احتمالا مشکل از تنظیمات ویندوز 7 هست ؟
تو RUN بعد از 2 تا بک اسلش ای پی PC رو بزن و اینتر کن ببین چی میشه و ارور چی میده
احتمالا مشکل از تنظیمات ویندوز 7 هست ؟
تو RUN بعد از 2 تا بک اسلش ای پی PC رو بزن و اینتر کن ببین چی میشه و ارور چی میده
ip استاتیک مربوط میشه به اینکه شما بخواد به سیستمتون hp دستی بدید ولی شما همیشه روی dynamic باشه بهتره.
اقا شرمنده دیر شد این ماله منه:
![]()
برادر شما که از بریج عکس گذلشتی من میخواستم از PPPOE عکس بزاری![]()
آخه من از bridge استفاده میکنم.
بازم هیچی
آقا بین این همه آدم که این مودمو دارن هیچکی همچین مشکلی نداشته که هیچکس نمیتونه مشکل کارو حل کنه ؟ ای بابا
مشکل از مودم نیست چون طبق حرف شما از یه طرف فایل ها دیده میشه و گیم هم بازی میکنید مشکل از ویندوز 7 هست !
تنظمات امنیتی و Join رو چک کن
من که نگفتم مشکل از مودمه
تنظمات امنیتی و Join مثلا کجاها میشه توضیح بدین کامل ؟
سلام. اره . مودم و دوربینو کنار هم set کردم وایرلس تصویر گرفتم. فقط میخوام ببینم تو این فاصله هم اینا میتونن به هم مرتبط بشن تصویر بدن یا نه ؟ حتی انتن وایر لس دوربین هم قابل تعویضه . ایا میشه سرش سیم داد اوردش بیرون مغازه تا بردش افزایش پیدا کنه ؟؟
اگه آنتن مودم دو قطبی باشه همونطور که گفتم تا 100 مفید جواب میده ولی ممکنه سرعت افت کنه.
در مورد سیم کشی آنتن آنتن دو قطبی رو بیشتر از 1 متر نمیشه سیم داد اگه بوی دیتا رو ناقص می کنه.به نظر من اصلا نده یا اگه مودمتون آنتن قویتر می خوره یکی بخر.
ولی با همین تا 100 متر جواب میگیری ان شاءاله.(اگه رو بروی هم باشن که خیلی خوب میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)