گزارش روز: رکوردهای چلسی در رقابتهای این فصل
چلسی رقابتهای این فصل لیگ برتر را با قهرمانی به پایان برد.
سایت گل- چلسی قهرمان این فصل لیگ برتر لقب گرفت و علاوه بر بالای سر بردن جام قهرمانی، رکوردهای متعددی را نیز به نام خود ثبت کرد که آنها را با هم مرور می کنیم:
* اولین تیم لیگ برتری که در یک فصل 100 گل به ثمر رساند آخرین قهرمان انگلیس که در طول رقابتهای یک فصل،با گلزنی فراوان به عنوان قهرمانی رسید، تاتنهام بود که در فصل 1-1960 توانست 102گل، یعنی یک گل کمتر از چلسی، به ثمر برساند. البته تاتنهام در فصل 3-1962 که به مقام دوم رسیدند، 111 گل به ثمر رساندند.
* اولین مربی ایتالیایی فاتح لیگ برتر کارلو آنچلوتی سومین مربی ایتالیایی چلسی پس از جیانلوکا ویالی و کلودیو رانیری است و اولین مربی ایتالیایی ای است که توانست جام قهرمانی را برای آبی پوشان به ارمغان بیاورد. او به علاوه پس از تد درک و ژوزه مورینیو، سومین مربی ای است که این جام را به استمفورد بریج آورده است.
* بهترین رکورد گلزنی دروگبا 36 گل در طول یک فصل. رکورد پیشین گلزنی دروگبا در فصل 7-2006 و زمانی که
مورینیو مربی چلسی بود رقم خورد که در آن فصل این ستاره ساحل عاجی موفق به به ثمر رساندن 33 گل گردید. او در رقابتهای این فصل 36 بار برای چلسی به گل رسید که 29 تای آنها در رقابتهای لیگ برتر رقم خورد.
* بهترین رکورد گلزنی لمپارد ستاره انگلیسی باشگاه چلسی با به ثمر رساندن 27 گل رکورد جدیدی را در کارنامه اش ثبت کرد.بهترین رکورد گلزنی لمپارد در طول یک فصل، به ثمر رساندن 22 گل بود که 20 تای آن در رقابتهای لیگ برتر رقم خورده بود
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
فرگوسن: به آنچلوتي تبريك ميگويم؛ او مربي خوب و مرد خوبي است
فرگوسن به همه يادآوري كرد كه تيمش در فصل بعدي با قدرت بيشتري به رقابت بازخواهد برگشت.
سايت گل ـ سر آلكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد، از طريق همكاران و دستياران از برتري خيرهكننده چلسي مقابل ويگان باخبر ميشد و آدامس ميجويد. حقيقت اين بود منچستر با هيچ نتيجهاي نميتوانست مانع از قهرماني چلسي بشود و اين براي فرگوسن كه به قهرماني عادت كرده تحمل ناپذير بود. با اين حال اين مربي كهنهكار به هواداران تيم وعده داد كه سال آينده با قدرت بيشتري به مسابقات بازخواهد گشت. او كه با روزنامه سان مصاحبه ميكرد در اينباره گفت:«اين سختترين ليگ در تمام دنياست و ما نبردي جدياي با چلسي داشتيم.»
فرگوسن ادامه ميدهد:«ما سه سال متوالي قهرمان ليگ برتر شدهايم و ميدانيم كه قهرماني چقدر كار سختي است، با اين حال من به كارلو آنچلوتي تبريك ميگويم كه يك مربي خوب و يك مرد خوب است و البته كه ما در فصل آينده با قدرت بيشتر بازخواهيم برگشت. اين همه چيزي است كه منچستريونايتد انجام خواهد داد. سال آينده ما براي پس گرفتن عنوان قهرماني و عنوان اولمان تلاش خواهيم كرد.»
فرگوسن در اين مصاحبه از شكست مقابل بايرن و حذف از ليگ قهرمانان به عنوان بدترين ناكامي امسال نام برده است. او گفت:«وقتي به ليگ قهرمانان فكر ميكنم ميبينم كه چقدر بدآورديم ما حتما بايد به فينال ميرسيديم. چرا كه تيم بهتري بوديم. اما آن شب بدشانسي آورديم.»
او با اشاره به سختيهاي ليگ برتر ادامه ميدهد:«امروز رقابت بسيار دشوارتر از گذشته شده است و نوع فوتبالي هم كه ما در رقابت با تيمهاي ديگر ارائه ميدهيم هم متفاوت از گذشته است. اينكه ما هميشه مدعي هستيم، ظرفيت منچستريونايتد را نشان ميدهد. به خاطر داشته باشيد وقتي من به اينجا آمدم ليورپول مدعي همه جامها بود اما حالا آنها 20 سال است كه هيچ جامي نبردهاند. »
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
ديديه دروگبا: بهترين فصل دوران حرفه اي ام را پشت سر گذاشتم
مهاجم ساحل عاجي از موفقيت خودش و تيم چلسي بسيار خشنود است.
سايت گل- ديديه دروگبا، مهاجم تيم چلسي، قهرماني در رقابت هاي امسال ليگ برتر با چلسي كه ديروز با پيروزي مقابل ويگان به دست آمد، را بهترين لحظه دوران حرفه اي اش توصيف كرد.
او همچنين با 29 گل زده عنوان بهترين گلزن اين فصل جزيره را از آن خود كرد و اين مسئله نيز موجب بر خوشحالي او افزوده است.
او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت:" اين بهترين لحظه زندگي ورزشي من است. فصل فوق العاده اي را پشت سر گذاشتيم. گل هاي زيادي به ثمر رسانديم و فوتبال خيلي خوبي بازي كرديم، مسئله اي كه براي تيم بسيار مهم بود.
تيم در تمام طول فصل به سختي كار كرد و به من كمك كردند تا كفش طلايي را از آن خود كنم، جايزه اي كه براي من از اهميت زيادي برخوردار است.
اين جايزه اي ويژه و هيجان انگيز است و من به همه اعضاي تيم به خاطر كسب اين جايزه مديونم. ما در تمام طول فصل شخصيت مان را حفظ كرديم كه بسيار حائز اهميت بود و قدرت چلسي را به ساير تيم ها اثبات مي كرد.
من واقعا خوشحال هستم زيرا گل هاي زيادي به ثمر رساندم و كفش طلا را برد؛ ضمن اينكه قهرمان نيز شديم و اين بسيار فوق العاده است."
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
ابتكار هواداران منچستر يونايتد براي اعتراض به گليزر ها؛ پرواز هواپيما برفراز الدترافورد
طرفداران منچستريونايتد پيش از اين گفته بودند قصد دارند كاري انجام دهند كه براي گليزرها ترديدي باقي نماند كه ما مي خواهيم اين بازي، آخرين روز حضور آنها در الدترافورد باشد.
سايت گل- طرفداران معترض منچستر يونايتد، روز گذشته و پيش از آغاز ديدار تيم محبوب شان در مقابل استوك سيتي، با استفاده از يك هواپيما جمله " گليزرها بيرون" را بر فراز الدترافورد به نمايش گذاشتند.
اين حركت جزيي از برنامه طرفداران منچستريونايتد براي اين بازي بود. آنها پيش از اين گفته بودند قصد دارند كاري انجام دهند كه براي گليزرها ترديدي باقي نماند كه ما مي خواهيم اين بازي، آخرين روز حضور آنها در الدترافورد باشد.
تعداد زيادي از هواداران منچستر پيش از بازي ديروز در مقابل دري كه مالكان باشگاه از آن رفت و آمد مي كنند، حضور پيدا كردند و با نشان دادن پول هاي تقلبي خشم خود را به مالكان آمريكايي باشگاه نشان دادند. اين تجمع با حضور پليس به خشونت كشيده شد.
آورام گليزر، يكي از پسران مالكوم گليزر و عضو هيئت مديره باشگاه قصد داشت براي ديدن اين بازي در الدترافورد حضور پيدا كند اما به دليل به تعويق افتادن پروازها به سبب فعاليت هاي آتشفشاني در ايسلند، در ورزشگاه حضور پيدا نكرد.
اين حركت دور جديدي از اعتراضات هواداران منچستريونايتد به حضور گليزرها در باشگاه محبوب شان است و مي تواند خروج آنها را تسريع كند.
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
جان تري: بايد در تابستان چند بازيكن جديد بخريم
كاپيتان آبي ها معتقد است كه منچستر يونايتد، آرسنال و ليورپول فصل آينده با قدرت بيشتري در بازي هاي ليگ حضور پيدا خواهند كرد و به همين دليل آنها نيز بايد در تابستان تيم شان را تقويت كنند.
سايت گل- انتظار مي رود كه مانند يكي دو فصل اخير چلسي خريد بزرگي در تابستان انجام ندهد اما جان تري، كاپيتان آبي ها، معتقد است كه باشگاه بايد در تابستان چند بازيكن جديد به خدمت بگيرد تا براي فصل بعد تيم قدرتمندتري داشته باشند.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" بي ترديد مي خواهيم بار ديگر قهرمان شويم اما همه تيم هاي "بيگ فور- چلسي، منچستريونايتد،آرسنال و ليورپول- نياز به تقويت شدن دارند زيرا همه مي خواهند قهرماني را از ما پس بگيرند. مطمئنا تابستاني پرمشغله اي براي تيم هاي بزگ خواهد بود. "
البته در حال حاضر اولويت براي تري، تمديد قرارداد جو كول و نيكلاس آنلكاست. اين دو بازيكن پس از بازي فينال جام حذفي، مذاكراتشان را با باشگاه براي تمديد قرارداد آغاز خواهند كرد.
" به هر حال ما در حال حاضر نيز تركيب قدرتمندي داريم. اميدوارم كه بتوانيم جو كول را حفظ كنيم زيرا او بازيكن بسيار مهمي براي ماست. اميدوارم نيكلاس آنلكا نيز قراردادش را تمديد كند و هيچ كدام از بازيكنان فعلي را از دست ندهيم.
سال گذشته زماني كه با باشگاه در مورد تمديد قرارداد خودم مذاكره مي كردم، از آنها خواستم ديديه دروگبا را حفظ كنند. اين مسئله براي من كليدي بود و او اين فصل بسيار درخشان ظاهر شد. من خواهان حفظ چنين بازيكناني هستم. بازيكناني مثل فرانك لمپارد و ديديه دروگبا اين فصل بسيار فوق العاده بودند و باشگاه بايد هر طور شده آنها را حفظ كند.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
مصدوميت مجدد وين روني
وین رونی در بازي ديروز مقابل استوك بار ديگر آسيب ديد تا حضورش در جام جهاني بار ديگر در هاله اي از ابهام قرار بگيرد.
سايت گل- وين روني، مهاجم تيم منچستر يونايتد، در بازي ديروز تيمش مقابل استوك كه با پيروزي 4-0 شياطين سرخ به پايان رسيد، به دليل آسيب ديدگي تعويض شد.
او در اواسط نيمه دوم لنگ لنگان بازي را ترك كرد و به نظر مي رسيد كه از ناحيه كشاله ران دچار آسيب ديدگي شده است.
ميزان آسيب ديدگي او هنوز مشخص نيست اما با توجه به اينكه زمان زيادي به آغاز رقابت هاي جام جهاني باقي نمانده، اين مسئله مي تواند موجب نگراني فابيو كاپلو شود.
روني در ماه هاي اخير روزهاي دشواري را سپري كرده است و چند بازي مهم تيمش را به دليل آسيب ديدگي از دست داده اما او براي اينكه بتواند در آفريقاي جنوبي سه شيرها را همراهي كند، با اراده و قدرت، همه اين مصدوميت ها را پشت سر گذاشته است.
اما كاپلو هنوز نسبت به آمادگي اين بازيكن مردد است و در صورتي كه اين مصدوميت جدي باشد، روند آمادگي تيم ملي انگليس براي جام جهاني را به مخاطره خواهد انداخت.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
پيشنهاد 40 ميليون يورويي منچستر سيتي به استيون جرارد
به سختي ميشود اين بازيكن را در يك باشگاه ديگر تصور كرد، مگر آنكه اتفاقي مثل آنچه كه براي كاكا و ميلان رخ داد، رخ بدهد.
سايت گل ـ منچسترسيتي كماكان پرخبرترين باشگاه انگليس است، آنها با پشتوانه مالي فوقالعاده خود قصد دارند هر كه را كه سر راهشان است از پيش رو بردارند و بنابراين نياز به خريدهاي عجيب و غريب دارد.
يكي از اين خريدها استيون جرارد اسطوره تيم ليورپول است كه در اين سالها پيشنهاد اغواكننده تيمهاي بزرگ، از رئال مادريد تا اينترميلان پاسخ مثبت نداده است، اما شرايط در باشگاه ليورپول به گونه خاصي است و چه بسا امسال اتفاق ديگري بيفتد روزنامه ميرر امروز گزارش داد منچسترسيتي با پيشنهاد 40 ميليون يورويي در انتظار پاسخ مثبت جرارد است و اگر او به اين پيشنهاد لبخند بزند، ممكن است از جمع قرمزپوشهاي ليورپول خارج شود.
البته در انگليس اين خبر را به دشواري باور ميكنند. چرا كه هم قيمت ارائه شده براي جرارد با وجود فصل نه چندان خوبش، چندان چشمگير نيست و هم اينكه به سختي ميشود اين بازيكن را در يك باشگاه ديگر تصور كرد، مگر آنكه اتفاقي مثل آنچه كه براي كاكا و ميلان رخ داد، رخ بدهد.