تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 71 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید من بازم سوال دارم!!
    می گم این دستگاه که در اصل یک کیس هست و از قطعات متفاوت و جدایی تشکیل شده ، مصرف برقش در مقایسه با پلیر های دیگه مثل دیویدی پلیر ، هارد پلیر و سینماهای خانگی و ... چطوره ؟!
    آخه با اجرای طرح یارانه ها مصرف برق یکی از اصلی ترین شرایط برای خرید هست و ممنون میشم دوستان توضیحی بدن در این مورد؟!؟!؟!
    مصرف این سیستم ها کمه .
    می تونی با استفاده از این سایت ماکسیموم و میانگین و مینیموم رو با استفاده از انتخاب سخت افزار ها و بار کلی روی سیستم بدست بیاری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من با استفاده از این سایت سیستمی که مد نظرم بود رو محاسبه کردم در حالت ماکسیموم زیر 200 وات برق مصرف می کنه ( که عملا سیستمی که باسه این کارها استفاده میشه اگر نرم افزار های درست روش نصب شه هیچ وقت به ماکسیموم توانش نیاز نیست ) و با استفاده از کدک های مناسب حدس می زنم به مقدار 150 وات و حتی پایینتر ( بسته به نوع ویدیو ) برسه.
    سیستم سینمای خانگی که من دارم مصرف رو 130 وات زده ( مال من کیفیت hd رو ساپورت نمی کنه - حدس می زنم تو مدل های قویتر که فرمت hd پخش می کنن مصرف بیشتر از این باشه )
    از لحاظ یارانه ها فکر نکنم زیاد تاثیری بزاره ....من الان پلاسما دارم ....همه می گفتن مصرفش زیاده و داره منسوخ میشه ولی من فقط طی ماه گذشته 1000 تومن افزایش رو قبض دیدم .... (البته قبض ما از لحاظ ریالی ارقامش 5 رقمی هست و پلاسما هم نتونسته 6 رقمی اش بکنه ....البته با امار سازی بعضی ها می تونن باسه خودشون رشد شدید حساب کنن)
    تو دنیا هم طی چند سال گذشته امار فروشش کاهش هم نداشته.
    از دید من اون زمان که یارانه ها برداشته بشه مسئله مهم این نیست که کم مصرفترین وسایل رو بخریم ....مسئله اینه که چطور از انها استفاده کنیم که بیشترین بازدهی رو در قبال مصرفی که می کنیم داشته باشیم( بقولی مهم کم مصرف کردن نیست مهم درست مصرف کردن است) اینجوری خود به خود مصرف میاد پایین .

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی چه سایت جالبیه
    خوب اگه آدم عشق فیلم باشه مصرفش بالا میره ، البته من نمیدونم این مثلا 150 وات چطوریاست و مبلغش چقدره و مصرفش در چه زمانیه! (در ساعته درسته؟!؟!)
    اگر میشه یه توضیحی راجع به محاسبه مبلغ مصرف برق بدین بتونیم یارانه هامون رو کنترل کنیم...!

4. 2 کاربر از alidj66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی چه سایت جالبیه
    خوب اگه آدم عشق فیلم باشه مصرفش بالا میره ، البته من نمیدونم این مثلا 150 وات چطوریاست و مبلغش چقدره و مصرفش در چه زمانیه! (در ساعته درسته؟!؟!)
    اگر میشه یه توضیحی راجع به محاسبه مبلغ مصرف برق بدین بتونیم یارانه هامون رو کنترل کنیم...!
    ببنم مگر شما چه قدر وقت ازاد داری که اینجوری رفتار می کنی ؟
    فعلا ما فقط fullhd داریم که ان هم با کدک مناسب که بتونه از کارت گرافیک استفاده کنه هم باعث میشه باری روی سیستم نیاد.
    بله وات در ساعت هست ( استاندارد جهانی است.)
    این مورد اخری رو نگرفتم منظورت رو؟

6. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببنم مگر شما چه قدر وقت ازاد داری که اینجوری رفتار می کنی ؟
    فعلا ما فقط fullhd داریم که ان هم با کدک مناسب که بتونه از کارت گرافیک استفاده کنه هم باعث میشه باری روی سیستم نیاد.
    بله وات در ساعت هست ( استاندارد جهانی است.)
    این مورد اخری رو نگرفتم منظورت رو؟
    خب توی خونمون تقریبا همیشه تی وی روشنه! (با اولین نفری که از خواب بیدار بشه روشن میشه با آخرین نفر می خوابه!)
    منظورم از سوال آخر این بود که هزینه ی هر وات-ساعت چقدره که بتونم یه محاسبه حدودی مصرف از وسایل خونم داشته باشم!
    مثلا یه دستگاه 200 وات رو ضرب اون هزینه کنم ببینم توی هر ساعت مصرف هر وسیلم چقدر خرج میزاره روی دستم تا درست مصرف کنم

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب توی خونمون تقریبا همیشه تی وی روشنه! (با اولین نفری که از خواب بیدار بشه روشن میشه با آخرین نفر می خوابه!)
    منظورم از سوال آخر این بود که هزینه ی هر وات-ساعت چقدره که بتونم یه محاسبه حدودی مصرف از وسایل خونم داشته باشم!
    مثلا یه دستگاه 200 وات رو ضرب اون هزینه کنم ببینم توی هر ساعت مصرف هر وسیلم چقدر خرج میزاره روی دستم تا درست مصرف کنم
    در صورتی یارانه ها رو بردارند رقم هر کیلووات ساعت برق میشه 832 ریال خب حالا اگه برق مصرفی یه HTPC رو به شرح زیر حساب کنیم
    cpu Athlon X2 245e 45Watt
    VGA ATi Radeon 5550 40Watt
    Hard 1TB Green Western 10Watt
    Ram 2GB DDR3 1333 9Watt
    Main MA770 USB3 Giga 35Watt
    DVD Drive 8Watt
    Power and Fans 20Watt
    که جمعاً میشه 167 وات البته در حالت فول لود که معمولاً پیش نمی یاد که تمام قطعات با هم بصورت فول استفاده بشوند و این سیستم در حالت نرمال چیزی حدود 80 تا 100 وات مصرف میکنه حالا اگه مصرف یه پلیر معمولی رو 20 وات حساب کنیم یعنی به طور متوسط یه کامپیوتر 100 وات بیشتر از یه پلیر مصرف می کنه.
    اگه در روز شما 5 ساعت از پلیرتون استفاده کنید نیم کیلووات ساعت بیشتر برق مصرف میکنید یعنی در ماه 15 کیلووات ساعت
    15*832=12480ريال
    پس اگر یارانه ها و سوبسید رو بردارند از هزینه برق شما با شرایط بالا حداکثر در ماه 1200 تومان بیشتر می شود

9. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی برادر واقعا توضیحات کامل و خوبی دادی
    سبز و در اوج باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی الان هزینه ی برق چنده ؟! ، اون قیمتی که گفتین بعد از اجرای یارانه ها حتما همین قیمته یا ممکنه بالا پایین بشه ؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه کارت گرافیک پردازش اضافه به CPU نده مطمئن باشید پردازنده های امروزی از 50 درصد بالاتر خیلی کم پیش میاد برن. مخصوصا اگه روی HTPC باشن.

13. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میگم چرا این کیسها رو وارد نمیکنند؟؟ وارد کننده هم باید سلیقه داشته باشه که ندارند.

قیمت حدود 90 دلار که عالیه.

ریموتش هم ترک بال داره که واقعا کار رو راحت میکنه. کلا این شرکت در مورد HTPC محصولات خوبی داره.

با وایرلس "عالیه" و قیمت زیر 70 دلار.

Last edited by amir3408; 10-06-2010 at 11:12.

15. 6 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگم چرا این کیسها رو وارد نمیکنند؟؟ وارد کننده هم باید سلیقه داشته باشه که ندارند.

قیمت حدود 90 دلار که عالیه.

ریموتش هم ترک بال داره که واقعا کار رو راحت میکنه. کلا این شرکت در مورد HTPC محصولات خوبی داره.

با وایرلس "عالیه" و قیمت زیر 70 دلار.
    مرسی امیر جان این کیس منو به این فکر انداخت که خودم با چوب یه کیس درست کنم چون من کار با چوب رو دوست دارم و تا حدودی بلدم.
    فکر کنم هم زیبا میشه هم از کیس های معمولی کم صداتر و شیکتره
    البته قبل از هر چیز باید وقتش رو جور کنم که این روزها واقعاً کم دارم

17. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •