تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 18 از 43 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست عزیز (آقا میلاد)!

این طرز صحبت شما، راجع به تیمی مثل بارسا واقعا (با عرض پوزش) بچه گانست! من طرفدار بارسا نیستم و نمیخوام دایه عزیزتر از مادر باشم...
    اما همین بارسایی که شما اینطوری میکوبینش، تنها تیمی که از آغاز قرن 21 (تو این 10 سال اخیر) موفق شده، دو بار چمپیونز لیگ رو فتح کنه... این دو قهرمانی در شرایطیه که به گذشته زیاد دور هم مربوط نیست و به فصل قبل و 4 فصل قبل برمیگرده و بازیکنانی از تیم 4 فصل قبل هم تو بارسا هستند... در صورتی که از آخرین قهرمانی شما تو چمپیونز لیگ 9 سال میگذره و ضمنا این تنها قهرمانی شما با فرمته جدید لیگ قهرمانانه. هدفم از این حرفا، مقایسه افتخارات دو تیم بایرن و بارسا نیست!... هدفم اینه که بفهمیم بارسا تو این دو سه سال اخیر با رشدی که داشته، ثابت کرده که تو بسیاری از موارده فوتبالی، یک سرو گردن از تیم های قدرتمند دیگه، بالاتره... شما همچین میگی با گذشته کار نداشته باشید مثل اینکه میخوایم بریم راجع به بازی های پلاتینی و رودگولیت حرف بزنیم...

من با اینکه تیمم تو بازی فینال پارسال از بارسا شکست خورد، اما همیشه گفتم که اون قهرمانی و 5 قهرمانی دیگه، حقه بارسا بود...
    اگر امسال هم بارسا به فینال نرسید، دلیلش نداشتن لیاقت نبود (به طرفدارای اینتر جسارت نشه، ضمنا خودم شدیدا فن اینترم) بلکه به خاطر فقط دفاع کردن و البته منطقی دفاع کردن اینتر در بازی برگشت بود... امسال هم انصافا بارسا تا مرحله نیمه نهایی با اقتدار کامل بالا اومده بود...

ضمنا بشین خداوکیلی رو لحن صحبتت کار کن... ای کاش جنبه طرفدارای رئال رو (با اون همه افتخاراتش و ستارگانش) بعضی از تیم ها داشتند که تا یه افتخاری رو میارن، اینقدر جوگیر نشن...
    طرفدارای بایرن اگه متن بالا رو خوندن از دست من ناراحت نشن، و خواهشا یه بار دیگه پستم رو با حالت بی طرفی بخونن.
    قربون همتون
    یاعلی

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دوست عزیز (آقا میلاد)!

این طرز صحبت شما، راجع به تیمی مثل بارسا واقعا (با عرض پوزش) بچه گانست! من طرفدار بارسا نیستم و نمیخوام دایه عزیزتر از مادر باشم...
    اما همین بارسایی که شما اینطوری میکوبینش، تنها تیمی که از آغاز قرن 21 (تو این 10 سال اخیر) موفق شده، دو بار چمپیونز لیگ رو فتح کنه... این دو قهرمانی در شرایطیه که به گذشته زیاد دور هم مربوط نیست و به فصل قبل و 4 فصل قبل برمیگرده و بازیکنانی از تیم 4 فصل قبل هم تو بارسا هستند... در صورتی که از آخرین قهرمانی شما تو چمپیونز لیگ 9 سال میگذره و ضمنا این تنها قهرمانی شما با فرمته جدید لیگ قهرمانانه. هدفم از این حرفا، مقایسه افتخارات دو تیم بایرن و بارسا نیست!... هدفم اینه که بفهمیم بارسا تو این دو سه سال اخیر با رشدی که داشته، ثابت کرده که تو بسیاری از موارده فوتبالی، یک سرو گردن از تیم های قدرتمند دیگه، بالاتره... شما همچین میگی با گذشته کار نداشته باشید مثل اینکه میخوایم بریم راجع به بازی های پلاتینی و رودگولیت حرف بزنیم...

من با اینکه تیمم تو بازی فینال پارسال از بارسا شکست خورد، اما همیشه گفتم که اون قهرمانی و 5 قهرمانی دیگه، حقه بارسا بود...
    اگر امسال هم بارسا به فینال نرسید، دلیلش نداشتن لیاقت نبود (به طرفدارای اینتر جسارت نشه، ضمنا خودم شدیدا فن اینترم) بلکه به خاطر فقط دفاع کردن و البته منطقی دفاع کردن اینتر در بازی برگشت بود... امسال هم انصافا بارسا تا مرحله نیمه نهایی با اقتدار کامل بالا اومده بود...

ضمنا بشین خداوکیلی رو لحن صحبتت کار کن... ای کاش جنبه طرفدارای رئال رو (با اون همه افتخاراتش و ستارگانش) بعضی از تیم ها داشتند که تا یه افتخاری رو میارن، اینقدر جوگیر نشن...
    طرفدارای بایرن اگه متن بالا رو خوندن از دست من ناراحت نشن، و خواهشا یه بار دیگه پستم رو با حالت بی طرفی بخونن.
    قربون همتون
    یاعلی
    شما لحن منو پیگیری کن دوست من..

کجاش بد بود..؟

دارم می گم بایرن امسال از بارسای امسال بهتره..؟ شما رو این شک داری..؟

آخه جالبش می دونیه چیه..؟ اینجا هر کس واسه خودش طرفدار 10 تا تیمه... این تیم حذف میشه میگه اون یکی

اون یکی حذف میشه میگه این یکی..!!

آخه شما به من بگو لیون طرفدار داره تو ایران که وقتی بازی بایرن و لیون میشه اینجا چند تا لیونی پیدا میشن..؟

نه دوست من ؛ خوب نیست ! آدم طرفدار اندرلخت باشه با شاختار باشه ولی رو حرفش بمونه..!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

مطمئن باش تیمایی که لیاقتشو داشتن اومدن بالا!
    خب ممنون دوست عزیز که بدون تعصب حرف حق را زدید
    فینال امسال به نظرم خیلی جالب و جذابه ....واقعا هر دو تیمه فینالیست امسال عالی کار کردن هم بایرن هم اینتر
    هر کدوم از این 2 تیم هم که قهرمان بشه بدون شک شایسته ترین تیم اروپا برای کسب این مقام بوده

1عده از دوستان من نمیدونم برای چی میان اینجا پست میدن!!
    بارسا بهترین تیمه؟ چه ربطی داره به این تاپیک؟
    عنوان تاپیک: " کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (فینال)"
    حالا اینکه پارسال بارسا چیکار کرد و امسال چیکار میخواست بکنه ولی نشد و.... را بهش میگن قصه ی حسین کرد شبستری این تاپیک هم جای قصه گفتن نیست
    لطفا طرفداران بارسا و منچستر و..... تاپیک را منحرف نکنن و ادامه ی کل کل را بذارن برای سال اینده

پ.ن:اگه فینال امسال 3 جانبه بین بایرن و اینتر و چلسی بود خیلی جالب میشد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

خب ممنون دوست عزیز که بدون تعصب حرف حق را زدید
    فینال امسال به نظرم خیلی جالب و جذابه ....واقعا هر دو تیمه فینالیست امسال عالی کار کردن هم بایرن هم اینتر
    هر کدوم از این 2 تیم هم که قهرمان بشه بدون شک شایسته ترین تیم اروپا برای کسب این مقام بوده

عنوان تاپیک: " کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (فینال)"
    حالا اینکه پارسال بارسا چیکار کرد و امسال چیکار میخواست بکنه ولی نشد و.... را بهش میگن قصه ی حسین کرد شبستری این تاپیک هم جای قصه گفتن نیست
    لطفا طرفداران بارسا و منچستر و..... تاپیک را منحرف نکنن و ادامه ی کل کل را بذارن برای سال اینده

پ.ن:اگه فینال امسال 3 جانبه بین بایرن و اینتر و چلسی بود خیلی جالب میشد

حیف که این پایین گزنیه تشکر نداره...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوست گرامی
    اولا این حق به همه عضوهای فروم داده شده که طبق قوانین، در هر انجمنی پست بدن.
    ثانیا، کسایی که طرفدار بارسا یا منچستر یا هر تیم دیگه هستند، موقعی تو این تاپیک پست دادن که تیمشون توسط فرد یا گروهی مورده کارشناسی قرار گرفته یا حتی زیر سوال رفته... نمونش همین جریان بارسا بهترینه یا بهترین نیست!، این موضوع رو دو یوزر طرفدار رئال و بایرن مطرح کردند. بالتبع حرفی زده شده، که همکار این انجمن (که طرفدار بارساست) خواسته راجع به تیمش صحبت کنه...
    ثالثا (این مربوط به پست خودمه) پستی که من دادم، به هیچ وجه با موضوع تاپیک (که لیگ قهرمانان اروپاست) مغایرت نداشت و درباره 4 فینالیست دو فصل اخیر لیگ قهرمانان بوده که بحث های مطرح شده، تماما حقیقت داشته...
    کسی که با پست من مشکل داره، یا از حقیقت میترسه یا تیمای ذکر شده تو پستم.
    یاعلی
    پ.ن: یه نکته جالب رو امروز دیدم و اون اینه که ظی دو دوره‏ی اخیری که اسپانیایی ها قهرمان چمپونز لیگ شده (کاری با قهرمانی فصل قبل بارسا ندار) یعنی فوصول 02-2001 و 06-2005، پس از آنها یک تیم ایتالیایی قهرمان شده... و اگر اینتر قهرمان بشه، این اتفاق برای سومین بار تکرار میشه...
    جالبتر اینکه از سال 2004-2005 به بعد به ترتیب تیم های انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی قهرمان شدند و بر طبق احتمالات، امسال نوبت اینتر هستش!
    خلاصه به امید قهرمانی اینتر!
    Last edited by pcforlife; 16-05-2010 at 22:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دوست گرامی
    ثانیا، کسایی که طرفدار بارسا یا منچستر یا هر تیم دیگه هستند، موقعی تو این تاپیک پست دادن که تیمشون توسط فرد یا گروهی مورده کارشناسی قرار گرفته یا حتی زیر سوال رفته... نمونش همین جریان بارسا بهترینه یا بهترین نیست!، این موضوع رو دو یوزر طرفدار رئال و بایرن مطرح کردند. بالتبع حرفی زده شده، که همکار این انجمن (که طرفدار بارساست) خواسته راجع به تیمش صحبت کنه...
    ثالثا (این مربوط به پست خودمه) پستی که من دادم، به هیچ وجه با موضوع تاپیک (که لیگ قهرمانان اروپاست) مغایرت نداشت و درباره 4 فینالیست دو فصل اخیر لیگ قهرمانان بوده که بحث های مطرح شده، تماما حقیقت داشته...
    یاعلی
    پ.ن: یه نکته جالب رو امروز دیدم و اون اینه که ظی دو دوره‏ی اخیری که اسپانیایی ها قهرمان چمپونز لیگ شده (کاری با قهرمانی فصل قبل بارسا ندار) یعنی فوصول 02-2001 و 06-2005، پس از آنها یک تیم ایتالیایی قهرمان شده... و اگر اینتر قهرمان بشه، این اتفاق برای سومین بار تکرار میشه...
    جالبتر اینکه از سال 2004-2005 به بعد به ترتیب تیم های انگلیسی، اسپانیایی و اسپانیایی قهرمان شدند و بر طبق احتمالات، امسال نوبت اینتر هستش!

خلاصه به امید قهرمانی اینتر!

میشه منظورتو از پی نوشتت واضح تر بگی...؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میشه منظورتو از پی نوشتت واضح تر بگی...؟

البته قهرمانی بایرن در سال 2001 بعد از قهرمانی یه تیم اسپانیایی (قهرمانی رئال در دوره قبل یعنی سال 2000) صورت گرفت.
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

البته قهرمانی بایرن در سال 2001 بعد از قهرمانی یه تیم اسپانیایی (قهرمانی رئال در دوره قبل یعنی سال 2000) صورت گرفت.
    یاعلی

در کل جالبین..!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوست گرامی
    عزیز دل برادر!
    بله درست, کسی هم نگفت اینجا پست ندین
    ولی
    پست باید در ارتباط با موضوع تاپیک باشه
    درسته؟!
    خب بله پستی که به تاپیک ربطی نداره منجر میشه به کل کل و جنجال
    ضمنا اون دوستمون که طرفدار بایرن هستن , موضوعی را مطرح نکردن به قول شما فقط جواب دادن
    همکار انجمن هم باید پستی که به تاپیک ربطی نداشت را پاک میکردن نه اینکه تازه جواب هم بدن(البته صلاح مملکت خویش خوسروان دانند)

یاعلی
    ببین عزیز مشکل همین جاست که شما حتی موضوع تاپیک را متوجه نشدین , تکرار میکنم: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (فینال)

موضوع تاپیک به هیچ وجه "لیگ قهرمانان اروپاست" نیست!
    کسی نه از حقیقت میترسه نه از تیمی که شما طرفدارشی(قبلنا منچستر و اخیرا هم اینتر!!!!)
    علی یارتون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ضمنا اون دوستمون که طرفدار بایرن هستن , موضوعی را مطرح نکردن به قول شما فقط جواب دادن
    همکار انجمن هم باید پستی که به تاپیک ربطی نداشت را پاک میکردن نه اینکه تازه جواب هم بدن(البته صلاح مملکت خویش خوسروان دانند)
    فکر کنم فقط مدیرا بتونن تاپیک ها و پست ها رو مدیفای کنن! ضمنا همکار انجمن قبل از اینکه همکار انجمن باشن، عضو فروم هستند و همینطور که طرفدار بایرن میتونن جواب بدن، ایشون هم میتونن... (البته من وکیل وصی جناب nw_nk نیستم... خود ایشون بیان پاسخ بدن بهتره)
    ببین عزیز مشکل همین جاست که شما حتی موضوع تاپیک را متوجه نشدین , تکرار میکنم: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (فینال)
    موضوع تاپیک به هیچ وجه "لیگ قهرمانان اروپاست" نیست!
    شما یه چرخ بزن تو این تاپیک، موارد بهتری از متوجه نشدن موضوع تاپیک را پیدا میکنی! (جسارت نشه هم از خودتون و هم از دیگر یوزرهای طرفدار تیم مورد علاقت) من موارد خیلی بهتری سراغ دارم... خواستی بگو واست پ.خ کنم.
    بالتبع موضوع تاپیک هر چقدر هم محدود، به تیم و زمان باشه، باز هم بحث گذشته و تیم های حذف شده توسط طرفدارای تیم های فینالیست مطرح میشه والا اگه این تاپیک بعد از قهرمانی یکی از دوتیم بایرن یا اینتر زده میشد، بهتر بود که...
    درضمن من که اینتر تیم مورد علاقم (بعد از یونایتد) هستش کلا با این پستم 7 تا پست تو این تاپیک دادم... که اگر خیلی از دوستان از حرفای منو نقل قول نمیکردن این تعداد از تعداد انگشتای یه دست هم کمتر بود...
    (قبلنا منچستر و اخیرا هم اینتر!!!!)
    اینقدر تو این انجمن خبر ورزشی منو مورد امواجی از تهمت، تحقیر و حتی ناسزا قرار دادن (و البته خود اون افراد خراب شدن) که دیگه عادت کردم! باز حالا دوز این حرف شما (که یکی دو بار تو همین تاپیک به طور غیر مستقیم اشاره کرده بودید) در مقابل حرفای گذشته خیلی کمتره...!!
    عزیز جان... این پست منو ببین، قبل از حذف یونایتد بوده در لیگ قهرمانان اروپا، برای دوستان دیگه نقل قول می کنم که ببینن:
    دوست دارم فینال منچستر اینتر باشه... چون هر دوتاشون رو خیلی دوست دارم...
    از طرفی دوست دارم باز یه فینال انگلیسی ببینم یعنی منچستر آرسنال!
    اما انتقام هم گاهی اوقات شیرینه... پس منچستر بارسا هم فینال عالی ای هستش...!
    یاعلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قضاوت با اونایی که حرف منو شما رو میخونن.
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •