من یه بار هم قبلا گفته بودم...
اگر انگستان، نصف شرایط آب و هوایی و البته زبانیه اسپانیا رو داشت، هیچ بازیکنی دوست نداشت تو اسپانیا بازی کند...
آب و هوای اسپانیا در درجه اول نزدیک به فوتبال های صاحب سبک آمریکای جنوبی مثل برزیل و آرژانتینه و همچنین زبان هر دو قسمت از زبان لاتین سرچشمه میگیره... واقعا سخته یه فوتبالیست غیر انگلیسی به همراه خانواده اش در انگلیس و شهری مثل لندن که هوای ان در اکثر مقاطع فصل سرد و مه آلود است زندگی کند و زبانی را بیاموزد که با زبان لاتین و بهتر بگیم با زبان خودش چندان سنخیتی ندارد...
خوب بالتبع با کوچ آرژانتینی ها و برزیلی ها به اسپانیا، علاقه مندی بازیکنان سایر کشور های اروپایی به رفتن به لالیگا هم بیشتر میشه... ضمنا چون کشورهای امریکای جنوبی تکنیکی هستند، لیگ از لحاظ زیبا بازی هم در درجه بالایی قرار میگیره و همین مساله باعث دوچندان شدن ریزش بازیکن در اسپانیا میشه...
همچنین باید به این نکته هم توجه کرد که 1 فصل در لیگ برتر فوق العاده پرفشارتر و فرسایشی تر از سایر لیگ های دنیاست (به دلیل تعدد بازی ها و نزدیک بودن زمان بازی ها) و طبیعتا بازیکنایی جذب لیگ برتر میشن که قدرت بدنی بالاتری داشته باشند...
ضمن اینکه تعداد بازیکنای بعضی از تیم های انگلیسی به مراتب بیشتر از یک تیم اسپانیاییست... چون باید در طول فصل طوری به اون بازیکنا بازی بدن تا اون بازیکنا کمتر تحت فشار باشن... همین دلیل باعث میشود که تو یه تیم باشگاهیه انگلیسی همیشه بهت بازی نرسه...
خلاصه به واسطه این دلایل و خیلی از دلایل دیگر اون جمله ای که نقل قول کردم + این جمله که سطح پریمیر لیگ از لالیگا و سایر لیگ های دنیا بالاتره، صحت داره. شاید اگه فوتبال پرتغال، به اندازه اسپانیا سرمایه مالی داشت، اون هم میتونست به یکی از لیگ های معتبر دنیا تبدیل بشه...
یاعلی
.gif)