خب یا بازی با هم سبک خودش مقایسه میشه دیگه ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با GTA مقایسه نشه با چی مقایسه شه ؟![]()
خب یا بازی با هم سبک خودش مقایسه میشه دیگه ...!
با GTA مقایسه نشه با چی مقایسه شه ؟![]()
ولی که شما با gta عادت کردی دلیل نمیشه که این بازی بد باشه؟ میشه؟
منم اینجور مشکلی داشتم از این کرک استفاده کردم درست شد
عزیز دلناد32 میگه تروجانه
)
چیکارش کنیم حالا ؟![]()
ناد رو باز کنید
F5 رو بزنید
وارد بخش کامپیوتر بشین
وارد بخش exclusion بشید
پوشه بازی و پوشه کرک رو ادد کنید
من خودم از این کرک استفاده می کنم ( و اکثر اونهایی که این بازی رو اجرا کردن) از لحاظ ویروس مشکلی نداره ... می تونی آنتی ویروس رو موقع کپی کرک غیر فعال کنی یا فایلایی که گیر میده رو تو لیست آنتی ویروس بزاری که پاک نکنه
ویرایش: که نفر قبلی زحمت آموزش این کار رو هم انجام داد دیگه
===========================================
یکی دو تا از مراحل فرعی تو نقشه هست که داخل شهر نیست..گوشه نقشست؛ انگار تو آبه
البته من هنوز به جایی نرسیدم که از قایق استفاده کنه(اگر امکانش باشه ) حالا دسترسی به این قسمت از چه طریقیه..باید شنا کرد یا راه مخفی داره
عادت یه بخشی از بازیه ...، این بیشتر Arcade ولی GTA نه! برمیگرده ب سلیقه یکی از Arcade خوشش میاد یکی نه ...
ولی GTA خیلی گسترده تر و درواقع صاحب سبک هسش ، الان این بازی خیلی از الماناشو از GTA گرفته ... ک خیلیم خوب ازاب دراومده
ناد رو باز کنید
F5 رو بزنید
وارد بخش کامپیوتر بشین
وارد بخش exclusion بشید
پوشه بازی و پوشه کرک رو ادد کنیدمن خودم از این کرک استفاده می کنم ( و اکثر اونهایی که این بازی رو اجرا کردن) از لحاظ ویروس مشکلی نداره ... می تونی آنتی ویروس رو موقع کپی کرک غیر فعال کنی یا فایلایی که گیر میده رو تو لیست آنتی ویروس بزاری که پاک نکنه
ویرایش: که نفر قبلی زحمت آموزش این کار رو هم انجام داد دیگه![]()
سپاس فراوان : )
فقط یه سوال دیگه
توی دی وی دی های بازی که گرفتم یه پوشه کرک اسکیدرو هستش 18 19 مگ حجمشه با یه پوشه آپدیت1.4 که یک و خورده گیگ حجم داره ، آپدیت رو بریزم و این کرکی که لینکشو گذاشتین ؟
فایل یا فولدر دیگه ای نیاز نیست ؟
..... پ.ن .......
دوستان کرک جدید رو دانلود کردم کپی کردم ولی همون مشکل قبلی هست هنوز سیو م رو که می خوام لود کنم دقیقا همون لحظه ای که می ره توی بازی گیر میکنه دیگه نمیره همونجا می مونه
New Game هم که می خوام شروع کنم وسط لود کردنش گیر می کنه هیچ پیشرفتی حاصل نمی شه
راهکاری در نظر دارین دوستان؟ چند روزه رفته رو اعصاب این بازی 3 بار تا حالا پاک کردم دوباره نصبش کردم !
Last edited by elendil; 30-08-2012 at 13:05.
اینطوری که نمیشه بازی کرد وقتی بیشتر از دو کلید رو همزمان نگه میداری موس از کار میافته راه حلی باری این مشکل ندارین؟
سلام دوستان اینجا گیر کردم به هیچ صراطی مستقیم نیست اصلا عکس موس کشیدهن که چی؟ با موس نمیشه حرکتش داد اصلا چیکار کنم که این گیره هه بره توش و قفله باز شه
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز ......
با ماوس کاری نداشته باش با دکمه های جهت دار (key arrow) ، دکمه ی جهت بالا رو فشار بده وقتی سبز شد دکمه ی جهت چپ رو فشار بده این طوری ادامه بده .
Last edited by Akbar"22"; 31-08-2012 at 07:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)