تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 18 اولاول ... 81415161718
نمايش نتايج 171 به 180 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازگشت نکو به اوساسونا با گلزنی

سایت گل - جواد نكونام هافبك ايراني اوساسونا كه به دليل مصدوميت هفته براي اين تيم بازي نمي كرد بازگشت خودرا با گلزني جشن گرفت.

اوساسونا در بازي دوستانه روز پنجشنبه به ديدار تيم دسته اولي ميراندس رفت كه در اين بازي تك گل اوساسونا را جواد نكونام به ثمر رساند.

مسعود شجاعي از ابتداي اين بازي در تركيب اوساسونا بود و جواد نكونام از دقيقه 65 براي اين تيم وارد زمين شد. او در دقيقه 77 توانست با شوت از پشت هيجده قدم دروازه ميراندس را باز كند و بازي را به تساوي بكشاند.

مصدوميت نكونام كاملا بر طرف شده است و او بدون هيچ مشكلي در تمرينات اوساسونا حضور دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/21

حقیقتا من دیدن بازی های لیگ انگلیس رو لیگ اسپانیا ترجیح میدم!
    شاید بازی های رئال رو نگاه کنم
    بعضیهاشون البته ولی اگه بازی از لیگ انگلیس پخش بشه حتما نگاش میکنم
    آرسنال - لیورپول - چلسی - منچستر سیتی و یونایتد - تاتنهام - استون ویلا اینا تیم های وفق العاده قوی هستن
    تازه تیم های پایین تر هم از قدرت خوبی برخوردارن
    مثلا خود تاتنهام آرسنال و چلسی رو توی 2 هفته پشت سر هم شکست داد
    بحث فانتزی بودن بازیکن ها و بازی ها شد
    الان به طور مثال آرسنال و منچستر (حالا چلسی کمتر) کم فانتزی بازی نمیکنن و بازیکن فانتزی هم کم ندارن
    همچنین لیورپول!
    این چیز هایی که شما میگین که لیگ انگلیس قدرتیه بیشتر شبیه به لیگ ایتالیا هست تا انگلیس
    تا همین پارسال لیگ های دیگه حسرت حضور توی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان رو داشتن درحالی که تیم تیم های انگلیسی به راحتی بالا میومدن و مگر اینکه خودشون خودشون رو حذف کنن!
    البته برای مقایسه لازمه شما بازی های لالیگا رو نگاه کنید. فصل اروپایی که داره تموم میشه رو چطور دیدید؟ درباره سبک بازی هم اتلتیکو مادرید فولهام به نظرم واضح بود. در همون لالیگا اوساسونا یا مالاگای قعر جدولی امکان داره بارسلونا و رئال مادرید رو شکست بدن یا مساوی بگیرن. این فصل تیمی هم 8 7 گله نشد. در پریمیر لیگ چطور؟ (:

من یه بار هم قبلا گفته بودم...

اگر انگستان، نصف شرایط آب و هوایی و البته زبانیه اسپانیا رو داشت، هیچ بازیکنی دوست نداشت تو اسپانیا بازی کند...
    آب و هوای اسپانیا در درجه اول نزدیک به فوتبال های صاحب سبک آمریکای جنوبی مثل برزیل و آرژانتینه و همچنین زبان هر دو قسمت از زبان لاتین سرچشمه میگیره... واقعا سخته یه فوتبالیست غیر انگلیسی به همراه خانواده اش در انگلیس و شهری مثل لندن که هوای ان در اکثر مقاطع فصل سرد و مه آلود است زندگی کند و زبانی را بیاموزد که با زبان لاتین و بهتر بگیم با زبان خودش چندان سنخیتی ندارد...

خوب بالتبع با کوچ آرژانتینی ها و برزیلی ها به اسپانیا، علاقه مندی بازیکنان سایر کشور های اروپایی به رفتن به لالیگا هم بیشتر میشه... ضمنا چون کشورهای امریکای جنوبی تکنیکی هستند، لیگ از لحاظ زیبا بازی هم در درجه بالایی قرار میگیره و همین مساله باعث دوچندان شدن ریزش بازیکن در اسپانیا میشه...

همچنین باید به این نکته هم توجه کرد که 1 فصل در لیگ برتر فوق العاده پرفشارتر و فرسایشی تر از سایر لیگ های دنیاست (به دلیل تعدد بازی ها و نزدیک بودن زمان بازی ها) و طبیعتا بازیکنایی جذب لیگ برتر میشن که قدرت بدنی بالاتری داشته باشند...

ضمن اینکه تعداد بازیکنای بعضی از تیم های انگلیسی به مراتب بیشتر از یک تیم اسپانیاییست... چون باید در طول فصل طوری به اون بازیکنا بازی بدن تا اون بازیکنا کمتر تحت فشار باشن... همین دلیل باعث میشود که تو یه تیم باشگاهیه انگلیسی همیشه بهت بازی نرسه...

خلاصه به واسطه این دلایل و خیلی از دلایل دیگر اون جمله ای که نقل قول کردم + این جمله که سطح پریمیر لیگ از لالیگا و سایر لیگ های دنیا بالاتره، صحت داره. شاید اگه فوتبال پرتغال، به اندازه اسپانیا سرمایه مالی داشت، اون هم میتونست به یکی از لیگ های معتبر دنیا تبدیل بشه...

یاعلی
    درباره برتری و عملکرد لیگ ها به نظرم رنکینگ یوفا قابل توجه باشه. که در فصلی که گذشت آلمان اوله. اسپانیا و انگلیس با امتیاز برابر دوم هستند. ایتالیا چهارمه و فرانسه با اختلاف کمی پنجمه.

کد:
    البته آلمان باید چند سالی خوب کار کنه تا در مجموع و رقابت های اروپایی بهتر از سوم منظور بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والدانو: مورينيو بهترين مربي جهان نيست

طبق يك توافق شفاهي بين دو طرف قرار نيست تا پايان بازي ليگ قهرمانان چيزي به طور رسمي اعلام شود.

سايت گل - خوخه والدانو بازيكن سابق رئال مادريد كه حالا در پست مدير فوتبال رئال كار مي‌كند، در جمله جنجالي درباره ژوزه مورينيو سرمربي جديد اين تيم گفت:« او بهترين مربي جهان نيست اما يكي از بهترين‌هاي جهان است.»

والدانو كه در اين روزها به شدت به دنبال جمع و جور كردن و نهايي قرارداد باشگاه رئال با مورينيو، كماكان تلاش مي‌كند مثل هميشه خبري از دهانش بيرون نيايد، چرا كه طبق يك توافق شفاهي بين دو طرف قرار نيست تا پايان بازي ليگ قهرمانان چيزي به طور رسمي اعلام نشود.

اين مرد آرژانتيني همچنين به اين سوال انتقالي كه چرا رئال به اين راحتي آرين روبن و وسلي اسنايدر از دست داد، تا به جاي آنها بازيكنان ناموفق اين فصل را استخدام كند، اينطور پاسخ داد: «ما مي‌خواستيم قهرمانان بزرگي مثل كريس رونالدو و كاكا را به تيم بياوريم و اين احتياج به منابع مالي داشت كه بخشي از آن با فروش اين دو بازيكن به دست آمد.»

از نظر والدانو اين دو بازيكن ستارگان بزرگي هستند و فروش آنها توسط رئال به اين معنا نبوده كه آنها توانايي بالايي ندارند.

کد:
    2010/5/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارادونا: رئال قرارداد ايگواين را تمديد نمي‌كند

حتی بازی های درخشان این مهاجم جوان نیز مسئولان رئال را برای تمدید قرارداد متقاعد نکرد.

سايت گل - ديه‌گو مارادونا سرمربي تيم ملي آرژانتين در مصاحبه خواندني بلند با نشريه اوله فاش كرد كه گونسالو ايگواين مهاجم درخشان رئال آينده چنداني در اين باشگاه براي خود متصور نيست. مارادونا حرف‌هاي خود را از اينجا شروع مي‌كند: «كه به محض اينكه ايگوآين در اردو ديدم از او درباره قرارداد 10 ساله‌اش پرسيدم اما او كاملا از اين موضوع ابراز بي‌اطلاعي كرد و گفت كه حتي با وي يك تماس خشك و خالي هم نگرفتند ... من اميدوارم گونسالو همچنان ساكت بماند و كار را به پدرش واگذار كند كه وكيل اوست و خيلي هم بهتر از گنسالو حرف مي‌زند،‌ اينجا در آرژانتين همه مي‌گويند گنسالو به چلسي و يا حتي بارسلونا فروخته خواهد شد و من در هر صورت فكر مي‌كنم كه رئالي‌ها او را با 60 ميليون يورو بفروشند. »

مارادونا سپس با اشاره به يك داستان قديمي درباره حرف‌هايش با ايگواين مي‌گويد: «من به گنسالو درباره روزي صحبت كردم كه رئال مادريد درست در شرايطي مثل اين فرناندو رندوندو را به ميلان فروختند كه انتقال بسيار عجيبي بود و من فكر مي‌كنم كه اين موضوع يكبار ديگر هم اتفاق بيفتد.
    بنابراين بعيد نيست كه ايگواين را در فصل جديد در تيم ديگري ببينيم، بخصوص كه او بازيكني است كه از طرف رامون كالدرون به اين تيم آمده و به نظر من در نهايت آنها او را نگه نخواهند داشت.»

گفته مي‌شود ژوزه مورينيو زلاتان ابراهيموويچ را به عنوان مهاجم هدف براي رئال مادريد در نظر دارد، البته اين خبر هنوز تأييد نشده است و تنها خوآن لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا اعلام كرده كه حتي با وجود خريد داويد ويا زلاتان را نمي‌فروشد، البته بعيد است كه اين وعده عملي بشود چرا كه بارسلونا به پول اين انتقال نياز دارد.
    نظر شما طرفداران رئال در این مورد چیست؟

کد:
    2010/5/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویا در تست پزشکی باشگاه بارسلونا

ستاره جدید کاتالان ها آخرین مرحله پیش از معرفی رسمی اش را پشت سر گذاشت.

سایت گل - به گزارش نشریه مارکا، داوید ویا، خرید جدید باشگاه بارسلونا، امروز با پشت سر گذاشتن تست پزشکی این باشگاه، به طور رسمی به هواداران و رسانه ها معرفی شد.

او پس از پشت سر گذاشتن آزمایشات پزشکی، به همراه خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. تعداد زیادی از هواداران بارسا نیز در نوکمپ حضور پیدا کرده بودند تا از نزدیک با ستاره جدید تیم شان آشنا شوند. ویا نیز با پیراهن بارسلونا در جمع آنها ظاهر شد و چند حرکت نمایشی نیز با توپ انجام داد.

ویا پیش از این در زمان امضای قرارداد بارسلونا را "بهترین تیم ممکن" توصیف کرده بود.

"همه دوست دارند در چنین باشگاهی بازی کنند و شرایطی مانند من را تجربه کنند. همه می گویند که بارسا بهترین باشگاه جهان است."

کد:
    2010/5/21

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

طبق آخرین اخباری که به دست من رسیده مثل اینکه کفگیر بارسلونا به ته دیگه خورده و توانایی پرداخت پول خرید سسک رو ندارن : ))))

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

لباس جدید بارسا فصل بعد این شکلیه ؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

شماره 7 رو هم بهش دادن؟!
    7 کی بود تو بارسا؟!
    یا اصلا شماره ها هنوز معلوم شده؟! منظورم برا بازیکنی مثه ویاست...
    طبق آخرین اخباری که به دست من رسیده مثل اینکه کفگیر بارسلونا به ته دیگه خورده و توانایی پرداخت پول خرید سسک رو ندارن
    و طبق اخبار، میخوان زلا رو بندازن به ما تا پولشون برا خرید سسک جور یشه!
    اما فک کردن! ما بازیکن دسته 2 نمیخوایم!: دی
    : دی

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

انتظار استقبال بیشتری بود !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مصاحبه اختصاصی سایت گل با خوان لاپورتا: فلسفه ما کرویفیسم است

سایت گل – در نوکمپ هستیم، ورزشگاه یکی از بزرگ‌ترین تیم‌های تاریخ فوتبال: اف‌سی بارسلونا.

برجسته‌ترین ویژگی بارسلونا تنها این نیست که آنها بزرگ‌ترین افتخار ورزشی تمام دوران را کسب کرده و شش قهرمانی در یک فصل به دست آورده‌اند و با نمایش‌های انفرادی و گروهی، توانسته‌اند نام خود را در تاریخ ورزش ثبت کنند. چیزی که بیش از همه تاثیرگذار است، روش به دست آوردن این موفقیت‌هاست.

موفقیت بارسلونا اول از همه بر پایه پرورش قهرمان‌ها است: لیونل مسی، ژاوی هرناندس، آندرس اینیستا… بعد هم در زمانی که اکثر باشگاه‌ها دچار مشکلات مالی هستند، بارسلونا از نظر سطح درآمد در دنیا دومین بوده و توانسته 365/9 میلیون یورو به دست آورد و فروش خود را در عرض پنج سال دوبرابر کند .

چنین موفقیتی در میان بزرگ‌ترین باشگاه‌های دنیا بی‌نظیر است. اما پشت پرده این موفقیت چیست؟ اغلب رییسان باشگاه‌های فوتبال هستند که مهم‌ترین چهره‌ها در تعیین موفقیت تیم به شمار می‌روند: آنها هستند که مربی را انتخاب می‌کنند، با خرید بازیکنان موافقت می‌کنند، سرپرستی ساخت مدل تجاری را به عهده دارند و مسئولیت‌های اجتماعی باشگاه را تعیین می‌کنند. بهترین نمونه در این زمینه خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا است.

بویتونی: آقای رییس، بارسلونا تحت ریاست شما به موفقیتی بی‌سابقه دست یافته. به نظرت بهترین تصمیمی که گرفته‌ای چه بوده است؟

لاپورتا: خب، باید بگویم بهترین تصمیم ما. ما هیئت مدیریت باشگاه هستیم و در این میان هر چند من امتیاز ریاست را دارم، اما تصمیمات را جمعی می‌گیریم و هر گاه تصمیمی گرفته می‌شود، مورد حمایت دبیر فنی و افرادی قرار می‌گیرد که به ما مشاوره‌های خوبی می‌دهند… اما به نظرم بهترین تصمیمی که در این سال‌ها گرفته‌ایم، انتصاب چیکی بگیریستین به عنوان دبیر فنی بوده است. او همواره پیشنهادهای ورزشی بسیار عالی داشته است.

انتخاب فرانک ریکارد به عنوان مربی هم تصمیمی عالی بود؛ همچنین انتخاب جوزپ گواردیولا هم تصمیمی فوق‌العاده بود، تصمیمی که پیچیده هم بود چون هم خیلی‌ها از این تصمیم حمایت نمی‌کردند و هم این که چنین تصمیم‌هایی به راحتی گرفته نمی‌شوند، اما ما شهامت لازم را داشتیم و به روشنی می‌دانستیم چه می‌خواهیم.

از همه بالاتر، بهترین تصمیم ورزشی ما تدوین فلسفه «کرویفیسم» در فوتبال بود؛ یعنی این که به ایده فوتبالی که با کرویف به دنیا عرضه شد پایبند باشیم. این کار بارسلونا را به باشگاهی تبدیل کرد که آرزوی رسیدن به بهترین‌ها را دارد، باشگاهی که ترجیح می‌دهد بهترین باشد، نه اول. عموما اگر بهترین باشید، اول هم خواهید شد، اما این روش عشق ورزیدن به فوتبال و این فلسفه ورزشی بزرگ‌ترین تصمیم ما بوده است. وقتی درباره به کار بردن این فلسفه حرف می‌زنم، در نتیجه آن چیکی می‌آید، ریکارد می‌آید، گواردیولا می‌آِد… نکته کلیدی این فلسفه ورزش این است که ما تصمیم گرفته‌ایم این فلسفه «کرویفیسم» را به کار بندیم.

از زاویه غیرورزشی، بهترین تصمیم بازسازی «موسسه خیریه بارسلونا» و همکاری با یونیسف بود؛ این مهم‌ترین تصمیم غیرورزشی است که در این هفت سال دوره من گرفته‌ایم، تصمیمی که دوران آن هم‌زمان با پایان دوره من در 30 ژوئن به پایان می‌رسد. برای من، بهترین تصمیم‌ها این دو بوده: وفاداری به ایده درک بازی و فلسفه «کرویفیسم»، و بعد تصمیم برای رسیدن به اتحادی جهانی با یونیسف که به ما فرصت داد به بسیاری از کودکان نیازمند کمک کنیم و همچنین تصویری سرشار از ارزش‌ها از بارسا به دنیا نشان دهیم که این به نظر من خیلی مهم است.

و بدترین تصمیم؟

اگر بخواهیم کلی بگوییم، دوست دارم درباره دو موضوع صحبت کنم. بگویم که بی‌تردید تصمیمات بدی هم داشته‌ایم و بسیار این موضوع را ارج می‌نهم که ما همواره اراده تصحیح اشتباهات و رفتن به جلو را داشته‌ایم. اکنون دارم سعی می‌کنم به بدترین تصمیم فکر کنم ولی تصمیمی به ذهنم نمی‌رسد! می‌دانید؟ البته که اشتباه داشته‌ایم و من در این زمینه از همه بیشتر اشتباه کرده‌ام، اما تلاش کرده‌ام این اشتباهات را فراموش کنم. فکر می‌کنم باید از خطاها درس بگیریم اما نباید آنها را به یاد بسپاریم. باید از آنها بیاموزیم، تصحیحشان کنیم و به جلو بنگریم.

تصمیمات اشتباه؟ به نظرم در حالت کلی، هر کاری که کرده‌ایم معنا و مفهومی داشته و با آرامش خاطر می‌دانم که هر کاری که کرده‌ایم با اراده مثبت بوده ولی بعضی از تصمیمات نتیجه خوبی نداشته و از آنها برای یادگیری استفاده کرده‌ایم و به همین دلیل آنها را بد نمی‌دانم.

به نظرت سه ویژگی اصلی که به بارسلونا کمک کرده به چنین موفقیت خارق‌العاده‌ای دست یابید چه بوده است؟

من قبلا به نحوی دیگر به این سوال پاسخ دادم. اول از همه این که به ایده‌ای از درک فوتبال وفادار بوده‌ایم که نامش فلسفه «کرویفیسم» است: این روش مبتنی بر تسلط بر بازی از همان ابتدا، کنترل توپ، زدن دو ضربه به توپ، حمله، تلاش برای زدن گل‌های بیشتر از حریفان، و جلب رضایت تماشاگران است.

این روش نیاز دارد عالی باشید و بهترین. این خیلی مهم است و نکته کلیدی به شمار می‌رود. همچنین برخی تصمیمات را هم گرفته‌ایم، مانند گسترش لاماسیا. لاماسیا اصطلاحی است که ما برای برنامه‌های پایه‌ای بارسلونا به کار می‌بریم. ما در آن جا سرمایه‌گذاری هنگفتی انجام داده‌ایم، سخت کوشیده‌ایم و انرژی فراوانی برایش گذاشته‌ایم و همین طور هوش، توانایی، و مهارت‌های فراوانی در آن به کار رفته... نتیجه این است که امروز، 50 درصد بازیکنان تیم اصلی در باشگاه ما پرورش یافته‌اند، این جا بزرگ شده‌اند و فوتبال را فراگرفته‌اند، و شخصیتشان این جا شکل گرفته و درک کرده‌اند که باشگاه نماینده چه ارزش‌هایی است، نماد چیست و این که در بارسا باشید چقدر باعث افتخار است.

این به تیم اصلی انتقال یافته و امروزه ما هویت فوتبالی خود را داریم، سبکی که بر اساس درک بازی بر مبنای «کرویفیسم» است. زمانی که فرانک ریکارد مربی تیم بود این فلسفه را بهبود بخشید و پپ گواردیولا هم آن را بهتر کرده و استادانه پیاده‌سازی کرده است. هر دو مربی این سبک از درک فوتبال را در سر دارند. به ویژه پپ، که دانش عمیقی از باشگاه دارد، می‌داند لاماسیا چیست و این که از بارسلونا باشید چه معنایی دارد. بازینکانی مانند مسی و اینیستا، ژاوی و پول، مثل پیکه، مثل بوسکتس، مانند بویان، مانند پدرو، مثل ویکتور والدس... این‌ها بازیکنانی هستند که خون باشگاه در رگ‌هایشان جریان دارد، باشگاه را در قلبشان می‌شناسند، آنها بسیار رنج برده‌اند و در بارسا بسیار کوشیده‌اند تا بتوانند به جایی برسند که اکنون هستند.

این بسیار زیباست و یکی از نکات کلیدی است. این که چیزی فراتر از باشگاه باشیم هم برای ما مهم است؛ این تنها شعار نیست و سرلوحه ماست، و بیان هویت ورزشی ماست و بیان هویت فرهنگی ما، هویت کاتالان ما، و تمرکز بین‌المللی ما، چرا که بارسا باشگاهی جهانی است. این بیان همبستگی ماست که از طریق موسسه خیریه بارسلونا هم اعلام می‌شود. به همین دلیل فراتر از یک باشگاه بودن، فلسفه «کرویفیسم» درک فوتبال و لاماسیا نکات کلیدی موفقیت ما هستند.

کد:

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

انتظار استقبال بیشتری بود !
    بابا ملت کار دارن بی کار که نیستن.ولی زیاد هم بد نیست البته یادمه برای آنری خیلی کمتر بود این باز بهتره.
    بابت عکس ها هم دستت درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •