من فکر میکنم گرونتر از این حرفا باشه
من دیروز از نماینده سازگار z560 رو پرسیدم گفت یک میلیون و صد
گرون گفت فکر کنم دیگه مدل جدیدشم میگه یک و پونصد حتما...![]()
من فکر میکنم گرونتر از این حرفا باشه
من دیروز از نماینده سازگار z560 رو پرسیدم گفت یک میلیون و صد
گرون گفت فکر کنم دیگه مدل جدیدشم میگه یک و پونصد حتما...![]()
سري ideapad y570 تو سايت lenovo
lکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این z560 چه فرقی با z570 داره
همه چیش که یکیه
و قیمتش!!!
و کلا کیفیت نمایش توی این سری چطور هست؟
نسبت به asus n53 چی؟
ممنون![]()
این سری ها یعنی z570 , y570, g570 و سری 470 همگی به نسل دوم از پردازنده های sandy bridge اینتل مجهز هستن![]()
تا 1500 بهترین لپتاپ ( کانفیگ بالا، usb3 ، Bluray) که حتما 14 اینچ باشه چی پیشنهاد میکنید؟؟
y460p lenovo با پردازنده جدید سندی بریج و گارانتی سازگار اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از یکی از نمایندگی های سازگار شنیدم شرکت لنوو قراردادش با ibm تموم شده و جدیدا لب تاباش از چین وارد می شه و می گفتم چند تا ازشون فروختم و خراب درآومدن
اگه لنوو 570 هم بياد تو ايران گرونتر از اين صحبتاس ولي ارزش صبر كردنشو داره به نظرم تا ببينيم چي از اب درمياد
چند تا مدلش اومده برو سایت سازگار رو چک کن
z570 i5 1,020,000
من دیروز z470 رو با این کانفیگ خریدم:
Lenovo Ideapad Z470
Core i5 2410M 2.3
4gig ram
640gig HDD
Geforce GT 520M 1gb
14 inch
1,030,000 garanty sazgar
ظاهرش که خیلی خوشگله اما دوستان خواهشا اگه پیشنهادی دارند برای تست دستگاه حتما بفرمایید تا هم خیال من راحت باشه و هم کسی اگه قصد خرید این سیستم رو داره اطلاعات بیشتری کسب کنه.
اول از همه اینکه گرافیک این سیستم دووآل مود هست یعنی یه سوئیچ کنارش داره که میشه در مواقع عادی از گرافیک آن برد استفاده کرد و موقع پردازش و کارهای سنگین تنظیم کرد روی GPU کارت جی فورس
حالا من چطوری این کارکرد گرافیک رو تست کنم؟ فروشنده میگفت درسته که سوئیچ دستی دارد اما اتوماتیک عمل میکنه یعنی هر وقت لازم بشه خودش میره سراغ جی پی یو
نمیدونم من حساس شدم یا اینکه حس می کنم کیفیت تصویر زیاد بالا نیست البته در تماشای فیلم
میشه دوستانی که تجربه دارند بگند من چه تستی برای گرافیک و چیزای دیگه انجام بدهم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)