دوست عزیز (آقا میلاد)!
این طرز صحبت شما، راجع به تیمی مثل بارسا واقعا (با عرض پوزش) بچه گانست! من طرفدار بارسا نیستم و نمیخوام دایه عزیزتر از مادر باشم...
اما همین بارسایی که شما اینطوری میکوبینش، تنها تیمی که از آغاز قرن 21 (تو این 10 سال اخیر) موفق شده، دو بار چمپیونز لیگ رو فتح کنه... این دو قهرمانی در شرایطیه که به گذشته زیاد دور هم مربوط نیست و به فصل قبل و 4 فصل قبل برمیگرده و بازیکنانی از تیم 4 فصل قبل هم تو بارسا هستند... در صورتی که از آخرین قهرمانی شما تو چمپیونز لیگ 9 سال میگذره و ضمنا این تنها قهرمانی شما با فرمته جدید لیگ قهرمانانه.
هدفم از این حرفا، مقایسه افتخارات دو تیم بایرن و بارسا نیست!... هدفم اینه که بفهمیم بارسا تو این دو سه سال اخیر با رشدی که داشته، ثابت کرده که تو بسیاری از موارده فوتبالی، یک سرو گردن از تیم های قدرتمند دیگه، بالاتره...
.gif)
شما همچین میگی با گذشته کار نداشته باشید مثل اینکه میخوایم بریم راجع به بازی های پلاتینی و رودگولیت حرف بزنیم...
من با اینکه تیمم تو بازی فینال پارسال از بارسا شکست خورد، اما همیشه گفتم که اون قهرمانی و 5 قهرمانی دیگه، حقه بارسا بود...
اگر امسال هم بارسا به فینال نرسید، دلیلش نداشتن لیاقت نبود (به طرفدارای اینتر جسارت نشه، ضمنا خودم شدیدا فن اینترم
.gif)
) بلکه به خاطر
فقط دفاع کردن و البته
منطقی دفاع کردن اینتر در بازی برگشت بود... امسال هم انصافا بارسا تا مرحله نیمه نهایی با اقتدار کامل بالا اومده بود...
ضمنا بشین خداوکیلی رو لحن صحبتت کار کن... ای کاش جنبه طرفدارای رئال رو (با اون همه افتخاراتش و ستارگانش) بعضی از تیم ها داشتند که تا یه افتخاری رو میارن، اینقدر جوگیر نشن...
.gif)
طرفدارای بایرن اگه متن بالا رو خوندن از دست من ناراحت نشن، و خواهشا یه بار دیگه پستم رو با حالت بی طرفی بخونن.
قربون همتون
.gif)
یاعلی
.gif)