تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 47 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 469

نام تاپيک: DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

قیمتش خیلی بالاست ، همیشه اعتقاد دارم حتی اگه اینقدر پول داشتی که کل دنیا رو بخری بگرد ببین کی ارزونتر میفروشه،
    نظر من روی TP-LINK TD-W8960N هست که سرعت 300 رو براتون فراهم می کنه با قیمت حدود 100 هزار تومان
    راستی من نپرسیدم که شما تلوزیونتون وای فای داخلی داره؟ یا باید دانگل بهش وصل بشه؟
    اگر وای فای داره و میتونه اطلاعات رو بدون دانگل رد و بدل کنه که هیچ و اگر نه که میریم برای مدل W300kit باز هم از برند تی پی لینک که دارای مدمی که بالا ذکر کردم هست و یک دانگل 821N هم داره که میتونی دانگل رو وصل کنی به تی وی و با مودم لپ تاپ . تی وی رو شبکه کنی؛
    عمرا
    به هیچ عنوان نمیشه یه دانگل وای فای رو با یواس بی با مارکی به غیر از سونی و با مدلی به غیر از اون مدل ارائه شده داخل سایت سونی متصل کرد
    خودت رو خسته نکن نمیشه
    دلیلش هم اینه که اون دانگل وای فای تی÷ی لینک فقط تحت ویندوز کار میکنه درایور داره که تو ویندوز شناخته میشه
    ولی این دانگل سونی فقط برای فریمور سونی ساخته شده و فقط توی تی وی شناخته میشه(البته من خودم روی ویندوز امتحانش نکردم)
    ok
    در مورد وای فای داخلی هم nx720 به بالا دارن دیگه همشون
    در مورد استریم هم من شخصا مودم 300 سری ان تی پی لینک8961nd رو دارم داره فیلم فول اچ دی رو مثه باقلوا می خوره با زیر نویس بدون لحظه ای گیر کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عمرا
    به هیچ عنوان نمیشه یه دانگل وای فای رو با یواس بی با مارکی به غیر از سونی و با مدلی به غیر از اون مدل ارائه شده داخل سایت سونی متصل کرد
    خودت رو خسته نکن نمیشه
    دلیلش هم اینه که اون دانگل وای فای تی÷ی لینک فقط تحت ویندوز کار میکنه درایور داره که تو ویندوز شناخته میشه
    ولی این دانگل سونی فقط برای فریمور سونی ساخته شده و فقط توی تی وی شناخته میشه(البته من خودم روی ویندوز امتحانش نکردم)
    ok
    در مورد استریم هم من شخصا مودم 300 سری ان تی پی لینک8961nd رو دارم داره فیلم فول اچ دی رو مثه باقلوا می خوره با زیر نویس بدون لحظه ای گیر کردن
    خوب بله من اینجاشو بو نکرده بودم ؛ چون 720 خودش وای فایداخلی داره ، مودم هم من 8960 دارم و 60 و 61 مثل هم هستن فکر کنم فقط شکل ظاهریشون با هم فرق داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان روز به خير:
    ايا از دوستاني كه اين led 57000 رو دارن با روشي كه تو كاتالوگ دستگاه هست تونستن با DLNA كار كنن؟
    توي كاتالوگش اسم 2 تا برنامه هست به نام nero4 , plex media server كه تو كاتالوگ نوشته شده اونو تو سيستم نصب كنيد فايل ها رو به اشتراك بذاريد از LED در قسمت smart share اون رو انتخاب كنيد و فايل هاي share shode رو ببينيد
    ولي من ديشب هر كاري كردم نتونستم اونو راه بندازم ارتباط كامپيوتر و LED با كابل شبكه ADSL هست كه به مودم ZYXEL روي يكي از پورت ها وصل شده
    ارتباط اينترنت به LED برقرار شده باهاش نرم افزار LED رو بروز رساني ميكنم اخبار رو ميخونم و... ولي زماني كه ميرم رو Smart share اصلا برنامه nero4 , plex media server رو نداره و نميشناسه
    خواهش ميكنم اگه تجربه اي دارين كمكم كنيد
    يا علي- اديب

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

الان عملا" هیچ کدوم از این برنامه ها برای 1080p با زیر نویس فارسی جواب نمیده به من

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حذف شود...........
    Last edited by hovo; 20-04-2012 at 04:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چی حذف شود؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

الان عملا" هیچ کدوم از این برنامه ها برای 1080p با زیر نویس فارسی جواب نمیده به من
    wild روسی داره جواب میده بهم
    هم زیرنویس هم نداشتن مشکل تو 1080p

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض 46ex720

عمرا
    خودت رو خسته نکن نمیشه
    ok
    سلام دوستان

من با سیم(مودم tplink8951) و نرم افزار wild media server راحت تی وی (46ex720) وکامپیوتر رو شبکه کردم وبه همه پوشه های دسترسی داشتم زیرنویسا همه درست بودن
    حالا سوالم اینه این مدل تی وی 46ex720 بدون دانگل هم میتونه وایرلس شبکه بشه یا حتما دانگل میخاد قیمت دانگلش چنده؟
    زمانی که میری توی قسمت نتورک--> وایرلس بدون هیچ سرچی فقط پیغام میده که یه چیزی باید توی usb وصل بشه ومیمونه در حالی که وقتی سیم وصله سریع آی پی ها رو میشناسه وکانکت میشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من با سیم(مودم tplink8951) و نرم افزار wild media server راحت تی وی (46ex720) وکامپیوتر رو شبکه کردم وبه همه پوشه های دسترسی داشتم زیرنویسا همه درست بودن
    حالا سوالم اینه این مدل تی وی 46ex720 بدون دانگل هم میتونه وایرلس شبکه بشه یا حتما دانگل میخاد قیمت دانگلش چنده؟
    زمانی که میری توی قسمت نتورک--> وایرلس بدون هیچ سرچی فقط پیغام میده که یه چیزی باید توی usb وصل بشه ومیمونه در حالی که وقتی سیم وصله سریع آی پی ها رو میشناسه وکانکت میشه
    ممنون
    سلام
    برو تو تنظیمات شبکه اگر تنظیمات شبکه بی سیم بود که خودش وایرلس داره (شاید روشن نیست!!!) اگرم که نداره دانگل می خواد

10. 2 کاربر از REDALERT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    برو تو تنظیمات شبکه اگر تنظیمات شبکه بی سیم بود که خودش وایرلس داره (شاید روشن نیست!!!) اگرم که نداره دانگل می خواد
    ممنون از جوابتون
    چجوری میشه روشن کرد هیچ گزینه ای ندیدم

هیچدوم از دوستان 46ex720 نداشته که تست کرده باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •