![]()
![]()
محتوای مخفی: تصاویر
مشکل اجرا نداره
دارم رو ultra بازی میکنم رو 1280.720،تقریبا 50 فریم میده
فقط اون ubersampling رو غیرفعال کردم،چون فریمو از 50-60 میاره زیر 20
![]()
![]()
محتوای مخفی: تصاویر
مشکل اجرا نداره
دارم رو ultra بازی میکنم رو 1280.720،تقریبا 50 فریم میده
Last edited by The Rover; 17-05-2011 at 21:35.
بازی خودش SuperSample داره؟؟؟دارم رو ultra بازی میکنم رو 1280.720،تقریبا 50 فریم میده
فکر کنم اولین بازی تاریخ هست که در ستینگ خودش SS داره...
عالیه!!!!
نیما تو مشکل ِ سیو و لود نداری ؟ یه کاربری اونور میگفت که داره
یک توضیح میدی ss چیه؟ ممنون
و
دوستا به نظرتون یکشو بازی کنم یا نه؟ من بازیش نکردم!
والا ما هرچی فروم و سایت خارجی بوداسفالت کردیم همه می نالیدن از کرک و اجرا نشدن بازی یا شما خیلی خوش شانسی که داری بازی می کنی یا ما بدشانسیم که بازی لود نمیشه
روند اصلی بازی چطوریه ؟ فایتاش چطوریه ؟ نوبتیه یا real هست ؟ شهر و اینا داره توش ول بگردیم یا کوئستای فرعی بریم
مثل fable قابلیت نگه داشتن پت و این جور چیزا چی ؟![]()
نه مشکلی نیسنیما تو مشکل ِ سیو و لود نداری ؟ یه کاربری اونور میگفت که داره
امیدوارم تا آخر همینجوری باشه
لابد بستگی داره کدوم ورژنو دارنوالا ما هرچی فروم و سایت خارجی بوداسفالت کردیم همه می نالیدن از کرک و اجرا نشدن بازی یا شما خیلی خوش شانسی که داری بازی می کنی یا ما بدشانسیم که بازی لود نمیشه
روند خوبی داره،فایتشم همزمانه،شهر با کوئست فرعی هم دارهروند اصلی بازی چطوریه ؟ فایتاش چطوریه ؟ نوبتیه یا real هست ؟ شهر و اینا داره توش ول بگردیم یا کوئستای فرعی بریم
مثل fable قابلیت نگه داشتن پت و این جور چیزا چی ؟![]()
تا اینجاش که بازی کردم به نظرم میتونست بهتر باشه
صدا گذاری بعضی شخصیت ها مثل iorveth و kingslayer و zoltan با اونی که تو تریلرا دیدیم فرق داره،به نظرم قبلیا بهتر بود مخصوصا زلتن
میانگین امتیاز بازی فعلا از 5 تا نقد 9.5 هستش
الان گیم اسپات رفتم امتیاز یوزر ها رو نگاه انداختم همش 10 می دیدم!
فقط اینجا برید عنوان ها رو بخونید:
جالبه اونایی که امتیاز 10 داده بودن بیشتر یوزر ها باهاشون موافق بودن ولی امتیازای پایین رو کسی موافق نبود... بازی رو هم اکثرا سخت می دونن....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیم اسپات احتمالا دیگه کم کم امتیازش رو میده و اگه 9.5 هم بده نباید تعجب کرد و اگه فرضا زیر 9 بگیره یکمی جای تعجب داره!
خلاصه به نظر می رسه حتی می تونه بهترین بازی ماه باشه پس تاپیک این بازی بزرگ رو بهش کم لطفی نکنید و بیشتر توجه کنید... حالا چون بازی فعلا برای یه پلتفرم اومده نباید دلیل بشه که کم استقبال بشه! به هر حال کمتر کسی بازی در این سطح رو از دست میده...
الان من بازی رو بخرم راحت میتونم بازی کنم دیگه؟
برای فروش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)