اقا ميشه يكم در باره سيف مد توضيح بدين من بعد از اينكه سيستمم ويروس گرفت يه 2 بار همين جوري رفتم توي سيف مد
الان تازه nod32 رو گرفتم برم سيف مد سيستمم ويروسي هست يا نه؟
در سيف مد ميشه برنامه رو از روي سي دي روي هارد نصب كرد؟
مرسي.
اقا ميشه يكم در باره سيف مد توضيح بدين من بعد از اينكه سيستمم ويروس گرفت يه 2 بار همين جوري رفتم توي سيف مد
الان تازه nod32 رو گرفتم برم سيف مد سيستمم ويروسي هست يا نه؟
در سيف مد ميشه برنامه رو از روي سي دي روي هارد نصب كرد؟
مرسي.
jتوی safe mode هم ویروس فعال هست ولی سی دی رام کار میکنه می تونه برنامه رو نصب کنی ولی لازم نیست. می تونی توی حالت معمولی ویندوز هم نصب کنی بعد هم یک بار همه کامپیوتر رو اسکن کن با ویروس کش موضوع حل میشه. ولی فکر کنم فایل های New Folder.exe رو باید خودت توی کامپیوتر جستجو کنی و همه رو پاک کنی(البته بعد از اسکن ویروس کش)
با سلام
جديدآ توی هر سايتی ميرم يه صفحه از دانلود منيجر واسه دانلود باز ميشه! چيکار بايد بکنم؟
با تشکر Babak_Belgium
نه خیر بر نمیگرده باید یا از طریق رجیستری یا ویندوز رو دوباره نصب کنید.
سلام من بعد از يك اسكن كامل از سيستم و دلت كردن حدودا 150 فايل الودخ كه بعضيهاشون هم توي درايو سي!!بودن الان يه مشكلي دارم موقعي كه سيستم مي خواد لود شده يكم زياد طول ميكشه و ايرور ميده كه فايلc:windows/kesenjangan sosial.exe رو پيدا نمي كنه توي گوگل كه سرچ كردم ديدم اين يه ويروس هست الان من چي كار بايد كنم؟
اين پيغام واسه چي مياد؟
با سلام
وقتی کسی نيست جواب ما را بده! چرا اين تاپيک زده شده؟!
با تشکر Babak_Belgium
امید اقا
من نمی دونم یعنی مطمئن نیستم ولی شاید بتونی با استفاده از msconfig و رفتن به تب startup مشکل رو حل کنی به این صورت که تیک جلوی sosial.exe رو برداری (البته اگه هست).
چی داونلود می کنه؟نوشته شده توسط babak_belgium
Last edited by vtn54; 12-10-2006 at 01:50.
با سلام
دوست عزيز دانلود منيجر پيغام ميده که دانلود کن!تا حالا توجه نکردم چه فايليه!
با تشکر بابک-بلژيک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط vtn54
اين آدرس فايل!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)