تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 22 اولاول ... 8141516171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 213

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لیگ برتر انگلیس / قهرمانی چلسی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

گزارش روز: رکوردهای چلسی در رقابتهای این فصل

چلسی رقابتهای این فصل لیگ برتر را با قهرمانی به پایان برد.

سایت گل- چلسی قهرمان این فصل لیگ برتر لقب گرفت و علاوه بر بالای سر بردن جام قهرمانی، رکوردهای متعددی را نیز به نام خود ثبت کرد که آنها را با هم مرور می کنیم:

* اولین تیم لیگ برتری که در یک فصل 100 گل به ثمر رساند آخرین قهرمان انگلیس که در طول رقابتهای یک فصل،با گلزنی فراوان به عنوان قهرمانی رسید، تاتنهام بود که در فصل 1-1960 توانست 102گل، یعنی یک گل کمتر از چلسی، به ثمر برساند. البته تاتنهام در فصل 3-1962 که به مقام دوم رسیدند، 111 گل به ثمر رساندند.

* اولین مربی ایتالیایی فاتح لیگ برتر کارلو آنچلوتی سومین مربی ایتالیایی چلسی پس از جیانلوکا ویالی و کلودیو رانیری است و اولین مربی ایتالیایی ای است که توانست جام قهرمانی را برای آبی پوشان به ارمغان بیاورد. او به علاوه پس از تد درک و ژوزه مورینیو، سومین مربی ای است که این جام را به استمفورد بریج آورده است.

* بهترین رکورد گلزنی دروگبا 36 گل در طول یک فصل. رکورد پیشین گلزنی دروگبا در فصل 7-2006 و زمانی که
    مورینیو مربی چلسی بود رقم خورد که در آن فصل این ستاره ساحل عاجی موفق به به ثمر رساندن 33 گل گردید. او در رقابتهای این فصل 36 بار برای چلسی به گل رسید که 29 تای آنها در رقابتهای لیگ برتر رقم خورد.

* بهترین رکورد گلزنی لمپارد ستاره انگلیسی باشگاه چلسی با به ثمر رساندن 27 گل رکورد جدیدی را در کارنامه اش ثبت کرد.بهترین رکورد گلزنی لمپارد در طول یک فصل، به ثمر رساندن 22 گل بود که 20 تای آن در رقابتهای لیگ برتر رقم خورده بود

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

فرگوسن: به آنچلوتي تبريك مي‌گويم؛ او مربي خوب و مرد خوبي است

فرگوسن به همه يادآوري كرد كه تيمش در فصل بعدي با قدرت بيشتري به رقابت بازخواهد برگشت.

سايت گل ـ سر آلكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد، از طريق همكاران و دستياران از برتري خيره‌كننده چلسي مقابل ويگان باخبر مي‌شد و آدامس مي‌جويد. حقيقت اين بود منچستر با هيچ نتيجه‌اي نمي‌توانست مانع از قهرماني چلسي بشود و اين براي فرگوسن كه به قهرماني عادت كرده تحمل ناپذير بود. با اين حال اين مربي كهنه‌كار به هواداران تيم وعده داد كه سال آينده با قدرت بيشتري به مسابقات بازخواهد گشت. او كه با روزنامه سان مصاحبه مي‌كرد در اين‌باره گفت:«اين سخت‌ترين ليگ در تمام دنياست و ما نبردي جدي‌اي با چلسي داشتيم.»

فرگوسن ادامه مي‌دهد:«ما سه سال متوالي قهرمان ليگ برتر شده‌ايم و مي‌دانيم كه قهرماني چقدر كار سختي است، با اين حال من به كارلو آنچلوتي تبريك مي‌گويم كه يك مربي خوب و يك مرد خوب است و البته كه ما در فصل آينده با قدرت بيشتر بازخواهيم برگشت. اين همه چيزي است كه منچستريونايتد انجام خواهد داد. سال آينده ما براي پس گرفتن عنوان قهرماني و عنوان اولمان تلاش خواهيم كرد.»

