مسعود جون...کجایی تو پس؟؟؟غیر ممکن بود؟؟؟بهترین بازیکن دنیا اینه؟؟؟که یه مربی توپ راحت قابلمش کنه؟؟؟
همونطور که بدون کریس له شد؟؟آره؟قبلا هم همینو میگفتین..ن یو دیگه امتحانشو واسه این حرفا پس داده...بکهام...ورون..نیستلروی ..کریس...همه و همه رفتن...من یو عوض شد؟؟؟
ولی رونادینیو که رفت از بارسا 2 سال طول کشبد تازه ریکاوری شن..
دیدیم....آقا فوتبال یعنی تاکتیک و بازیکنی هم که در خدمت تیم باشه نمیشه مهارش کرد...نه بازیکنی که کار فردی بلده..بازیکن تاکتیک پذیر غیر قابل مهاره..دقیقا رونی...
حرفت درباره ژاوی رو قبول دارم...فقط چند تا بازیکن مثل ویدیچ و فردیناند و زانتی میتون جلوش وایسن..اونم نه همیشه...حیف ژاوی که تو بارساست..
همون پپ کبیر دیگه؟؟؟؟کی بود میگفت پپ کبیر؟؟؟؟
اتوبوسو تو دیدی؟؟؟ما که ندیدیم....
آقا جون ...این مورینیو همونیه که تو لیگ انگلیس نتیجه گرفته....جایی که مهد تاکتیکای متنوعه و کارای دفاعی تو اون لیگ حرف اولو میزنه...حالا میخوای اتوبوس بچینه؟؟؟
بله...همونطور که 20 سال رو اوج بودن من یو دیده نمیشه...رو اوج بودن 23 ساله فرگوسن دیده نمیشه از حسادت،ولی پپ که تازه متکی به بازیکنای خوبش و تاکتیک مربی های قبلی ای که داشته مثل ریکارده میشه بهترین مربی دنیا از نظر بارسایی ها و میشه پپ کبیر..
والا ما تا حالا رومون نشده با 34 تا قهرمانی تو 23 سال به فرگی بگیم الکس کبیر...واقعا سنگ پا هستن این بارسایی ها..
یه نیم ساعت دیرتر این پستتو میدادی ضایع نمیشدی ها....
چطوری وحید جون؟؟؟
منچستری ها کمبود ندارن که از باخت تیم دیگه خوشحال بشن..الانم من از باخت بارسا خوشحل نیست..ولی از اینکه یه چیزایی ثابت بشه خوشحالم...
آقا ول ن این بحث ها رو...3 تا گل زدن که خوش شانسی نیست...باختین قبول کنین دیگه..اونم 3 تا...ولی هنوز حذف نشدین..میتونین رو این ادعا کنین..ولی درباره بازی ادعا نداشته باشین دیگه...
بله داداش....واقعا مربی کاربلد خیلی بیشتر از یه بازیکن تکنیکی که میشه جلوشو گرفت ارزش داره..خیلی بیشتر..
بله...همیشه همین بوده...من به این طرفدارای الکی که شما میگین میگم طرفدارای اخبار ورزشی...چون همشون از اخبار ورزشی طرفدار بارسا شدن...نه از دیدن بازی و فهمیدن فوتبالش...البته طرفدارای باحالم زیاد داره که که تو این تاپیکا کم نیستن..نمیدونم چرا پیداشون نیست..
با شرافت؟؟به چی میگی شرافت..ما منچستری ها حداقل میتونیم بگیم که با شرافت حذف شدیم...چون مساوی کردیم و حذف شدیم و به خاطر گل زده نرفتیم بالا..ولی بازم قبول داریم که حذف شدیم..ولی با شرف..
ولی باخت افتضاح 3-1 و از همه بدتر باخت تاکتیکیتون مقابل آقای خاص شرف داره؟؟؟
شرفش کجاست؟؟
راس میگه بچه ها...یادتونه من یو از میلان 2-0 جلو افتاد همش زد زیر توپ؟؟؟
بابا تو دیگه کی هستی...طرفدارای اخبار ورزشین دیگه...(البته اکثر اونایی که تو این تاپیکن ایجوری نیستن..)
در کل من بگم که من فک میکنم بازم بارسا بتونه بره بالا و هنوز شانسشو بیشترمیدونم....
دوستان خواهشا دیگه ار لغاتی مثل پپ کبیر یا نابغه استفاده نکنین...اکثرا پپ در مقابل مربی های بزرگ تاکتیکو واگذار کرده..همین مورینیو دیشیب یا گاس هیدینگ خیلی راحت کارشو ساختن،اگه شاگردای فرگوسنم پارسال خودشون بودن،تو تاکتیک سر بودیم....ولی حیف،حقمون بود که ببازیم..ولی به خاطر بازی بد بازیمنا..نه مربی و تاکتیک.......نمیشه گفت بهترین مربی دنیا پس...واقعا مربی متوسطیه....اگه همین بازیکنا نبودن خودش هیچی نبود..یا مثلا بازیکنای آرسنالو داشت چی کار میکرد...بهتره تاثیر مربی تو تیمو درک کنین..