آقای خاص که در صحبتهایش به تعریف و تمجید ازشاگردانش پرداخته، پیغامی هم برای آبی اناری پوشان دارد.
سایت گل - صحبتهای سه شنبه شب ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری ،پیغامهای متعددی داشت. شاگردان آقای خاص دیشب موفق شدند تا با نتیجه 1-3 از سد بارسلونا، قهرمان فصل قبل این رقابتها عبور کنند و مورینیو معتقد است که بازیکنان بارسا اکنون فقط قضاوت الوگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی را مقصر شکستشان می دانند.
مورینیو به خوبی می داند که تیمش در دیدار برگشت کار بسیار سختی را پیش رو دارد؛ هر چند که نتیجه دیدار رفت، کار نرآتزوری را تا حدودی آسان کرده است.
مورینیو در صحبتهایش در پایان مسابقه گفت: «ما چندان نزدیک فینال نشده ایم، چون بارسلونا در خانه "بیشتر از یک تیم است" و کار سختی خواهیم داشت. راستش را بخواهید من خیلی راضی نیستم؛ آن هم به خاطر گل پدرو است. ما اشتباه کردیم ولی می خواهم چیزی در مورد بازیکنان بارسا بگویم؛ آنها زمانی که می بازند هم می بایست قهرمان باشند.»
مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»
ماریو بالوتلی در پاسخ به هوادارانی که او را هو می کردند، واکنش بی ادبانه ای نشان داد و مورینیو در این رابطه گفت: «بالوتلی؟ من از جولای سال 2009 اینجا هستم و انتقادات زیادی خطاب به من صورت گرفته، به ویژه زمانی که سعی می کردم تا به بالوتلی بیاموزم که چطور باید بازی کرده و رشد کند و در مهمترین بازی سال، او بار دیگر کار بدی انجام داد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/4/21