SNR
حداقل چقدر باید باشه تا خط قطع نشه.چون الان یکی دو بار قطع شد و دیدم رفته روی 6-7.
و سوال دوم این که Upstream و Downstream از هم جدا هستن؟هر دوش که روی یه خطن ولی نمیدونم چرا با هم اینقدر تفاوت دارن.

حداقلش بین 6 تا 8 هست که ممکنه اگر پینگ بگیرید پکت لاست هم داشته باشید. در مورد اینکه چرا snr آپلود و دانلود فرق میکنه میتونه دلیلش پایین بودن سرعت آپلود باشه که باعث میشه نویز کمتر و سیگنال قویتر بشه و Snr بره بالا ولی در مورد Attenuation برای خودم هم جای سواله چرا واسه آپلود همیشه کمتر از دانلود بوده .
مشکل شما یا از سیمکشی خونه هست یا رانژه خطتون مشکل پیدا کرده چون Attenuation نباید تغییر کنه در صورتی که واسه شما تغییر کرده تو این چند عکسی که انداختید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول مودم رو سر خط چک کنید و سیمکشی داخلی رو از کابلی که از بیرون اومده جدا کنید و مودم رو مستقیم وصل کنید اگر درست نشد باید به isp بگید خط شما رو از مرکز چک بکنه.
ممنون از پاسختون
منظور چه وسیله ای؟
این خط فقط برای adsl هست و گاهی با اسپلیتر یک گوشی تلفن هم بهش وصل میکنم که در هر دو حالت مقادیر ثابتند
مشکل من همانطور که در متن آمده بالا بودن مقدار attenuatio خطم هست
آیا از طریق isp (شاتل) میتونم مقداری نویز رو کاهش بدم؟
منظورم دستگاه فکس و تلفن و .. بود . اگر فقط مشکل شما Attenuation هست باید بگم کاری نمی تونید بکنید چون فقط به جنس کابل و فاصله از مرکز بستگی داره.