فرگوسن در اين مصاحبه از شكست مقابل بايرن و حذف از ليگ قهرمانان به عنوان بدترين ناكامي امسال نام برده است. او گفت:«وقتي به ليگ قهرمانان فكر مي‌كنم مي‌بينم كه چقدر بدآورديم ما حتما بايد به فينال مي‌رسيديم. چرا كه تيم بهتري بوديم. اما آن شب بدشانسي آورديم.»

او با اشاره به سختي‌هاي ليگ برتر ادامه مي‌دهد:«امروز رقابت بسيار دشوارتر از گذشته شده است و نوع فوتبالي هم كه ما در رقابت‌ با تيم‌هاي ديگر ارائه مي‌دهيم هم متفاوت از گذشته است. اينكه ما هميشه مدعي هستيم، ظرفيت منچستريونايتد را نشان مي‌دهد. به خاطر داشته باشيد وقتي من به اينجا آمدم ليورپول مدعي همه جام‌ها بود اما حالا آنها 20 سال است كه هيچ جامي نبرده‌اند. »

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

ديديه دروگبا: بهترين فصل دوران حرفه اي ام را پشت سر گذاشتم

مهاجم ساحل عاجي از موفقيت خودش و تيم چلسي بسيار خشنود است.

سايت گل- ديديه دروگبا، مهاجم تيم چلسي، قهرماني در رقابت هاي امسال ليگ برتر با چلسي كه ديروز با پيروزي مقابل ويگان به دست آمد، را بهترين لحظه دوران حرفه اي اش توصيف كرد.

او همچنين با 29 گل زده عنوان بهترين گلزن اين فصل جزيره را از آن خود كرد و اين مسئله نيز موجب بر خوشحالي او افزوده است.

او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت:" اين بهترين لحظه زندگي ورزشي من است. فصل فوق العاده اي را پشت سر گذاشتيم. گل هاي زيادي به ثمر رسانديم و فوتبال خيلي خوبي بازي كرديم، مسئله اي كه براي تيم بسيار مهم بود.

تيم در تمام طول فصل به سختي كار كرد و به من كمك كردند تا كفش طلايي را از آن خود كنم، جايزه اي كه براي من از اهميت زيادي برخوردار است.

اين جايزه اي ويژه و هيجان انگيز است و من به همه اعضاي تيم به خاطر كسب اين جايزه مديونم. ما در تمام طول فصل شخصيت مان را حفظ كرديم كه بسيار حائز اهميت بود و قدرت چلسي را به ساير تيم ها اثبات مي كرد.

من واقعا خوشحال هستم زيرا گل هاي زيادي به ثمر رساندم و كفش طلا را برد؛ ضمن اينكه قهرمان نيز شديم و اين بسيار فوق العاده است."

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

ابتكار هواداران منچستر يونايتد براي اعتراض به گليزر ها؛ پرواز هواپيما برفراز الدترافورد

طرفداران منچستريونايتد پيش از اين گفته بودند قصد دارند كاري انجام دهند كه براي گليزرها ترديدي باقي نماند كه ما مي خواهيم اين بازي، آخرين روز حضور آنها در الدترافورد باشد.

سايت گل- طرفداران معترض منچستر يونايتد، روز گذشته و پيش از آغاز ديدار تيم محبوب شان در مقابل استوك سيتي، با استفاده از يك هواپيما جمله " گليزرها بيرون" را بر فراز الدترافورد به نمايش گذاشتند.

اين حركت جزيي از برنامه طرفداران منچستريونايتد براي اين بازي بود. آنها پيش از اين گفته بودند قصد دارند كاري انجام دهند كه براي گليزرها ترديدي باقي نماند كه ما مي خواهيم اين بازي، آخرين روز حضور آنها در الدترافورد باشد.

تعداد زيادي از هواداران منچستر پيش از بازي ديروز در مقابل دري كه مالكان باشگاه از آن رفت و آمد مي كنند، حضور پيدا كردند و با نشان دادن پول هاي تقلبي خشم خود را به مالكان آمريكايي باشگاه نشان دادند. اين تجمع با حضور پليس به خشونت كشيده شد.

آورام گليزر، يكي از پسران مالكوم گليزر و عضو هيئت مديره باشگاه قصد داشت براي ديدن اين بازي در الدترافورد حضور پيدا كند اما به دليل به تعويق افتادن پروازها به سبب فعاليت هاي آتشفشاني در ايسلند، در ورزشگاه حضور پيدا نكرد.

اين حركت دور جديدي از اعتراضات هواداران منچستريونايتد به حضور گليزرها در باشگاه محبوب شان است و مي تواند خروج آنها را تسريع كند.

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

جان تري: بايد در تابستان چند بازيكن جديد بخريم

كاپيتان آبي ها معتقد است كه منچستر يونايتد، آرسنال و ليورپول فصل آينده با قدرت بيشتري در بازي هاي ليگ حضور پيدا خواهند كرد و به همين دليل آنها نيز بايد در تابستان تيم شان را تقويت كنند.

سايت گل- انتظار مي رود كه مانند يكي دو فصل اخير چلسي خريد بزرگي در تابستان انجام ندهد اما جان تري، كاپيتان آبي ها، معتقد است كه باشگاه بايد در تابستان چند بازيكن جديد به خدمت بگيرد تا براي فصل بعد تيم قدرتمندتري داشته باشند.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" بي ترديد مي خواهيم بار ديگر قهرمان شويم اما همه تيم هاي "بيگ فور- چلسي، منچستريونايتد،‌آرسنال و ليورپول- نياز به تقويت شدن دارند زيرا همه مي خواهند قهرماني را از ما پس بگيرند. مطمئنا تابستاني پرمشغله اي براي تيم هاي بزگ خواهد بود. "

البته در حال حاضر اولويت براي تري، تمديد قرارداد جو كول و نيكلاس آنلكاست. اين دو بازيكن پس از بازي فينال جام حذفي، مذاكراتشان را با باشگاه براي تمديد قرارداد آغاز خواهند كرد.

" به هر حال ما در حال حاضر نيز تركيب قدرتمندي داريم. اميدوارم كه بتوانيم جو كول را حفظ كنيم زيرا او بازيكن بسيار مهمي براي ماست. اميدوارم نيكلاس آنلكا نيز قراردادش را تمديد كند و هيچ كدام از بازيكنان فعلي را از دست ندهيم.

سال گذشته زماني كه با باشگاه در مورد تمديد قرارداد خودم مذاكره مي كردم، از آنها خواستم ديديه دروگبا را حفظ كنند. اين مسئله براي من كليدي بود و او اين فصل بسيار درخشان ظاهر شد. من خواهان حفظ چنين بازيكناني هستم. بازيكناني مثل فرانك لمپارد و ديديه دروگبا اين فصل بسيار فوق العاده بودند و باشگاه بايد هر طور شده آنها را حفظ كند.

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

مصدوميت مجدد وين روني

وین رونی در بازي ديروز مقابل استوك بار ديگر آسيب ديد تا حضورش در جام جهاني بار ديگر در هاله اي از ابهام قرار بگيرد.

سايت گل- وين روني، مهاجم تيم منچستر يونايتد، در بازي ديروز تيمش مقابل استوك كه با پيروزي 4-0 شياطين سرخ به پايان رسيد، به دليل آسيب ديدگي تعويض شد.

او در اواسط نيمه دوم لنگ لنگان بازي را ترك كرد و به نظر مي رسيد كه از ناحيه كشاله ران دچار آسيب ديدگي شده است.

ميزان آسيب ديدگي او هنوز مشخص نيست اما با توجه به اينكه زمان زيادي به آغاز رقابت هاي جام جهاني باقي نمانده، اين مسئله مي تواند موجب نگراني فابيو كاپلو شود.

روني در ماه هاي اخير روزهاي دشواري را سپري كرده است و چند بازي مهم تيمش را به دليل آسيب ديدگي از دست داده اما او براي اينكه بتواند در آفريقاي جنوبي سه شيرها را همراهي كند، با اراده و قدرت، همه اين مصدوميت ها را پشت سر گذاشته است.

