداي تلويزيون فقط از 2 بلندگو و ساب پخش مي شود و دو بلند گوي راست و بلندگوي كوچك صدايي ندارند ! مي خواستم بدانم آيا پخش از 5.1 بلندگو بايد فرستنده صداي دالبي داشته باشد ؟ حالا اگر ال سي دي را با كابل تبديل 2 به 1 از هدفون به سينماي خانگي بزنم آيا صدا از هر 5 بلندگو خارج مي شود يا خير ؟
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض مشكل در صداي ال سي دي46 اينچ c650

با درود
    گراميان من ال سي دي سامسونگ 46 اينچ c650 دارم و صداي تلويزيون را با كابل اپتيكال به سينماي خانگي Tz-225 وصل كردم ولي صداي تلويزيون فقط از 2 بلندگو و ساب پخش مي شود و دو بلند گوي راست و بلندگوي كوچك صدايي ندارند ! مي خواستم بدانم آيا پخش از 5.1 بلندگو بايد فرستنده صداي دالبي داشته باشد ؟ حالا اگر ال سي دي را با كابل تبديل 2 به 1 از هدفون به سينماي خانگي بزنم آيا صدا از هر 5 بلندگو خارج مي شود يا خير ؟
    يك سوال ديگر هم دارم اينكه وقتي سورس تلويزيون را از م.ا.ه.و.ا.ر.ه به آنتن هوايي تغيير مي دهم نويزگير آن به صورت اتومات مي رود روي DEMO و بايد به صورت دستي و در picture option آنرا از حالت دمو خارج كنم ، از فروشنده پرسيدم گفت به اين دليل هست كه تنظيماتش روي حالت فروشگاهي بوده و بايد به تنظيمات كارخانه برگرداني ! آيا درست است ؟ اگر چنين است آيا كانالها را بايد دوباره تنظيم كنم ؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با درود
    با سپاس
    دقيقا متوجه منظورتون نشدم ولي بايد صداي سورس شما هم 5.1 باشه تا بلتد گو هايي كه ميگين صدا داشته باشند
    در مورد هدفون هم همينطوره منتها فكر ميكنم سينماي خونگي سيستم تبديل استريو به 5.1 داشته باشه تا از همه بلندگو ها صدا داشته باشين

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

hawar عزيز امكان داره پارازيت مربوط به دانگل بر روي خود دستگاه باشه نه تلويزيون
    كمي دانگل رو اگه كابلش اجازه ميده از دستگاه گيرنده دورتر كنيد يا جابجا كنيد تا نزديك تيونر دستگاه نباشه باز نتيجه رو ببينيد همينطور البته منبع تغذيه رو
    در اخر باز هم بگيرين از تلويزيون دور كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه
    ممنون از شما دوست عزیز

با جدا کردن منبع برق دانگل از (تلوزیون و -----) مشکل حل شد و دیگه‌ پارازیتی رو تلوزیون نمیاد

12. 3 کاربر از hawar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ابی جان تو c650 زیرنویس فارسی رو چطوری اجرا میکنی چون تو منوی tools من هیچی به عنوان زیر نویس نیست ولی رو b650 با همین فیلمها مشکلی ندارم . اسم زیر نویسمم با فیلم یکی کردم ولی هیچ تغییری نکرد البته تلوزیونم ساخت مالزیه و منوی فارسی هم داره
    دوست عزیز وقتی که‌ کلید tolls رو کنترل را زدی در منوی subtitle seting باید subtitel را on بکنی تا زیر نویس بیاد ....

14. 2 کاربر از hawar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان یکی ممکنه انواع مدل های سری c رو که تو ایران وارد شده رو چه lcd و چه پلاسما نام ببره؟

و سوال دیگه اینکه تفاوت عمده c650 با c550 جدای از 100 هرتز بودن چیه؟آخه اگه فقط همین باشه که چندان نمی ارزه.سایت های خارجی که عمدتا میگن 100 با 60 هرتز تفاوت چندانی نداره و همینطور خیلی از شما دوستان هم که گرفتید گفتید که اکثر مواقع 100 هرتز غیرفعاله.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیز
    تفاوت کیفیت تصویر سری 5 و 6 خیلی زیاده و فقط نباید خودتو درگیر اعداد و ارقام روی کاغذ کنی
    یه سری به نمایندگیهای سامسونگ بزن اون جاهایی که از یه سورس روی هر دو سری تصویر پخش میکنن شما میتونی اختلاف فاحش کیفیت تصویر رو ببینی

16. این کاربر از amuhasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز وقتی که‌ کلید tolls رو کنترل را زدی در منوی subtitle seting باید subtitel را on بکنی تا زیر نویس بیاد ....
    دوست من منم اینو میدونم مشکلمم اینه که در گزینه TOOLS مدل C650 من گزینه subtitle seting موجود نیست

---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------

با درود
    يك سوال ديگر هم دارم اينكه وقتي سورس تلويزيون را از م.ا.ه.و.ا.ر.ه به آنتن هوايي تغيير مي دهم نويزگير آن به صورت اتومات مي رود روي DEMO و بايد به صورت دستي و در picture option آنرا از حالت دمو خارج كنم ، از فروشنده پرسيدم گفت به اين دليل هست كه تنظيماتش روي حالت فروشگاهي بوده و بايد به تنظيمات كارخانه برگرداني ! آيا درست است ؟ اگر چنين است آيا كانالها را بايد دوباره تنظيم كنم ؟

با سپاس

شما باید از با استفاده از کلید MODE حالت MATRIX رو انتخاب کنید تا از هر 4 بلندگو صدا بگیرید .

18. 3 کاربر از dad1979 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •