همسایه جهنمی 1![]()
همسایه جهنمی 1![]()
بازی قدیمی Never Hood با اون همه تنهاییش پایانی خوبی رو براش ساختن که حس خوبی هم به آدم میداد
بازی جدی هم خیلی هست هم COD اونجا که تیر میخوره ولی به زور میره و پرچم رو میزنه!
و AC2 که واقعا آخر بازی توهمی بیش نبود!!!!
GOW 3 قشنگ بود (البته ما که نفهمیدیم چی شد ، ولی قشنگ بود)
Uncharted 2 هم خوب بود ( اینو فهمیدم چی شد و قشنگ بود )
Hitman:Blood Money
Metal Gear Solid:Snake Eater
Star Craft II:Wings Of Liberty
cod 4 (این کم مونده بود اشکمو در بیاره که تو 6 با پیدا شدن پرایس حالم برگشت سر جاش !!!!!! بعد از 1 سال )
&
cod 6
Devil May Cry 3-4
Mass Effect 2
resident evil 2 , 3 هم پایان خوبی داشت.یادمه اخراشون گریم میگرفت
من از پایان این بازی ها خوشم اومد:
سایبریا 1و 2
devil may cry4
Neverhood
final fantasy 7
Call of Juarez 2 - Bound In Blood
من رو همانند ری تکون داد
هنگامی که دو برادر با کینه و خشمی که از هم دارند خود را در معبد مدفون شده طلاهای جوارز می یابند اینبارخون در مقابل همخون بر سر عشق دوئل می کند اما یک قربانی فقط کافیست تا قائله برادرکشی به سر انجام برسد
ویلیام :ری اگه اسلحه رو نندازی من اسلحه قویتر از سلاح تو رو بیرون می کشم
برادر کوچکتر بعد از مرگ مادر طاقت به خون غلتیدن دو برادر بزرگ را ندارد
ودست به کیفش می برد و شمارش معکوس
5.4.3
ری در میان دوراهی مانده است یا شلیک کنم یا بمیرم او دیگر حرص و طمع جلوی چشمهایش را گرفته فرشته ی که به زیبایی او شعر می سرایید در مقابل او و با برادر او قرار دارد و برادر کوچکترش ما بین و خود و تنها امید هستیش و جاودانگی طلا در این سو حال ترس و اضطراب او را به اوج خشم رسانده و در آخرین شمارش ویلیام
2.1.
ویلیام: دستش را از کیف بیرون می آورد تا اسلحه را به طرف ری نشانه رود اما پیش از آنکه بجنبد با تیر خارج شده از اسلحه ری از پا می افتند و کتاب مقدس که قویترین اسلحه و راه سعادت بشر بود در دستان او بسوی نقطه نامعلوم پرتاب می شود و شوک بزرگی به برادر بزرگ وارد می کند .
هیتمن 4،اویل 4...در انتظار هیتمن پنج!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)