نه کیان.اون آواتار قبلیتو که میبینم فکر میکنم یه آدم غریبه هستی!آخه پدرخوانده با تو خیلی فرق داره!
همرو میکشه تو نمیکشی!(دغمرگ شایدم دقمرگ میکنی!شوخی).
واسه منم مثالش دان نشد.
نه کیان.اون آواتار قبلیتو که میبینم فکر میکنم یه آدم غریبه هستی!آخه پدرخوانده با تو خیلی فرق داره!
همرو میکشه تو نمیکشی!(دغمرگ شایدم دقمرگ میکنی!شوخی).
واسه منم مثالش دان نشد.
آقا پرویز یه کاری کن دان نمیشه
راستی از خیر پله گذشتم. مشکل اینه ک پایین اومدن و بالا اومدن یه جوره.
ولی بهش یه سری عکس رو دیوارا دارم اضافه می کنم.![]()
آقا بیا اینم مثال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار این آبجکت چیه؟:
object02
کارش نمایش اصلاعات از قبیل جون و فشنگ هستند و همچین نمایش نشانه
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
تبریک می گم سه ستاره شدی (اسپم در حد المپیک)
خوب دیگه نمی تونم کاملش کنم تا بیستم به دلیل امتحانات. یه خبر: به خاطر یه سری پیغام های خصوصی ناچار شدم داستان رو بگم. منم خلاصه ی داستان رو میگم فقط نظر یادتون نره
مایک کرابلوس پسر دانشمند بزرگی به نام جورج کرابلوسه. جورج کرابلوس طی یه سری تحقیقات روزنه ای رو عمدی از دنیایی دیگه به نام دنیای شیاطین (Apparitions) به دنیای ما باز میکنه که دلیلش بعدها معلوم میشه.
بگید خوب تا بقیه اش رو براتون بگم
طی همین کار شاطین وارد دنیای ما میشن و دنیا رو میگ... آنها می خوان رو دنیای ما تسلط پیدا کنن. مایک که یه جورایی سوپرمنی واسه خودش تو کشورشون تنها کسی که میخواد در برابر اونا بایسته. (برخلاف بقیه داستانا که غیر زمینیا از آدما قویترن اینجا برعکسه. اما مردم به خاطر ظاهر ناجوره اونا ازشون می ترسن و تاب مقابله ندارن)
بگید خوب تا بقیه اش رو بگم
مایک نمی تونه با اون ها راحت درگیر بشه و شکستشون بده برا همین می خواد تا سه تا جواهری رو که مال شیاطین هست رو از بین ببره. چهار تا الماس وجود داره که این الماس ها اگه درست در کنار هم در مقبره ای قرار بگیرن همه ی اونا نابود میشن. در آخر هم مایک باید پدر خودش رو بکشه چون اون از روئسای بزرگ شیاطینه (ولی دیگه این جا رو نیاز نیست بازی کنی)
بگید خوب تا بقیه اش رو براتون بگم
خللاصه اون از پس این کار بر نمیاد چون دلش نمیاد ولی پدر خودش رو در همون مقبره میذاره که شاید باعث بشه شماره ی دو این بازی رو بسازم.
راستی این نام کرابلوس از نام یک جن... برگرفته شده بقیه هم ابدایین. خواهشا گیر اسم ندید.![]()
داستان جالبی بود شبیه بازی WOLFSTIAN
داستانش کار خودمه. من اصلا ولفنشتاین بازی نکردم فقط میدونم مربوط به هیتلره. خوب این کجاش مربوط به هیتلره؟
درضمن نظری پیشنهادی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بتونی همین طور که داستانت خوبه بازیت هم خوب باشه عالی میشه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)