اما كاپلو هنوز نسبت به آمادگي اين بازيكن مردد است و در صورتي كه اين مصدوميت جدي باشد، روند آمادگي تيم ملي انگليس براي جام جهاني را به مخاطره خواهد انداخت.

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

پيشنهاد 40 ميليون يورويي منچستر سيتي به استيون جرارد

به سختي مي‌شود اين بازيكن را در يك باشگاه ديگر تصور كرد، مگر آنكه اتفاقي مثل آنچه كه براي كاكا و ميلان رخ داد، رخ بدهد.

سايت گل ـ منچسترسيتي كماكان پرخبرترين باشگاه انگليس است، آنها با پشتوانه مالي فوق‌العاده خود قصد دارند هر كه را كه سر راهشان است از پيش رو بردارند و بنابراين نياز به خريدهاي عجيب و غريب دارد.
    يكي از اين خريدها استيون جرارد اسطوره تيم ليورپول است كه در اين سال‌ها پيشنهاد اغواكننده تيم‌هاي بزرگ، از رئال مادريد تا اينترميلان پاسخ مثبت نداده است، اما شرايط در باشگاه ليورپول به گونه خاصي است و چه بسا امسال اتفاق ديگري بيفتد روزنامه ميرر امروز گزارش داد منچسترسيتي با پيشنهاد 40 ميليون يورويي در انتظار پاسخ مثبت جرارد است و اگر او به اين پيشنهاد لبخند بزند،‌ ممكن است از جمع قرمزپوش‌هاي ليورپول خارج شود.
    البته در انگليس اين خبر را به دشواري باور مي‌كنند. چرا كه هم قيمت ارائه شده براي جرارد با وجود فصل نه چندان خوبش، چندان چشم‌گير نيست و هم اينكه به سختي مي‌شود اين بازيكن را در يك باشگاه ديگر تصور كرد، مگر آنكه اتفاقي مثل آنچه كه براي كاكا و ميلان رخ داد، رخ بدهد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

حیف این زن نبود ؟
    من واقعا موندم جان چه فکری میکرده؟! اخه یکی از دوستان گفتن که اون زنه هم خوب نبوده!!
    ( چه فکری پیش خودت کردی مرد؟! از این بهتر میخواستی یعنی؟!! خیلی بی انصافی: دی )
    اسمش چیه؟! Toni Pooleه انگاره آره؟!
    به قول دکتر صدر با بازیکنانی مثل نانی نمیشه جامو
    اقا این دکتر رو خیلی جدی نگیرید!
    من یادمه تویه برنامه 100فیلم هم میومد و یه حرفا عجیبی درباره فیلمی که قرار بود اون شب پخش بشه میزد!
    کلن تریپ خیلی میره واسه خودش!
    چون اینجا جاش نیست این آخریم میگمو تمام
    کاملاَ برعکسه چون کسی که ، زیدان، فیگو، رونالدو(هر دو) ، کاکا، بکام، روبرتو کارلوس و...(اینا فقط چند نمونه از بازیکنای سال های اخیر) رو نشناسه هیچوقت از تیمی طرفداری نمیکنه و براش 6 جام و قهرمانی مفهومی نداره.
    منم دیگه چیزی نمیگم اما آخه رو حساب کدوم منطقی این حرف رو میزنید؟!؟!
    3 تا از رفقای خود من به خاطر خریدای امسال رئال طرفدار دو آتیششن
    اگه به رفیقاس، من کلی از رفیقام هستن که الان نمیشه بگی بارسا اینطوره وگرنه میزنن میکشنت در حالیکه دو سال پیش که طرفداریشون رو از بارسا شروع کردن، میومدن اسامی درست بازیکنای بارسا رو از خود من میپرسیدن!! اما به رفیق و اینا و نیست و خیلی کلی تره...
    سر آلکس فرگوسن: ما باز خواهیم گشت
    هه!
    ما هم میشینیم نگاه میکنیم!
    سال دیگه هم به جایی نمیرسید!
    (تند بخونید این تیکه رو!) حالا ببین!

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

من نمیگم قهرمانی بی تاثیره ولی معتقدم تبلیغات و خرید بازیکن تاثیرش بیشتره
    بحث تبلیغات رو نگو که فعلا شبکه سه و همه گزارشگرای فوتبال دارن تبلیغ بارسا رو میکنن.
    دیگه انتظار داری طرفدارای 2 روزه فوتبال با اینهمه تبلیغ برن طرفدار رئال بشن؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

يازده بازيکن برتر فصل ليگ برتر انگليس

بخش انگليسي سايت گل يازده بازيکن برتر اين فصل ليگ برتر را انتخاب کرده است.

بخش انگليسي سايت گل يازده بازيکن برتر اين فصل ليگ برتر را چنين انتخاب کرده است:
    دروازه‌بان: جو هارت(بيرمنگام سيتي)

گرچه کمترين گل خورده فصل در اختيار پيتر چک بود، اما جو هارت نمايش خيلي خوبي در تمام فصل داشت. رقباي او براي کسب اين عنوان پپرينا، ادوين فندرسا، مارک شوآرتس و براد فريدل بودند.
    دفاع راست: درانيسلاو ايوانوويچ(چلسي)
    اين مدافع قوي هيکل در شرايطي ليگ برتر را آغاز کرد که اعتماد چنداني به او نبود، اما نمايش درخشان وي در طول فصل نشان داد که هيچ اشتباهي در خريدش صورت نگرفته است. او توانايي خوبي در دفاع و حمله دارد و همواره در هجوم قابل تکيه است.
    دفاع وسط: ريچارد دان(استون ويلا)
    اينجا مردي را داريم که بعد از يک فصل ضعيف در منچسترسيتي اجازه ترک اين تيم را پيدا کرد. اما اين براي او به معناي پايان کار نبود و ريچارد جنگجو با ويلا فصل خوبي را سپري کرد، او حتي بهتر از نمانيا ويديچ، تيمش را در دفاع رهبري کرد.
    دفاع وسط: مايکل داوسون(تاتنهام)
    انرژي و قابليت‌هاي فيزيکي داوسون در تمام فصل فوق‌العاده بود و اين از دلايل صعود تاتنهام به ليگ قهرمانان سال آينده محسوب مي‌شود. او مدافع با تجربه‌اي است و سرعت خيلي خوبي هم دارد.
    دفاع چپ: پاتريس اورا(منچستريونايتد)
    اشليک هولم قبل از مصدوميت در فرم بسيار خوبي به سر مي‌برد اما اورا براي انتخاب به عنوان دفاع چپ فصل گزينه بهتري است. او با شکل خاص دويدن و نفس کم‌نظيرش در تيم سرآلکس يک چهره برتر محسوب مي‌شود.
    بال راست: کريگ بلمي(منچسترسيتي)
    اگر کارلوس تبس بهترين بازيکن منچسترسيتي در طول فصل بود، بلمي موثرترين بازيکن اين تيم محسوب مي‌شود. او هميشه به عنوان بال به کار گرفته شد، جايي که پست اصلي او نيست. اما توان و بازي فداکارانه وي کاري کرد که همواره در فرم عالي باشد.
    هافبک وسط: فرانک لمپارد (چلسي)
    يک فصل خوب ديگر براي فرانکي، او بهترين هافبک ليگ برتر انگليس است، بازيکني که استارت خوبي نداشت اما به بهترين شکل کار را به پايان رساند. لمپارد با شم گلزني فوق‌العاده همواره گره‌گشاي چلسي بود. ضمن اينکه کاراکتر اين بازيکن، مشکلات دوران جان تري را تا حد زيادي پوشش داد.
    هافبک وسط: سسک فابرگاس(آرسنال)
    مصدوميت فصل رويايي سسک را ويران کرد، اما آنچه که او در همين مدت انجام داد بي‌نظير بود. او طوري بازي کرد که شايد هيچکس در دنيا نمي‌تواند بازي کند. کلاس بازي سسک در حد درجه‌ اول‌هاي جهان است.
    بال چپ: فلورين مالودا(چلسي)
    او فصل خوب خود را مديون کارلو آنچلوتي است. مالودا که سال‌هاست در چلسي بازي مي‌کند هرگز به اين خوبي نبود. او حتي بهتر از لوکا مودريچ بازيکن تاتنهام و گرت بيل بازي کرد و خيلي از گل‌هاي فصل با پاس او به ثمر رسيد.
    مهاجم: ديديه دروگبا(چلسي)
    بهترين گلزن ليگ برتر. لمس توپ او، قدرت فيزيکي استثنايي‌اش و سرعت کم‌نظيرش او را مبدل به کابوس هميشگي مدافعان ليگ برتر کرده است. او در همه فصل خوب بود و گل‌هاي بسيار سرنوشت‌سازي براي چلسي به ثمر رساند.
    مهاجم: وين روني(منچستريونايتد)
    او بازيکن فصل هم هست. شايد حق کارلوس تبس هم بود که در اين تيم منتخب باشد اما روني از همه بهتر بود. بازيکني که اگر مصدوم نمي‌شد ممکن بود منچستر را به قهرماني ليگ برتر برساند. او در غياب کريس رونالدو کاري کرد که جاي خالي وي هرگز به چشم نيايد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این عکس خیلی جالبه. بعد میگن جان تری به خانواده توجه نمی کنه الکی به خاطر یه رابطه اون موضوع رو بزرگ کردن :

...
    بینم اون خانومه، خانومشه؟!
    اگه آره، پس ببین زن اون یکی چی بوده که باعث شده جان بیخیال این شه!!!
    +
    واقعا این صحنه بازی کردن جان با این دو تا کوچولو، خیلی زیبا بود...
    چه بچه های بانمکی هم هستن...موش بخورتشون!: دی
    +
    هنوز کارلو چیزی نگفته؟؟
    یا بقیه بازیکنا؟؟ پیام تبریکی چیزی...
    من واقعا موندم جان چه فکری میکرده؟! اخه یکی از دوستان گفتن که اون زنه هم خوب نبوده!!
    ( چه فکری پیش خودت کردی مرد؟! از این بهتر میخواستی یعنی؟!! خیلی بی انصافی: دی )
    اسمش چیه؟! Toni Pooleه انگاره آره؟!

...
    Vanessa Perroncel
    (former girlfriend of Wayne Bridge)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان رئالی به عنوان تاپیک توجه کنن لطفا!!!
    چون اینجا جاش نیست این آخریم میگمو تمام
    کاملاَ برعکسه چون کسی که ، زیدان، فیگو، رونالدو(هر دو) ، کاکا، بکام، روبرتو کارلوس و...(اینا فقط چند نمونه از بازیکنای سال های اخیر) رو نشناسه هیچوقت از تیمی طرفداری نمیکنه و براش 6 جام و قهرمانی مفهومی نداره.
    3 تا از رفقای خود من به خاطر خریدای امسال رئال طرفدار دو آتیششن
    بابای خود من رونالدو رو میشناسه(با اینکه اصلاَ از فوتبال خوشش نمیاد) ولی اصلاَ نمیدونه بارسلونا ماله کدوم کشوره چه برسه به اینکه بدونه چند تا جام گرفته
    اون قضیه ت و ط رم فقط برای آرایه مبالغه گفتم(!) جدی نگیر
    من نمیگم قهرمانی بی تاثیره ولی معتقدم تبلیغات و خرید بازیکن تاثیرش بیشتره چون کسی که میخواد طرفدار تیمی بشه اول فصل این کارو میکنه نه آخر فصل بعد از قهرمانی
    در ثانی یعنی بارسلونا نباید قهرمان بشه چون طرفدارای جدید پیدا میکنه و این بده چرا خودت اینقدر برای قهرمانی رئال بال بال میزنی (شوخی) . بزار قهرمان نشه و طرفداراش اصیل باقی بمونن
    در آخر به قول دوست رئالیمون طرفداری باید از یه جایی شروع بشه مگه خودت وقتی به دنیا اومدی رو قلبت نوشته بود رئال مادرید. مگه چند نفر اصلاَ چلسیو تا 6-7 سال قبل میشناخت تا قبل از خرید ستاره و قهرمانی هاش؟ پس همه طرفدارای چلسی هم که خود شمام یکیشونین ، از فوتبال سر در نمیارن.
    خییییلییی طولانی شد ولی این آخریش بود.
    دوست من بیخود جواب ریالی های عزیز رو نده!

تیمی که اینقدر زیبا و تهاجمی بازی میکنه اونم با داشته های خودش نه خرید بازیکنان میلیاردی و نمایشی بایدم تعداد طرفداراش زیاد بشه! نمیدونم دوستان از چی ناراحتن (البته میدونم!)

بیشتر دوستان بارسایی من از زمان بازی گواردیولا طرفدار این تیم بودن...
    Last edited by Rastin.; 10-05-2010 at 21:19.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دوست من بیخود جواب ریالی های عزیز رو نده!

تیمی که اینقدر زیبا و تهاجمی بازی میکنه اونم با داشته های خودش نه خرید بازیکنان میلیاردی و نمایشی بایدم تعداد طرفداراش زیاد بشه! نمیدونم دوستان از چی ناراحتن (البته میدونم!)

بیشتر دوستان بارسایی من از زمان بازی گواردیولا طرفدار این تیم بودن...
    شما هم دقت کن چون فک نمیکنم عنوان تاپیک به بارسا هم مربوط باشه
    مطمئن باش یه طرفدار رئال مثه من که از بارسا متنفره ( با عرض معذرت ) حتی اگه سوپر قشنگ هم بازی کنه من حالم از بازی کردنش به هم میخوره...قبول دارم منطق تو این ایده سفره ولی خوب مطمئن باش همه از بازیای بارسا لذت نمیبرن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

عجب گیری کرده جان این وسط!!!: دی
    واقعا نمیشه بیخیال یکی شد!
    اما باید اعتراف کنم که جان بهترین کار رو کرده! در واقع از هر دو طرف استفاده کرده!!!
    واقعا حرفه ای گری کرده! باید یه جایزه برا اینکار بهش بدن! : دی

فقط یه چی! این دومیه، بارداره؟!؟!؟!
    به دستاش دقت کنید! تویه اکثر عکسهاش هم همینطوره!! نکنه جان تری توانش رو به رخش کشیده؟!؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

همین:
    شما هم دقت کن چون فک نمیکنم عنوان تاپیک به بارسا هم مربوط باشه
    بقیه صحبت ها هم نیازی به جواب دادن نیست چون کاملا منطق جالب شما مشخصه...
    خواهشا دیگه صحبت نکنید درباره بارسا و رئال...
    يازده بازيکن برتر فصل ليگ برتر انگليس
    من نمیدونم چرا پیتر چک انتخاب نشده؟!
    جان هم جاش خالی!
    مهاجمان لیست البته بدون هیچ بحثی انتخاب شدن!این دوتا فوق العاده هستن!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب گیری کرده جان این وسط!!!: دی
    واقعا نمیشه بیخیال یکی شد!
    اما باید اعتراف کنم که جان بهترین کار رو کرده! در واقع از هر دو طرف استفاده کرده!!!
    واقعا حرفه ای گری کرده! باید یه جایزه برا اینکار بهش بدن! : دی

فقط یه چی! این دومیه، بارداره؟!؟!؟!
    به دستاش دقت کنید! تویه اکثر عکسهاش هم همینطوره!! نکنه جان تری توانش رو به رخش کشیده؟!؟!
    آخه یکی نیست بگه چرا حالا حتما باید با نامزد بریج این کارو انجام بده
    خیلی ناراحتم که جان تری کاپیتانی تیم ملی انگلیس رو از دست داده. مخصوصا که طرفدار سرسخت تیم ملی انگلیس هم هستم.
    الان انگلیس قهرمان جام جهانی بشه واقعا جان تری حسرت می خوره. واقعا این سوال پیش میاد که این زن ارزش اونو داره که به خاطرش بالا بردن جام رو از دست بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •