تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 54 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 539

نام تاپيک: روشهایی برای یافتن دلیل کمی سرعت اینترنت و بهبود کیفیت آن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

SNR حداقل چقدر باید باشه تا خط قطع نشه.چون الان یکی دو بار قطع شد و دیدم رفته روی 6-7.

و سوال دوم این که Upstream و Downstream از هم جدا هستن؟هر دوش که روی یه خطن ولی نمیدونم چرا با هم اینقدر تفاوت دارن.

حداقلش بین 6 تا 8 هست که ممکنه اگر پینگ بگیرید پکت لاست هم داشته باشید. در مورد اینکه چرا snr آپلود و دانلود فرق میکنه میتونه دلیلش پایین بودن سرعت آپلود باشه که باعث میشه نویز کمتر و سیگنال قویتر بشه و Snr بره بالا ولی در مورد Attenuation برای خودم هم جای سواله چرا واسه آپلود همیشه کمتر از دانلود بوده .
    مشکل شما یا از سیمکشی خونه هست یا رانژه خطتون مشکل پیدا کرده چون Attenuation نباید تغییر کنه در صورتی که واسه شما تغییر کرده تو این چند عکسی که انداختید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول مودم رو سر خط چک کنید و سیمکشی داخلی رو از کابلی که از بیرون اومده جدا کنید و مودم رو مستقیم وصل کنید اگر درست نشد باید به isp بگید خط شما رو از مرکز چک بکنه.

ممنون از پاسختون
    منظور چه وسیله ای؟
    این خط فقط برای adsl هست و گاهی با اسپلیتر یک گوشی تلفن هم بهش وصل میکنم که در هر دو حالت مقادیر ثابتند
    مشکل من همانطور که در متن آمده بالا بودن مقدار attenuatio خطم هست
    آیا از طریق isp (شاتل) میتونم مقداری نویز رو کاهش بدم؟
    منظورم دستگاه فکس و تلفن و .. بود . اگر فقط مشکل شما Attenuation هست باید بگم کاری نمی تونید بکنید چون فقط به جنس کابل و فاصله از مرکز بستگی داره.

2. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

نویز خطت بسیار کم هست و بسیار عالی

atteuation یا میرایی سیگنال هم خیلی خوب هست .

کیبفیت سیم کشی بسیارعالی هست .
    10 تا 12 mbps را به راحتی جواب میده.
    ولی IDM دانلود منو 32 نشون میده پس چرا این سایته اسپید تست 24 کیلوبایت نشون میده ؟
    البته وقتی توی آپشنز سایت واحد پیش فرض رو که بر حسب مگ هست رو تبدیل به کیلو بایت میکنم بیشتر نشون میده مثلا 29 که در همین حدم هست

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ولی IDM دانلود منو 32 نشون میده پس چرا این سایته اسپید تست 24 کیلوبایت نشون میده ؟
    البته وقتی توی آپشنز سایت واحد پیش فرض رو که بر حسب مگ هست رو تبدیل به کیلو بایت میکنم بیشتر نشون میده مثلا 29 که در همین حدم هست
    احتمالا منظورتون 0.24 مگابیت هست.اگه اینطوریه که مشکلی نیست.

اگه میخایین بر حسب واحدی که شرکت ها میگن(مثلا 256 یا 512)نشون بده باید واحدش رو روی kilobits بزارین.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام.
    من چند وقته قطع و وصلي زياد دارم سرعتم كم نيست ولي قطع و وصل زياد ميشه.
    زنگ زدم ميگن خط نويز داره رفتم نماينده ميگن نويز داري شما بي زحمت يه نگاهي بندازيد بگيد بايد چيكار كنم.
    مودم رو هم آپديت كردم فقط منوهاش قشنگ تر شده!

ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان سلام.
    من چند وقته قطع و وصلي زياد دارم سرعتم كم نيست ولي قطع و وصل زياد ميشه.
    زنگ زدم ميگن خط نويز داره رفتم نماينده ميگن نويز داري شما بي زحمت يه نگاهي بندازيد بگيد بايد چيكار كنم.
    مودم رو هم آپديت كردم فقط منوهاش قشنگ تر شده!

ممنون.

خط شما عالیه.SNR بالای 15 و Attenuation زیر 40 یعنی عالی.ایراد از خطتون نیست.اسپلیتر رو چک کنین و ببینین موقع استفاده از تلفن قطع میشه یا نه.اگر اسپلیتر مشکلی نداره اشکال از خود شرکته.برای منم یه موقعی اینطوری شده بود.یا میگفتن اشکال از مخابراته یا خطت نویز داره.دو بار اینو گفتن سومین بار گفتم SNR فلانه و مخابرات اشکالی نداره اونوقت گفت که ایراد از ماست.اگه بفهمن زیاد سر در نمیاری همیشه بهت میگن اشکال یا از مخابراته یا خط.ISP در همه حال معصومه.

7. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خط شما عالیه.SNR بالای 15 و Attenuation زیر 40 یعنی عالی.ایراد از خطتون نیست.اسپلیتر رو چک کنین و ببینین موقع استفاده از تلفن قطع میشه یا نه.اگر اسپلیتر مشکلی نداره اشکال از خود شرکته.برای منم یه موقعی اینطوری شده بود.یا میگفتن اشکال از مخابراته یا خطت نویز داره.دو بار اینو گفتن سومین بار گفتم SNR فلانه و مخابرات اشکالی نداره اونوقت گفت که ایراد از ماست.اگه بفهمن زیاد سر در نمیاری همیشه بهت میگن اشکال یا از مخابراته یا خط.ISP در همه حال معصومه.
    خيالم رو راحت كردي،هي مي پيچونن،
    دارم براشون،ميكنمشون معصوميت از دست رفته
    بازم تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

9 مال منم

جالبه ولی سرعت دانلودم معمولا بین 50 تا 60 هستش توی شب پس خیلی نمی شه روی اسپید نت حساب کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این چطوره؟

DSL Upstream Rate: 1027900
    DSL Downstream Rate: 2041300

Down up
    DSL Noise Margin: 8.0 dB 8.70 dB
    DSL Attenuation: 23.5 dB 48.0 dB
    DSL Transmit Power: 17.5 dBm 12.3 dBm
    Last edited by amin_g_p; 09-12-2010 at 01:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

2 ؟؟؟؟

NOISE MARGIN بین 10 تا 35 مودم پایداره .
    بین 20 تا 30 خوبه.
    ولی عالی ترین حالتش بین 25 تا 29 هست.
    زیر 6 هم مودم دیسکانکت میشه مثل وضعیت اسف باره فعلی من که ناشی از همون نویز خطه.
    مال من حدود 40 هستش ولی با مودم tp-link8109g اما با مودم tp-link 8811 حدود 22 هست . چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این اعداد تقریبی هست و به مدل مدم شما و شرایط سرویس دهنده نیز بستگی دارد.بعنوان مثال عدد ateniu من نزدیک 70 هست که با توجه به جدول باید مشکلات عمده داشته باشم که ندارم و راحت از اینترنت حتی برای بازی نیز استفاده میکنم.همچنین عدد margin من یکبار بخاطر مشکل نویز افتاد روی 10 الی 12 که کلا نمیتونستم از اینترنت استفاده کنم اما با استفاده از مدل دیگری از مودم DSL با همان شرایط قادر به استفاده بودم.یعنی خودتون رو در چارچوب اعداد قرار ندهید.والسلام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •