تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

بعــــــله متوقف ساختن مسی غیرممکن است.
    مسعود جون...کجایی تو پس؟؟؟غیر ممکن بود؟؟؟بهترین بازیکن دنیا اینه؟؟؟که یه مربی توپ راحت قابلمش کنه؟؟؟

هیچ چیز غیر ممکن نیست مهار مسی هم سخته ولی امکان پذیره اگه مسی رو از بارسا بگیریم قدرتش نصفه میشه و این اتکا به بک بازیکون خوب نیست همینطور که منچستر بدون رونی له شد .
    مورینیو مربی زیرکی و به اعتقاد من بهترین مربی حال حاضر دنیاست .
    همونطور که بدون کریس له شد؟؟آره؟قبلا هم همینو میگفتین..ن یو دیگه امتحانشو واسه این حرفا پس داده...بکهام...ورون..نیستلروی ..کریس...همه و همه رفتن...من یو عوض شد؟؟؟
    ولی رونادینیو که رفت از بارسا 2 سال طول کشبد تازه ریکاوری شن..

مسی هیچ کس تا حالا نتوسته مهارش کنه ، مورینیو هم از این قاعده مثتثنی نیست ، البته به غیر از مسی باید بتونن پاسهای وحشت ناک ژاوی رو هم مهار کنن که این یکی دیگه امکان نداره
    دیدیم....آقا فوتبال یعنی تاکتیک و بازیکنی هم که در خدمت تیم باشه نمیشه مهارش کرد...نه بازیکنی که کار فردی بلده..بازیکن تاکتیک پذیر غیر قابل مهاره..دقیقا رونی...
    حرفت درباره ژاوی رو قبول دارم...فقط چند تا بازیکن مثل ویدیچ و فردیناند و زانتی میتون جلوش وایسن..اونم نه همیشه...حیف ژاوی که تو بارساست..
    آقای نابغه (گواردیولا)کارش رو بلده ...می دونه چه شکلی جلوی هر تیم باید ظاهر بشه.مثل مرحله گروهی کاری می کنه که اینتر هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه...فقط امیدوارم مصدومان بارسا تا اون موقع برسند
    ما قهرمانیم
    همون پپ کبیر دیگه؟؟؟؟کی بود میگفت پپ کبیر؟؟؟؟

پيش بيني و نتيجه احتمالي:

بارسلونا حتي در ديدارهاي خارج از خانه نيز تيمي كاملا تهاجمي است و اين مسئله را در بازي هايش مقابل آرسنال و رئال مادريد به خوبي به نمايش گذاشت. از سوي ديگر، ژوزه مورينيو در هفته اخير به دقت بازي هاي مسي را زير نظر گرفته تا بتواند به هر نحو ممكن ستاره آرژانتيني را متوقف كند. احتمالا آقاي خاص براي گل نخوردن در بازي خانگي، يك اتوبوس در مقابل دروازه تيمش پارك خواهد كرد تا بتواند با نتيجه مطمئن راهي نوكمپ شود.

1-1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/19
    اتوبوسو تو دیدی؟؟؟ما که ندیدیم....
    آقا جون ...این مورینیو همونیه که تو لیگ انگلیس نتیجه گرفته....جایی که مهد تاکتیکای متنوعه و کارای دفاعی تو اون لیگ حرف اولو میزنه...حالا میخوای اتوبوس بچینه؟؟؟

دلیلش خیلی ساده است. موفقیت. مخصوصا که با قدرت بالای این تیم و ارائه بازی های زیبا همراه شده. البته در ملیت هایی که چشم نداشتن موفقیت دیگران و سطوح حرفه ای که انکار حقیقت جز خصوصیات بارزشون نیست, کمتر شاهد ادعاهای مسخره هستیم و فقط تحسین و اعتراف به برتری بارسلونا می بینیم.
    بله...همونطور که 20 سال رو اوج بودن من یو دیده نمیشه...رو اوج بودن 23 ساله فرگوسن دیده نمیشه از حسادت،ولی پپ که تازه متکی به بازیکنای خوبش و تاکتیک مربی های قبلی ای که داشته مثل ریکارده میشه بهترین مربی دنیا از نظر بارسایی ها و میشه پپ کبیر..
    والا ما تا حالا رومون نشده با 34 تا قهرمانی تو 23 سال به فرگی بگیم الکس کبیر...واقعا سنگ پا هستن این بارسایی ها..

آقا ول کنید این حرفارو . اهااااااااای مخالفان بارسا کم خودتونو ضایع کنین .

فقط :

BARCELONA
    یه نیم ساعت دیرتر این پستتو میدادی ضایع نمیشدی ها....

چطوری وحید جون؟؟؟

تبریک میگم واقعا برد حق اینتر بود.....1 موقعیت اینتر را هم داور به اشتباه افساید گرفت
    بارسا هم کارش خیلی سخت شد بازی برگشت پویول را هم که ندارن
    تبریک ویژه به طرفداران رئال و منچستر
    منچستری ها کمبود ندارن که از باخت تیم دیگه خوشحال بشن..الانم من از باخت بارسا خوشحل نیست..ولی از اینکه یه چیزایی ثابت بشه خوشحالم...

3_1 به نفع اینتر

کسی مسی مسی نکرد طرفدارای رئالو م آرسنال اومدن گفتن بارسا = مسی

وگرنه بارساییا اینو نگفتن

خلاصه بازی بعدی هم هست

اینتر خوش شانسی اورد گرچه بازی خونگیشم بود نمیشه از این گذشت
    آقا ول ن این بحث ها رو...3 تا گل زدن که خوش شانسی نیست...باختین قبول کنین دیگه..اونم 3 تا...ولی هنوز حذف نشدین..میتونین رو این ادعا کنین..ولی درباره بازی ادعا نداشته باشین دیگه...

و این است فرق سرمربی کار بلدی چون مورینیو و فردی چون پپ(که اگه مسی روزش نباشه یا نزارن باشه تیمش فلج میشه و هیچ کاری از دستش برنمیاد).
    بله داداش....واقعا مربی کاربلد خیلی بیشتر از یه بازیکن تکنیکی که میشه جلوشو گرفت ارزش داره..خیلی بیشتر..

طرفدارای الکی همینن دیگه! فقط وقتی تیمشون میبره میان و کرکری میخونن!

برای همینه که میگن خیلی از این طرفدارای بارسا، تا دیشب اصلا فوتبال رو دنبال نمیکردن!
    بله...همیشه همین بوده...من به این طرفدارای الکی که شما میگین میگم طرفدارای اخبار ورزشی...چون همشون از اخبار ورزشی طرفدار بارسا شدن...نه از دیدن بازی و فهمیدن فوتبالش...البته طرفدارای باحالم زیاد داره که که تو این تاپیکا کم نیستن..نمیدونم چرا پیداشون نیست..

پپ کسیه که 6تا جام رو تو اولین سال مربی گریش کسب کرد !!!
    در ضمن مسی تنهایی قرار نیست تیمیرو ببره !!!
    پیروزی تیم با یه بازیکن رو ، رئالیا انتظار داشتن که اونم رونالدو گرونترین خریدشون بود و فکر می کردن با خریدش دیگه همه جاما تو دستشونه نه فوتبال یه بازیه تیمیه الانم که بارسا باخته خوبیش به اینه که با شرافت باخته!!!
    بارسا هیچ وقت 2 تا که بیافته جلو دیگه شروع نمیکنه به زیره توپ زدن و وقت تلف کردن این یه فرق اساسیه بارسا با بقیه تیماست!!!

بازم بازی برگشتی هست!!!حتی اگه بارسا حذف بشه بازم ما و همه ی فوتبال دوستان یه بازیه زیبا و جذاب از بارسا می بینیم وخوبیش همینه یا اگه بازم بارسا ببازه بازم بهترین تیم باشگاهیه جهان و مسی بهترین بازیکن جهان شما که دیگه نمیتونید اینارو کاری کنین !!!
    تیم بارسا زحمت می کشه و پاداشم گرفته!!!
    با شرافت؟؟به چی میگی شرافت..ما منچستری ها حداقل میتونیم بگیم که با شرافت حذف شدیم...چون مساوی کردیم و حذف شدیم و به خاطر گل زده نرفتیم بالا..ولی بازم قبول داریم که حذف شدیم..ولی با شرف..
    ولی باخت افتضاح 3-1 و از همه بدتر باخت تاکتیکیتون مقابل آقای خاص شرف داره؟؟؟
    شرفش کجاست؟؟
    راس میگه بچه ها...یادتونه من یو از میلان 2-0 جلو افتاد همش زد زیر توپ؟؟؟

عزيزم مگه شما نميدوني ... رويه زياد يكي از اصل هايه مهم در طرفدار بارسا بودنه

اصلا وقتي شما ميخواي طرفداره بارسا بشي ازت ميپرسن كه روت زياده يا كم اگه در حد سنگ پا باشه ميتوني طرفداره بارسا بشي وگرنه شرمنده....
    بابا تو دیگه کی هستی...طرفدارای اخبار ورزشین دیگه...(البته اکثر اونایی که تو این تاپیکن ایجوری نیستن..)

در کل من بگم که من فک میکنم بازم بارسا بتونه بره بالا و هنوز شانسشو بیشترمیدونم....
    دوستان خواهشا دیگه ار لغاتی مثل پپ کبیر یا نابغه استفاده نکنین...اکثرا پپ در مقابل مربی های بزرگ تاکتیکو واگذار کرده..همین مورینیو دیشیب یا گاس هیدینگ خیلی راحت کارشو ساختن،اگه شاگردای فرگوسنم پارسال خودشون بودن،تو تاکتیک سر بودیم....ولی حیف،حقمون بود که ببازیم..ولی به خاطر بازی بد بازیمنا..نه مربی و تاکتیک.......نمیشه گفت بهترین مربی دنیا پس...واقعا مربی متوسطیه....اگه همین بازیکنا نبودن خودش هیچی نبود..یا مثلا بازیکنای آرسنالو داشت چی کار میکرد...بهتره تاثیر مربی تو تیمو درک کنین..

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گواردیولا: اینتر بهتر بود

قهرمان دور قبلی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برای رسیدن به فینال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا در صحبتهایی در پایان دیدار دیشب سن سیرو به این نکته اشاره کرد که اینتر تیم برتر زمین مسابقه بود.

در ابتدا این تیم گواردیولا بود که توسط پدرو به گل رسید و پس از آن نیز شاگردان مورینیو با به ثمر رساندن 3 گل تیم برتر میدان لقب گرفتند. وزلی اسنایدر، مایکون و دیه گو میلیتو برای نرآتزوری گلزنی کردند و کسب این نتیجه باعث خواهد شد که آبی اناری پوشان در دیدار برگشت ورزشگاه نوکمپ کار سختی را پیش رو داشته باشند.

پپ گواردیولا در کنفرانس خبری پایان بازی گفت: «ما شما را در دور برگشت می بینیم. این تنها چیزی است که می توانم بگویم. مهاجمان اینتر بسیار سرعتی و تند و تیز بودند. آنها با استیل منحصر به فرد خودشان فوتبال بازی کردند و ما به سان سایر دیدارهایمان موثر و کارا نبودیم. سرعت بازی واقعا بالا بود و ما سعی می کردیم که از جناحین یا از مرکز زمین به دروازه حریف نزدیک شویم ولی تیم حریف کار را برای ما بسیار سخت کرده بود.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش در مورد عملکرد تیم داوری گفت: «دوست ندارم که در مورد داوران صحبتی بکنم ولی نباید توقع چیز دیگری داشته باشیم.باید ببینیم که آیا در دیدار برگشت می توانیم قبراق تر بوده و نسبت به این نتیجه واکنش نشان دهیم؟ می بایست تهاجمی بازی کنیم.»

در یکی از صحنه هایی که گواردیولا مشغول اعتراض به یکی از تصمیمات داوری بوده، مورینیو از محوطه تکنیکی خودش، به سمت مربی بارسلونا حرکت کرده و با دست به بازوی گواردیولا زده است. گواردیولا در رابطه با این موضوع به این نکته اشاره کرد که بازی پرفشاری بوده و در این باره گفت: «مدتهاست که مورینیو را می شناسم و نمی خواهم حتی برای ثانیه ای، در فکر این ماجرا رفته و یا ناراحت شوم. او مربی خوبی است. ما تیم بزرگی هستیم و الگوی بسیاری از بچه ها هستیم. اصلا نمی خواهم تمرکزمان را در این راستا از دست بدهم.»

او در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اینکه تیمش توپهای زیادی را از دست داد گفت: «تیم من نمی دانست چطور باید زمان بازی را مدیریت کند و یا کنترل توپ را برای به ثمر رساندن دومین گل در دست بگیرد. ما در کنترل توپ اصلا خوب نبودیم و بازیکنان توپهای ساده ای را مقابل تیمی بزرگ از دست می دادند که می دانستیم که از آنها نهایت بهره را می برند. باید به اینتر تبریک گفت.»

http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/21/1888126/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF

2010/4/21

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

همونطور که بدون کریس له شد؟؟آره؟قبلا هم همینو میگفتین..ن یو دیگه امتحانشو واسه این حرفا پس داده...بکهام...ورون..نیستلروی ..کریس...همه و همه رفتن...من یو عوض شد؟؟؟
    ولی رونادینیو که رفت از بارسا 2 سال طول کشبد تازه ریکاوری شن..

..
    عزیز خیلی عجله داری اول درست مطلبو بخون بعدش جواب بده من گفتم منچستر جلو بایرن چون رونی ، رونی نبود له شد چه ربتی به کریس رونالدو داره ؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مورینیو: بارسلونایی ها داوری چلسی-بارسا را فراموش کرده اند؟

آقای خاص که در صحبتهایش به تعریف و تمجید ازشاگردانش پرداخته، پیغامی هم برای آبی اناری پوشان دارد.

سایت گل - صحبتهای سه شنبه شب ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری ،پیغامهای متعددی داشت. شاگردان آقای خاص دیشب موفق شدند تا با نتیجه 1-3 از سد بارسلونا، قهرمان فصل قبل این رقابتها عبور کنند و مورینیو معتقد است که بازیکنان بارسا اکنون فقط قضاوت الوگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی را مقصر شکستشان می دانند.

مورینیو به خوبی می داند که تیمش در دیدار برگشت کار بسیار سختی را پیش رو دارد؛ هر چند که نتیجه دیدار رفت، کار نرآتزوری را تا حدودی آسان کرده است.

مورینیو در صحبتهایش در پایان مسابقه گفت: «ما چندان نزدیک فینال نشده ایم، چون بارسلونا در خانه "بیشتر از یک تیم است" و کار سختی خواهیم داشت. راستش را بخواهید من خیلی راضی نیستم؛ آن هم به خاطر گل پدرو است. ما اشتباه کردیم ولی می خواهم چیزی در مورد بازیکنان بارسا بگویم؛ آنها زمانی که می بازند هم می بایست قهرمان باشند.»

مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»

ماریو بالوتلی در پاسخ به هوادارانی که او را هو می کردند، واکنش بی ادبانه ای نشان داد و مورینیو در این رابطه گفت: «بالوتلی؟ من از جولای سال 2009 اینجا هستم و انتقادات زیادی خطاب به من صورت گرفته، به ویژه زمانی که سعی می کردم تا به بالوتلی بیاموزم که چطور باید بازی کرده و رشد کند و در مهمترین بازی سال، او بار دیگر کار بدی انجام داد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/21

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

آقا ما که بارسا میبرد یه پست تبریک میدادیم

ولی باختش چند تا پست دادم و به اینتری ها هم تبریک گفتم

فوتبال دیگه برد و باخت داره همش که نمیشه یه تیم برنده باشه

اینجور هم میگین بارسا له شد منفچر شد خوب با ملوان که بازی نداشت با اینتر بازی داشت که

من به نظر خودم اینتر جزو 4_5 تا تیم اول باشگاهی دنیاست.

بازم تبریک میگم به اینتری ها

(تا هفته دیگه میخاین ادامه بدین؟)

آقا ول ن این بحث ها رو...3 تا گل زدن که خوش شانسی نیست...باختین قبول کنین دیگه..اونم 3 تا...ولی هنوز حذف نشدین..میتونین رو این ادعا کنین..ولی درباره بازی ادعا نداشته باشین دیگه...
    کی ادعا کرد جیگر حالا ما بیخیال شدیم پستای دیشب و نقل قول میکنه

خوش شانسی نبود که نیمه دوم کل بازی تو زمین اینتر بود ؟ نه دیدی بازیکنای اینتر چه جوری تو پو دور میکردن

احتمالا شما زده بودی یه کانال دیگه لیگ سری z افغانستانو نگاه میکردی
    Last edited by S@nti@go_s&k; 21-04-2010 at 10:12.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»
    عجب جمله ای گفته!!!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دم اینتر گرم بالاخره بارسا لوله شد

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

یه بازی برگشتی هم هست
    خوشحالیتان 6 روز و نه بیشتر مستدام باد
    هفته بعد نیو کمپ

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام

آقا ما که بارسا میبرد یه پست تبریک میدادیم

ولی باختش چند تا پست دادم و به اینتری ها هم تبریک گفتم

فوتبال دیگه برد و باخت داره همش که نمیشه یه تیم برنده باشه

اینجور هم میگین بارسا له شد منفچر شد خوب با ملوان که بازی نداشت با اینتر بازی داشت که

من به نظر خودم اینتر جزو 4_5 تا تیم اول باشگاهی دنیاست.

بازم تبریک میگم به اینتری ها

(تا هفته دیگه میخاین ادامه بدین؟)

کی ادعا کرد جیگر حالا ما بیخیال شدیم پستای دیشب و نقل قول میکنه

خوش شانسی نبود که نیمه دوم کل بازی تو زمین اینتر بود ؟ نه دیدی بازیکنای اینتر چه جوری تو پو دور میکردن

احتمالا شما زده بودی یه کانال دیگه لیگ سری z افغانستانو نگاه میکردی
    نه دیگه نشد باز که غیر منطقی حرف زدین شما بارسایی ها
    عزیزم تو فوتبال یه چیزیه به نام حفظ نتیجه وقتی یه تیم 3-1 جولوه اونم تو بازی حذفی باید بیاد عقب دفا کنه احتمالا شما هم اخر بازی صحبت های دکتر صدر رو نشنیدی زدی کانال دیگه همون سری z افغانستانو نگاه میکردی
    چند تا موقیت خوب و ضد حمله تو همون دقایق اینتر داشت

در مورد داوری هم به بقیه دوستان بگم که اول بازی میلیتو تک به تک شد و کمک اول افساید گرفت وگرنه اون صحنه هم گل میشد پس زیاد باختتونو گردن داور نندازید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    بسی زیبایی رو در این بازی دیدیم که در بازی های دیگه نمیبینیم
    من که خوشحالم از اینکه اولا" آقای خاص باز خودشو نشون داد و دوما" اینکه بارسا باخت
    اول یه چیز بگم درباره منچستر اونم اینه که فرگی اگه بیای شموشک نوشهر رو بهش بدی قهرمانش میکنه ولی اگه از پپ هر کدوم از بازیکنا رو بگیری مغلوب میشه
    واقعا" آقای خاص شاهکار کرد و آنچنان این مسی و ژاوی و بقیه رو گرفته بود که مونده بودن چه کنند مسی هم همش خوشو مینداخت زمین که خطا بگیره
    Only Real & Only Jose Mourinho

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •